Przygoda z bieganiem przed 40-ką ;)
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja też właśnie zaczynam, a czterdziestka będzie za chwilę. I w pełni się z Tobą, Anno, zgadzam - cóż to jest czterdziestka?Anna40 pisze:jack73 ,a cóż to 40-stka:)?Dobry czas,tymbardziej na zmiany:)
Ja biegam od tygodnia,40 była w styczniu,
A bieganie ogromnie mi się podoba - świetna sprawa. Dużo pływam i jeżdżę na rowerze, ale w bieganiu to ja po prostu zakochuję się

Życzę Wam nieustających postępów.
pzdr montalb do grobowej deski
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
- jack73
- Stary Wyga
no to witamy w klubie montalb, mamy widzę podobne preferencje 
no ja osobiście to czekam na wiosnę bo rower bym już wyciągnął
z garażu, to bieganie już mi się nudzi

-
- Stary Wyga
Witaj, Jack. Ja na razie biegałem 3jack73 pisze:no to witamy w klubie montalb, mamy widzę podobne preferencje

Zwiodło mnie to, że powoli się męczę biegnąc - problemem był raczej ból piszczeli i stóp niż oddech. No to mam za swoje. Dziś cool pack i maść na achillesy i zobaczę co dalej, psiakrewka.
A rowerek zacna sprawa

pzdr montalb - wino, kobiety i śpiew
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Mój tato, który też już jest po 40stce, a w zasadzie to nawet bliżej mu do 50tki, zaczął, za moją namową, biegać w styczniu ubiegłego roku. Od tamtej pory biega od 4 do nawet 6-7 razy w tygodniu. Aczkolwiek nie biega dla wyników tylko dla siebie. Niemniej dzisiaj jest jego wielki dzień, bo debiutuje w Poznaniu w półmaratonie - Sawicz Grzegorz - numer 67! Trzymajcie kciuki 

-
- Stary Wyga
Jasne, trzymamy. A Ty napisz jak Tacie poszło (a właściwie pobiegło).maly89 pisze:Mój tato [...] debiutuje w Poznaniu w półmaratonie - Sawicz Grzegorz - numer 67! Trzymajcie kciuki
pzdr
montalb - demon miękkiego ruchu
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: jeszcze troszke :)
Widzę, że tata debiut zaliczy do udanychmaly89 pisze:Mój tato, który też już jest po 40stce, a w zasadzie to nawet bliżej mu do 50tki, zaczął, za moją namową, biegać w styczniu ubiegłego roku. Od tamtej pory biega od 4 do nawet 6-7 razy w tygodniu. Aczkolwiek nie biega dla wyników tylko dla siebie. Niemniej dzisiaj jest jego wielki dzień, bo debiutuje w Poznaniu w półmaratonie - Sawicz Grzegorz - numer 67! Trzymajcie kciuki

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gratulacje przekazane. Kciuki się przydały 

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Z tego co mówił to na starcie ustawił się za balonikami na 1:50 i trzymał się ich do ostatniego punktu odżywczego. Jako, że sam nie korzystał z bogatej oferty żywieniowej w czasie biegu (:P), przyspieszył i dalej biegł już do mety sam!
Jestem z niego cholernie dumny! Ja mając 25 lat mniej, uzyskałem na tej samej trasie, przed rokiem czas jedynie o niecałe 9 minut lepszy. Naprawdę tato pokazał klasę
Jestem z niego cholernie dumny! Ja mając 25 lat mniej, uzyskałem na tej samej trasie, przed rokiem czas jedynie o niecałe 9 minut lepszy. Naprawdę tato pokazał klasę

-
- Zaprawiony W Bojach
Trenuj trenuj bo za jakiś czas możesz zobaczyć jego plecy na trasiemaly89 pisze:Z tego co mówił to na starcie ustawił się za balonikami na 1:50 i trzymał się ich do ostatniego punktu odżywczego. Jako, że sam nie korzystał z bogatej oferty żywieniowej w czasie biegu (:P), przyspieszył i dalej biegł już do mety sam!

Gratulacje.
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Co wy ludzie z tą 40 tką, to jakaś starość czy kalectwo? normalnie spina się poślad, lata i daje się radę, nie ma co pękać przed leszczami co by dziećmi naszymi mogły być bo zdrowo się muszą natrudzić by stawić pola
Poczułem się tu jak jakiś dziadek czy inna skamieniałość.
Mały - gratulacje dla ojca ale szepnij mu, że jeszcze jest dużo do poprawy i za rok to fiu fiu
A tak poważnie to rzucić wystarczy okiem w klasyfikacje M40 czy K40 i tam widać jakie wyniki dają miejsca w czołówce

Mały - gratulacje dla ojca ale szepnij mu, że jeszcze jest dużo do poprawy i za rok to fiu fiu

A tak poważnie to rzucić wystarczy okiem w klasyfikacje M40 czy K40 i tam widać jakie wyniki dają miejsca w czołówce
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880