o tak po bieganiu smaczek sie wyostrza - na wszystko co dobrekachita pisze:Ale za to po bieganiu batoniki smakują znacznie lepiej, tak samo jak na przykład lody tiramisu
Rene87 - komentarze
Moderator: infernal
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Na wszystko Nawet niedobre piwo Tyskie po półmaratonie smakowało jak nektar bogów
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Po takim dystansie to musisz czuć mięśnie. Jutro będzie już lepiej. Twoje danie wygląda apetycznie. Czym nadziałaś makaron?
Mam taką maleńką sugestię, abyś zmniejszała zdjęcia, ponieważ duży rozmiar rozciąga Twoją stronę i robi się mało czytelnie.
Mam taką maleńką sugestię, abyś zmniejszała zdjęcia, ponieważ duży rozmiar rozciąga Twoją stronę i robi się mało czytelnie.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
makaron nadziany grillowana cukinia, papryka i cebulka, zamieszane z serem mozarella, feta i mascarpone dodalam troche oliwy, pieprz sól i oreganoProvitamina pisze:Po takim dystansie to musisz czuć mięśnie. Jutro będzie już lepiej. Twoje danie wygląda apetycznie. Czym nadziałaś makaron?
zrobięProvitamina pisze:Mam taką maleńką sugestię, abyś zmniejszała zdjęcia, ponieważ duży rozmiar rozciąga Twoją stronę i robi się mało czytelnie.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Smaczne zdjęcia.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
ja tam przeczytałem całego Twojego bloga, pierwsza dyszka, to już cośrene87 pisze: Kilka zdjęć kwiatków znalazłam, swojej roboty. Kolega cichy mnie zainspirował
kwiatki też miałem, ale poszły z dymem razem z dyskiem, znaczy są na kliszach tylko poskanować trzeba
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Szacun za tą szybką 5 treningową, ja nigdy tak szybko nie pobiegłam na treningu, chyba za leniwa jestem
No i pierwsza dyszka, gratki
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Mi jeszcze 2 strony zostały do przeczytania całości Twojego bloga. Analogowo to jest sztuka. Mnie trochę pożarła cyfryzacjacichy70 pisze:ja tam przeczytałem całego Twojego bloga, pierwsza dyszka, to już cośrene87 pisze: Kilka zdjęć kwiatków znalazłam, swojej roboty. Kolega cichy mnie zainspirował
kwiatki też miałem, ale poszły z dymem razem z dyskiem, znaczy są na kliszach tylko poskanować trzeba
Dzięki, aczkolwiek więcej tego nie powtórzę na treningu Został mi miesiąc do pierwszych zawodów i jeśli będzie ok mam w planach zejść poniżej 27 minut Tak więc teraz no ten .....katowanie katowanie katowanieconcordia pisze:Szacun za tą szybką 5 treningową, ja nigdy tak szybko nie pobiegłam na treningu, chyba za leniwa jestem
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
myślę, że to dość zachowawczy cel jak na to co pokazujesz na treningach pociśniesz tyle bez problemurene87 pisze:Dzięki, aczkolwiek więcej tego nie powtórzę na treningu Został mi miesiąc do pierwszych zawodów i jeśli będzie ok mam w planach zejść poniżej 27 minut Tak więc teraz no ten .....katowanie katowanie katowanie
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Ale mi miło teraz, ktoś we mnie wierzy :uuusmiech: DZIEKUJE !concordia pisze:myślę, że to dość zachowawczy cel jak na to co pokazujesz na treningach pociśniesz tyle bez problemurene87 pisze:Dzięki, aczkolwiek więcej tego nie powtórzę na treningu Został mi miesiąc do pierwszych zawodów i jeśli będzie ok mam w planach zejść poniżej 27 minut Tak więc teraz no ten .....katowanie katowanie katowanie
A co do zawodów może odezwie się we mnie zew rywalizacji, kto wie . Aczkolwiek bez głowy, mogę tylko stracić nogi i nie dolecę do końca - jeszcze zielona jestem i nie rozbiegana
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Reniu, ładnie Ci ten trening poszedł. Cieszę się, że udaje Ci się to jakoś ogarnąć. Ładnie to wygląda.
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
no miód na moje serce i obolałe nogi Zrobię handel wózkiem i zdobędę joggera, wtedy z ogarnianiem nie będzie już problemu - i codziennie rano ....mimik pisze:Reniu, ładnie Ci ten trening poszedł. Cieszę się, że udaje Ci się to jakoś ogarnąć. Ładnie to wygląda.
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
Nieźle ciśniesz zaczynasz dopiero, a ja już nie rozumiem Twoich treningów trzymam kciuki
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
nie rozumiem dlaczego ???już tu byłam pisze:Nieźle ciśniesz zaczynasz dopiero, a ja już nie rozumiem Twoich treningów trzymam kciuki
Zaczęłam od ciągłych biegów po 30- 45 minut bezproblemowo i szczerze trochę mnie to znudziło..... dość szybko dlatego coś tam kombinuje z interwałami i wydłużam czas trwania spokojnego treningu do godziny i ponad .....
Jak masz jakieś sugestię to będę wdzięczna
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
Rene, jakie ja mogę mieć sugestie, no coś Ty.
Ja zupełnie szczerze piszę, że interwałów nie ogarniam niby nie są skomplikowane, ale to co ogarnia moja głowa to cel pt. przebiec daną ilość km
Na pewno będziesz miała dobre rezultaty przy różnicowaniu bodźców. Trzymam kciuki
Ja zupełnie szczerze piszę, że interwałów nie ogarniam niby nie są skomplikowane, ale to co ogarnia moja głowa to cel pt. przebiec daną ilość km
Na pewno będziesz miała dobre rezultaty przy różnicowaniu bodźców. Trzymam kciuki
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam