SILESIA MARATHON 2013

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Znalazłam komentarz na jednym portalu regionalnym:

"Ja pozwolę się nie zgodzić. Jako rodzice na spotkaniach zostaliśmy poinformowani przez przedstawicieli Urzędu Miasta o organizacji biegu, związanych z tym utrudnieniach, proponowanych objazdach, kwestia poinformowania swoich gości należała już do nas. Do tego informacji o objazdach, zamknięciu ulic i utrudnieniach było sporo w wielu miejscach, w internecie, na plakatach, na ulotkach - sama dostałam taką za wycieraczkę. Dodam jeszcze, że akurat moich gości którzy przyjechali z zewnątrz i utknęli na ul. Michałkowickiej wyprowadził na Bańgów pilotując jeden z przedstawicieli organizatorów, za co chciałam bardzo podziękować (podobno w srebrnej skodzie i śmiesznym pomarańczowym kapoku). "

Myślę, że nie sposób dotrzeć po prostu do wszystkich..., ale organizator jednak zrobił jakieś poczynania by chociaż spróbować dotrzeć i to się ceni :oczko:

PS. ja sobie wczoraj zrobiłam ładną życiówkę i nieważne jak było.. dla mnie było suuuper :hej: :oczko:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
PKO
mikus1987
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:20

Nieprzeczytany post

a ja chcę powiedzieć, że tablic na słupach było minimum 2 na każdym km. Niech ktoś powie, że to mało... akurrat na to zwróciłem uwagę, bo bacznie wypatrywałem znaków na bokach aby w zegarku kontrolować tempo, i ciągle rzucały mi się w oczy te białe dosyć duże tabliczki o przebiegającej trasie maratonu... nawet na takich "zadupiach" na mało uczęszczanym przejściu między blokami a cmentarzem w michałkowicach... więc oznaczenia były mocne. jedynie, zdarzyło mi się, że nie doszukałem się łącznie 4 tablic oznaczenia km... może ktoś mi akurrat zasłonił:) ale biegnąc wiedziałem, że gdzieś już powinien być kolejny km (według zegarka bo biegałem całą trasę stałym jednym równiutkim tempem) i biegnąc spoglądam na zegarek a tam 5:35 lub więcej to już wiedziałem, że przegpaiłem tablicę:) więc czekałem ze stoperem do kolejnego km i dopiero naciskałem okrążenie:)
wrażenia suuuuuper:) warto startować dla samej atmosfery:)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Uporałem się w końcu z fotkami....

https://plus.google.com/u/0/photos/1127 ... 7302747697

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

tutaj też zdjęcia:
http://katowice.gazeta.pl/katowice/51,3 ... 7.html?i=2

zwyciężczyni przeurocza.
Go Hard Or Go Home
mikus1987
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:20

Nieprzeczytany post

Marcin- świetne foty!:) nawet się znalazłem ;) pozdro!
kungas
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:36
Życiówka w maratonie: 4:09
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mam do Was pytanie, czy ktoś z Was przerabiał plan na 3:30, który znajduje się na stronie maratonu?

http://www.silesiamarathon.pl/trening-a/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ