Dokładnie!Bawareczka pisze:no no wesolo sie zrobilo
ja mysle, ze sa stringi i stringi. Sama mam w szafie taka pare, ktora wkladam tylko na rozbierane randki z moim mezem i to najlepiej jak mnie jak najszybciej rozbierze. Mam tez takie, w ktorych oblatam spoko caly dzien i nie czuje, ze to stringi.
sprawy majtkowe ;)
Moderator: beata
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Wracając do tematu zaopatrzyłam się wczoraj w spódniczkę i szorty do biegania z wszytą od razu bielizną (odpowiednio szorty/slipy, w kroku wszywka z "majtkowego" materiału). Obie rzeczy są lekkie i cieniutkie, powinny schnąć błyskawicznie po praniu, więc w to lato z przyjemnością będę śmigać bez dodatkowej warstwy.
- Marta96
- Rozgrzewający Się
Nie wiem, czy to ma wiele z tematem wspólnego, jednak nie widzę sensu zakładania nowego wątku.
Przymierzam się właśnie do zakupu stroju lekkoatletycznego na bieżnię - tzn. krótki top i dół.. no właśnie, tylko jaki dół?
Mam dwie propozycje:
Figi, np.
... i do tego top:
Albo:
Szorty:
.. i top:
Zestaw pierwszy - jak najbardziej pod względem estetycznym, jednak obawiam się, czy figi przy średnich dystansach 'będą włazić tam, gdzie nie powinny'?
Przymierzam się właśnie do zakupu stroju lekkoatletycznego na bieżnię - tzn. krótki top i dół.. no właśnie, tylko jaki dół?
Mam dwie propozycje:
Figi, np.
... i do tego top:
Albo:
Szorty:
.. i top:
Zestaw pierwszy - jak najbardziej pod względem estetycznym, jednak obawiam się, czy figi przy średnich dystansach 'będą włazić tam, gdzie nie powinny'?
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
szorty tez moga niezle wchodzic tam gdzie nie powinny. jak masz mozliwosc przymierz, przejdz albo przebiegnij sie po sklepie.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Na zawodach lekkoatletycznych większość projesjonalnych biegaczek w figach, nawet na dystansie maratonu, więc chyba większych problemów nie ma. Tak jak Bawareczka pisze, jeśli coś kiepsko skrojone i/lub nie współgra z naszą budową ciała, to i szorty mogą nieźle dać popalić.
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
Jak się okazuje każde gacie mnie denerwują i się rolują i włażą, gdzie nie powinny. Zacznę chyba naginać z gołym tyłkiem! To dopiero będzie atrakcja! Buehuehheuehhe
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Te figi sa fajniutkie - ja bym je bralaMarta96 pisze:Nie wiem, czy to ma wiele z tematem wspólnego, jednak nie widzę sensu zakładania nowego wątku.
Mam dwie propozycje:
Figi, np.
... i do tego top:
Albo:
Szorty:
.. i top:
-
- Wyga
ja polecam szorty biegowe oddychające z tchibo ( nie mam porównania bo mam tylko te jedna parę ) co prawda jest to zestaw szorty + koszulka i kupione w niemczech , więc rozmiarówka mocno zawyżona ( kupiłam rozmiar S a na moje jest to romiar L lub nawet XL) trochę sie bałam że one są takie wielkie więc sie będą rolowały pod getrami ale jestem super zadowolona
co więcej nikt mnie więcej nie namówi na założenie do biegania zwykłych gatek spodenkowych ( tu wspominane przez was obce ciało w ..u mnie wrzynanie i..przykre otarcia tam gdzie ich byc nie powinno)
co więcej nikt mnie więcej nie namówi na założenie do biegania zwykłych gatek spodenkowych ( tu wspominane przez was obce ciało w ..u mnie wrzynanie i..przykre otarcia tam gdzie ich byc nie powinno)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
ajaj, ale sie mo watek ruszyl
Ja na biegi mam swoje ulubione figi z firmy Lama (takie zwykle bawelniane, niezbyt wyciete).
A na zawody bezszwowe z Gatty - no bo hmm nigdy nie wiadomo,z ktorej strony nas aparat jakis "capnie"
Ja na biegi mam swoje ulubione figi z firmy Lama (takie zwykle bawelniane, niezbyt wyciete).
A na zawody bezszwowe z Gatty - no bo hmm nigdy nie wiadomo,z ktorej strony nas aparat jakis "capnie"