Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

będziesz zadowolona, chociaż ja zdradziłem garmina ostatnio na rzecz motoactv :)
PKO
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

motoactv to trąci już myszką, w USA sprzedają to coś już od kilku lat.
No i kolorowy wyświetlacz pewnie "zjada" baterie.
kachita pisze:Nie lubię białego. Dlatego będzie czarny :)
To rozczarowujące :nienie:

btw. biały rośnie w górę, a czarny spada... skąd to wiemy? Mówi o tym tegoroczny raport DuPonta o sprzedaży lakierów samochodowych.... popyt rośnie zdecydowanie na biały i biały perłowy, czarny spada w EU i USA ale rośnie w Azji, srebrny jest w odwrocie. Jeśli dobrze pamiętam.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:motoactv to trąci już myszką, w USA sprzedają to coś już od kilku lat.
No i kolorowy wyświetlacz pewnie "zjada" baterie.
i tu byś się zdziwił. dłużej trzyma niż 405. miałem też 310XT i wcale za nim nie tęsknię.
kiedyś zrobię krótki opis.
ja kupiłem swój z opaską za 715 złotych. nówkę na gwarancji.
nic lepszego nie kupisz za tą kasę, sam byłem zdziwiony, że to tak dobry sprzęt.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fajne to motoactv, ale strasznie duże - Karnazesowi jeszcze się na ręku mieści, ale już ta laska nosi to na ramieniu, a ja po to m.in. kupuję Garmina, żeby nie musieć nosić GPSa od Polara na ramieniu.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cichy możesz mieć rację, bo ja tylko o tym czymś czytałem w necie, w rękach tego nie miałem.
Niemniej po przedmiotowej lekturze nie wzbudził u mnie nadmiernego entuzjazmu.

BTW. a 405 ma opinię najgorszego z modeli garmina. Natomiast 310XT mi by się podobał bo jak wiadomo to tylko zmodyfikowany 205/305. Więc wiesz, każdemu wg potrzeb.
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziękuję z całego serca,za ten demotywator co jest na końcu twojej notki.Już jest u mnie na pulpicie.W sam raz motywacja na dzisiejszy trening! :usmiech:
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:a ja po to m.in. kupuję Garmina, żeby nie musieć nosić GPSa od Polara na ramieniu.
A dlaczego na ramieniu ??! Przecież możesz wsadzić go pod czapkę :hahaha: :ojoj:

Przepraszam właścicieli Polarów bez wbudowanego GPS, ale nie mogłem się oprzeć by tego nie napisać :jatylko: :bum:
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Fajne to motoactv, ale strasznie duże - Karnazesowi jeszcze się na ręku mieści, ale już ta laska nosi to na ramieniu, a ja po to m.in. kupuję Garmina, żeby nie musieć nosić GPSa od Polara na ramieniu.
nie jest większy od 310XT
laska nosi go na ramieniu, bo tak też można i pokazuja to jako bajer raczej, bo on się wypina z paska.
do tego ma mp3+mozna sobie dokupić słuchawki bluetooth - jak ktoś słucha to rewelacja.
nie zamierzam lobbować na rzecz moto, ale ja nie żałuję, że kupiłem a przerobiłem z 3 garminy biegowe, 2 rowerowe i z 6 polarów :) więc coś tam mogę powiedzieć o sprzęcie, niewiele ale zawsze.
mniejszy od 305tki na pewno.

TUTAJ bardzo dobry test, chociaż już bardzo wiele zmienili na lepsze ( nowe oprogramowanie ) niemniej jednak dużo się można dowiedzieć i zobaczyć.
przede wszystkim teraz bateria przy zapisie co 1 sekundę trzyma z 5 godzin - przy co 3 sekundy jakieś 12-15.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

azile pisze:Dziękuję z całego serca,za ten demotywator co jest na końcu twojej notki.Już jest u mnie na pulpicie.W sam raz motywacja na dzisiejszy trening! :usmiech:
Też mi się podoba :)
cichy70 pisze:mniejszy od 305tki na pewno.
W zalinkowanym artykule jest takie ładne zdjęcie różnych zegarków koło siebie, no i wygląda na to, że motoactv jest rozmiaru Garmina 910, a ten absolutnie nie mieści mi się na nadgarstku, więc odpada. A szkoda, bo nieźle wyglądał. Z drugiej strony wcale nie szkoda, bo już się zdecydowałam na 610, a u mnie proces decyzyjny trwa długo i nie chciałoby mi się przechodzić przez to po raz kolejny ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Z drugiej strony wcale nie szkoda, bo już się zdecydowałam na 610, a u mnie proces decyzyjny trwa długo i nie chciałoby mi się przechodzić przez to po raz kolejny ;)
oczywiście, 610tka jest idealna - :) a moto to słabizna, nawet sobie nią głowy nie zawracaj - ja tak złośliwie chciałem Ci badziew wcisnąć, z zawiści to wszystko oczywiście, bo wredota to moje drugie imię :) :) :)
ps
a wiesz, że jak kupisz garmina to będziesz musiała piwo postawić, bo inaczej satelity się nie będą dobrze akwizytowały :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:a wiesz, że jak kupisz garmina to będziesz musiała piwo postawić, bo inaczej satelity się nie będą dobrze akwizytowały :)
Pszeniczny Ciechan już się w lodówce chłodzi. W ogóle w hamerykańskim RW przeczytałam, że piwo po treningu pozytywnie wpływa na regenerację kobiet, a na regenerację mężczyzn raczej negatywnie. A w perspektywie długoterminowej w ogóle wpływ jest minimalny. Wprawdzie próbka badawcza była dość mała, ale kto by się tym przejmował :hej:

Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze: Pszeniczny Ciechan już się w lodówce chłodzi. W ogóle w hamerykańskim RW przeczytałam, że piwo po treningu pozytywnie wpływa na regenerację kobiet, a na regenerację mężczyzn raczej negatywnie. A w perspektywie długoterminowej w ogóle wpływ jest minimalny. Wprawdzie próbka badawcza była dość mała, ale kto by się tym przejmował :hej:
prasa kłamie :)
cieszę się Twoją radością z garmina, a ciechan pszeniczny to zdecydowanie dobry wybór :)
jakbym był złośliwy to bym powiedział, że lepszy od garmina, ale na szczęście nie jestem :)
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Twardzielko, Ty już tego garmina kupiłaś, czy zamierzasz? Bo się pogubiłam :lalala: bo w sumie może lepiej by było dokupić gps-a do urządzenia, które obecnie posiadasz i co by wyszło taniej.
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Garmina jeszcze nie mam, ale planuję kupić. GPS do Polara mam, kupiłam rok temu i uważam, że był to nietrafiony zakup... :lalala:

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aaa, to wszystko jasne :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ