ja mam starszy model kupiłam z 2 kubkami za 60 zł właśnie na all i jest moim nr one!!!!!! Robię w nim wszystko nawet ciasto naleśnikowe, bo puszyste wychodzi po taki wytrzepaniu składników :D koktajle owocowe na porządku dziennym, warzywne mnie przerażają, a warzywno owocowe tym bardziej. Ja w ogóle jestem sceptyczna do mieszania słono słodkich smaków na żywo, ugotowane to luz, ale odkąd posmakowała mi sałatka z szynką parmeńską i mandarynką to uwierzę we wszystko ;p
A ja Cavusiu sypiam regularnie w tych samych godzinach, z małżem właśnie mamy taki program naprawczy, mamy bardzo znormalizowany tryb życia jesteśmy sami (bez dzieci i nieprzewidzianych zdarzeń) we 2 nie licząc zoo! Więc 22.30 idę spać i wstaję jak się wyśpię. My trochę dziwakami jesteśmy, bo alkoholu nie pijamy (ja czasem lampkę wina lub malutki kieliszek nalewki) jemy też zdrowo, omijamy imprezy nocne, dopiero co zakończyłam sezon szklarniowy ostatnie pomidorki się czerwienią na parapecie. No i sport dotlenianie, dużo wody, napojów naturalnych, syropów z naszych owoców. W dużych skupiskach ludzkich bywamy nie często, mnie osobiście przytłaczają galerie handlowe, imprezownie napchane spoconymi ludźmi, pijącymi i wciągającymi to i owo. Pola, łąki, plaża i lasy to moje tereny.
Jezu jak to czytam to sama nie wierzę, że teraz moje życie tak wygląda

Ale żeby nie było kolorowo to pracujemy z ludźmi oboje w usługach i od ostatniego klienta osiwiałam już chyba kompletnie, więc niestety telefony, alarmy w weekendy albo o 22 bo akurat klient chce tu i teraz są na porządku dziennym, chyba dlatego tak się alienujemy w czasie wolnym od zgiełku.
Trochę bym chciała się zregenerować i odtłuścić, myślicie że 30 - 40 min biegu codziennie na bieżni pomoże zrzucić co nieco z tyłka? Bez treningów bez założeń biegowych tylko potraktować to jako ćwiczenia kardio. Dziewczyny na siłowni tak robią do tego koktajle które proponuje Cava i może rozmiar mi spadnie?