Moderator: infernal
Logadin pisze:Rolli - wiesz, że ja to piszę tak żartobliwieBardziej to wychodzi od strony samych biegających i tego jak to w końcu fantastycznie tak w pierdol na kazdym treningu obrywać
Fakt, krótkie treningi to tez jest dobry motywMatiR pisze:
Przemku - Cieszę się Twoim szczęściem. Dla przypomnienia przebiegłeś łącznie 1800m i to z przerwami
Tak mało metrów, a tyle szczęścia... Wniosek ? Kilometry mogą possać...
Odniosłem podobne wrażenie. A buty do chodzenia mam, więc szkoda mrozić kasę. Wolę dołożyć i poczekać na zoom fly3Skoor pisze:W tej cenie ultraboost to dobry but do chodzenia. Do biegania się nie nadaje jak dla mnie, chociaż czasem używam do klepania kilometrów
Ociera? Wez sobie tam naklej plaster elastyczny. Ja naklejam przy takich problemach elastyczny Tape-Band, ale mam tylko problemy z butami do tańcaSkoor pisze:Mam, fajne, ale jeden mnie ociera na achillesie niestety wiec muszę go ułożyć dopiero
Tu nie ma specjalnego znaczenia. Mozesz z miejsca wystartować albo z 2 krokami (nie lotne) przed zacząć.MatiR pisze:Wiem że ten temat gdzieś był już poruszany ale jeszcze raz przypomnę.
Pytanie do Skoora i przede wszystkim do Rolliego.
Jak biegacie np. full 150m (na kroki, bo czytałem że to i tak jest takie +/- 150m) to robicie to ze startu lotnego czy z miejsca ze startu wysokiego ?