Bieg w Tychach

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja tez pytam, nie miało nas więcej ( Mikael ? )

Cieszę sie , ze i tak mogłem poznać nowych forumowiczów - pozdrowienia dla Ulki, Fomy i Lecho. Wczesniej znałem tylko Mac Gor, która jak zwykle pobiegała wysmienicie - 44.25 co dało jej 4 miejsce genaralnie i 3 w jej kategorii.

Trzeba jeszcze podkreslic, ze było bardzo ciepło, wielu nie ukończyo biegu, interweniowali lekarze.

Nadal uważam, ze "Bieg Tyski" to bardzo fajna impreza i niech żałuja Ci co tu nie startują :hahaha:
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
PKO
foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo fajnie zorganizowana impreza.
Dzięki temu, że bieg odbywa się na pętli mogłem cały czas obserwowac walkę MacGor.Jest niesamowita.
Ulka dziękuję za doping.
Dawidek transparent świetny.Szkoda, że tak mało forumowiczów na tym biegu.Zdrowiej bo jesteś urodzony by biegać.
Lecho nie pojechałem do Knurowa bo rozsądek i rodzina wzięły górę.Nie zdążylibyśmy przed nocą wrócić do domu. Miałczenie o nieodrobione lekcje itd.
Awatar użytkownika
ulka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ze swojej strony dodam, że forumowicze dzielnie walczyli w tym niesamowitym upale. Gratuluję wszystkim :hej:
Szkoda tylko, że nie mogłam zostać, aby obejrzeć rozdania pucharów, ale siła wyższa.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
Awatar użytkownika
kussy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

NO I MUSZE SIE ZGODZIC IMPREZA NIEZLA ALE ... ZABRAKLO NIESTECY PODARKOW DLA NAJ MNIEJSZYCH BIEGACZY ALE ORGANIZATORZY POWIEDZIELI ZE PRZYSLA POCZTA (WAFELEK I SOCZEK):) TRASA BARDZO SZYBKA I WIDOWISKOWA WIEC CZEGO MOZNA CHCIEC WIECEJ
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cóż - znowu muszę złozyc samokrytykę i przeprosić wszystkich. Tym razem moje dzielne postanowienie udziału w biegu zlikwidowała choroba - wzrosło cisnienie w zatokach, a z nosa puścił się wodospad...
Nie samochód... ;)

Myślałem coby nie przyjechać jak Dawidek, ale doszedłem do wniosku, że jedynie bym pozarażał. Sam podłapałem to chyba od Żony...

Gratuluję wszystkim, szczególnie MacGor, pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia na innym biegu (nadal w planie pozostaje mi bieg Chromika w Mysłowicach - 15km).

(Edited by Mikael at 6:54 am on Sep. 22, 2003)
Któż jak Bóg!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ