Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
będziesz zadowolona, chociaż ja zdradziłem garmina ostatnio na rzecz motoactv 

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
motoactv to trąci już myszką, w USA sprzedają to coś już od kilku lat.
No i kolorowy wyświetlacz pewnie "zjada" baterie.
btw. biały rośnie w górę, a czarny spada... skąd to wiemy? Mówi o tym tegoroczny raport DuPonta o sprzedaży lakierów samochodowych.... popyt rośnie zdecydowanie na biały i biały perłowy, czarny spada w EU i USA ale rośnie w Azji, srebrny jest w odwrocie. Jeśli dobrze pamiętam.
To rozczarowującekachita pisze:Nie lubię białego. Dlatego będzie czarny![]()

btw. biały rośnie w górę, a czarny spada... skąd to wiemy? Mówi o tym tegoroczny raport DuPonta o sprzedaży lakierów samochodowych.... popyt rośnie zdecydowanie na biały i biały perłowy, czarny spada w EU i USA ale rośnie w Azji, srebrny jest w odwrocie. Jeśli dobrze pamiętam.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
i tu byś się zdziwił. dłużej trzyma niż 405. miałem też 310XT i wcale za nim nie tęsknię.zoltar7 pisze:motoactv to trąci już myszką, w USA sprzedają to coś już od kilku lat.
kiedyś zrobię krótki opis.
ja kupiłem swój z opaską za 715 złotych. nówkę na gwarancji.
nic lepszego nie kupisz za tą kasę, sam byłem zdziwiony, że to tak dobry sprzęt.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Fajne to motoactv, ale strasznie duże - Karnazesowi jeszcze się na ręku mieści, ale już ta laska nosi to na ramieniu, a ja po to m.in. kupuję Garmina, żeby nie musieć nosić GPSa od Polara na ramieniu.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Cichy możesz mieć rację, bo ja tylko o tym czymś czytałem w necie, w rękach tego nie miałem.
Niemniej po przedmiotowej lekturze nie wzbudził u mnie nadmiernego entuzjazmu.
BTW. a 405 ma opinię najgorszego z modeli garmina. Natomiast 310XT mi by się podobał bo jak wiadomo to tylko zmodyfikowany 205/305. Więc wiesz, każdemu wg potrzeb.
Niemniej po przedmiotowej lekturze nie wzbudził u mnie nadmiernego entuzjazmu.
BTW. a 405 ma opinię najgorszego z modeli garmina. Natomiast 310XT mi by się podobał bo jak wiadomo to tylko zmodyfikowany 205/305. Więc wiesz, każdemu wg potrzeb.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję z całego serca,za ten demotywator co jest na końcu twojej notki.Już jest u mnie na pulpicie.W sam raz motywacja na dzisiejszy trening! 

,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''
Blog
Komentarze

Blog
Komentarze

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
A dlaczego na ramieniu ??! Przecież możesz wsadzić go pod czapkękachita pisze:a ja po to m.in. kupuję Garmina, żeby nie musieć nosić GPSa od Polara na ramieniu.

Przepraszam właścicieli Polarów bez wbudowanego GPS, ale nie mogłem się oprzeć by tego nie napisać

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
nie jest większy od 310XTkachita pisze:Fajne to motoactv, ale strasznie duże - Karnazesowi jeszcze się na ręku mieści, ale już ta laska nosi to na ramieniu, a ja po to m.in. kupuję Garmina, żeby nie musieć nosić GPSa od Polara na ramieniu.
laska nosi go na ramieniu, bo tak też można i pokazuja to jako bajer raczej, bo on się wypina z paska.
do tego ma mp3+mozna sobie dokupić słuchawki bluetooth - jak ktoś słucha to rewelacja.
nie zamierzam lobbować na rzecz moto, ale ja nie żałuję, że kupiłem a przerobiłem z 3 garminy biegowe, 2 rowerowe i z 6 polarów

mniejszy od 305tki na pewno.
TUTAJ bardzo dobry test, chociaż już bardzo wiele zmienili na lepsze ( nowe oprogramowanie ) niemniej jednak dużo się można dowiedzieć i zobaczyć.
przede wszystkim teraz bateria przy zapisie co 1 sekundę trzyma z 5 godzin - przy co 3 sekundy jakieś 12-15.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Też mi się podobaazile pisze:Dziękuję z całego serca,za ten demotywator co jest na końcu twojej notki.Już jest u mnie na pulpicie.W sam raz motywacja na dzisiejszy trening!

W zalinkowanym artykule jest takie ładne zdjęcie różnych zegarków koło siebie, no i wygląda na to, że motoactv jest rozmiaru Garmina 910, a ten absolutnie nie mieści mi się na nadgarstku, więc odpada. A szkoda, bo nieźle wyglądał. Z drugiej strony wcale nie szkoda, bo już się zdecydowałam na 610, a u mnie proces decyzyjny trwa długo i nie chciałoby mi się przechodzić przez to po raz kolejnycichy70 pisze:mniejszy od 305tki na pewno.

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
oczywiście, 610tka jest idealna -kachita pisze:Z drugiej strony wcale nie szkoda, bo już się zdecydowałam na 610, a u mnie proces decyzyjny trwa długo i nie chciałoby mi się przechodzić przez to po raz kolejny

ps
a wiesz, że jak kupisz garmina to będziesz musiała piwo postawić, bo inaczej satelity się nie będą dobrze akwizytowały

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Pszeniczny Ciechan już się w lodówce chłodzi. W ogóle w hamerykańskim RW przeczytałam, że piwo po treningu pozytywnie wpływa na regenerację kobiet, a na regenerację mężczyzn raczej negatywnie. A w perspektywie długoterminowej w ogóle wpływ jest minimalny. Wprawdzie próbka badawcza była dość mała, ale kto by się tym przejmowałcichy70 pisze:a wiesz, że jak kupisz garmina to będziesz musiała piwo postawić, bo inaczej satelity się nie będą dobrze akwizytowały

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
prasa kłamiekachita pisze: Pszeniczny Ciechan już się w lodówce chłodzi. W ogóle w hamerykańskim RW przeczytałam, że piwo po treningu pozytywnie wpływa na regenerację kobiet, a na regenerację mężczyzn raczej negatywnie. A w perspektywie długoterminowej w ogóle wpływ jest minimalny. Wprawdzie próbka badawcza była dość mała, ale kto by się tym przejmował

cieszę się Twoją radością z garmina, a ciechan pszeniczny to zdecydowanie dobry wybór

jakbym był złośliwy to bym powiedział, że lepszy od garmina, ale na szczęście nie jestem

- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Garmina jeszcze nie mam, ale planuję kupić. GPS do Polara mam, kupiłam rok temu i uważam, że był to nietrafiony zakup...