ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
-
PaulinaJ
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 40:22
- Życiówka w maratonie: 3:15:22
dzień dobry
ja już biegu
dwa dni wolnego sobie zrobiłam i wróciłam.
pogoda paskudna więc lecę zaraz do GoSportu po rękawiczki bo mi ręce strasznie zmarzły.
tym samym rozpoczęłam przygotowania do półmaratonu!
ja już biegu
pogoda paskudna więc lecę zaraz do GoSportu po rękawiczki bo mi ręce strasznie zmarzły.
tym samym rozpoczęłam przygotowania do półmaratonu!
- papillon
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
PaulinaJ gratulacje takie plany, ja na 10tce się zatrzymam póki co :D
Ja wczoraj rozmawiałam z moim biegowym "masterem", mam takiego kolegę biegacza z długim stażem i w czołówce czasami się znajduje w dużych biegach. Zapytałam go o plan dla siebie, zna mnie dość dobrze więc łatwiej mu doradzać. Powiedział, że póki co mam skupić się na ćwiczeniach nóg, brzucha i grzbietu. Biegać jak biegałam 3 razy w tygodniu wolne długie wybiegania, na 1 treningu wprowadzić przebieżki na sam koniec treningu. Przede wszystkim dać sobie czas i tak przez zimę się przekulać. Najważniejsze to wzmacniać mięśnie ud w moim wypadku!!!
Tak więc plan mam, no i kazał mi przestać się oglądać na innych tylko cieszyć ze swoich wyników,a nie że nie dociągam bo ktoś biega 2 razy szybciej
Jakbym nie wiedziała!!! Ale jak Wy biegacie tak szybko i pięknie to tez mi się by tak chciało! No nic grunt to motywować się do wyjść gdy zimno i ponuro.
Teraz mam przerwę, bo od ponad tygodnia mam zakwasy więc chcę się doprowadzić do stanu odprężenia i wypoczęcia! Śpię prawie 8 h dziennie :D
No i dziś z tematów nie biegowych zamknęłam sezon szklarniowy
smutek i żal idzie zima!
Cava będziesz musiała poczekać na moją ogródkową eko cukinię do lata
Ja wczoraj rozmawiałam z moim biegowym "masterem", mam takiego kolegę biegacza z długim stażem i w czołówce czasami się znajduje w dużych biegach. Zapytałam go o plan dla siebie, zna mnie dość dobrze więc łatwiej mu doradzać. Powiedział, że póki co mam skupić się na ćwiczeniach nóg, brzucha i grzbietu. Biegać jak biegałam 3 razy w tygodniu wolne długie wybiegania, na 1 treningu wprowadzić przebieżki na sam koniec treningu. Przede wszystkim dać sobie czas i tak przez zimę się przekulać. Najważniejsze to wzmacniać mięśnie ud w moim wypadku!!!
Tak więc plan mam, no i kazał mi przestać się oglądać na innych tylko cieszyć ze swoich wyników,a nie że nie dociągam bo ktoś biega 2 razy szybciej
Jakbym nie wiedziała!!! Ale jak Wy biegacie tak szybko i pięknie to tez mi się by tak chciało! No nic grunt to motywować się do wyjść gdy zimno i ponuro.
Teraz mam przerwę, bo od ponad tygodnia mam zakwasy więc chcę się doprowadzić do stanu odprężenia i wypoczęcia! Śpię prawie 8 h dziennie :D
No i dziś z tematów nie biegowych zamknęłam sezon szklarniowy
Cava będziesz musiała poczekać na moją ogródkową eko cukinię do lata
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
- franklina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

franklina pisze:ale za to pasuje do wizerunku kwękającej paniusibez obrazy
![]()
Ciekawe do czego pasuje moj avatar
Wszystkim dziewczynom (i chlopakom tez) gratuluje wystepow w Dniu Niepodleglosci
- papillon
- Zaprawiony W Bojach

No więc Frankie widzisz czemu mam taki avatar pasuje do mnie mentalnie ;p taka jestem wewnętrznie. Ale jak widać ulegam powolnej metamorfozie i może w końcu będę nowa w środku tak jak na zewnątrz!
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
-
PaulinaJ
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 40:22
- Życiówka w maratonie: 3:15:22
Dzień dobry
Ja dzis biegowo odpoczywam, wieczorem jedynie jakiś szybki trening zrobię.
Papillonka ludzie nie lubią platynowych blondynek- wiem coś o tym
wszystkim wydaje się że z nas takie panienki. Spojrzenia na siłowni innych dziewczyn (facetów też) i te komentarze... A tu zonk, twarda babka, przerzuca ciężary, kondycję do biegania też ma 
Zmiana koloru na bardziej naturalny- i jak ręką odjął! Tyle, że wredny charakter pozostał
Dostałam dzis paczkę z nike free run3 i mam dylemat. Ładne są ale niewygodne. Pochodzę po domu i zdecyduje. Chyba że bedą typowo treningowe (siłownia)
Ja dzis biegowo odpoczywam, wieczorem jedynie jakiś szybki trening zrobię.
Papillonka ludzie nie lubią platynowych blondynek- wiem coś o tym
Zmiana koloru na bardziej naturalny- i jak ręką odjął! Tyle, że wredny charakter pozostał
Dostałam dzis paczkę z nike free run3 i mam dylemat. Ładne są ale niewygodne. Pochodzę po domu i zdecyduje. Chyba że bedą typowo treningowe (siłownia)
- papillon
- Zaprawiony W Bojach

Ja i mój wredny charakter też odpoczywamy :D Ta jesień mnie dobija chyba byłam w poprzednim wcieleniu niedźwiedziem! Bark słońca mi doskwiera a jutro raniutko na fitness śmigam :D
- maly89
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Przecież w Trójmieście od rana słońca pod dostatkiem 
- papillon
- Zaprawiony W Bojach

U mnie dopiero od godziny a tak nieustająca ciemność!!!!! Niestety nad zatoką pucką często są chmurzyska a np na Kwiatkowskiego czy obwodnicy świeci słońce!
-
Stara Dama
- Zaprawiony W Bojach

Tu raczej nie chodzi o nielubienie, bardziej o skojarzenie - platynowa blondynka = tipsiara.PaulinaJ pisze: Papillonka ludzie nie lubią platynowych blondynek- wiem coś o tymwszystkim wydaje się że z nas takie panienki. Spojrzenia na siłowni innych dziewczyn (facetów też) i te komentarze... A tu zonk, twarda babka, przerzuca ciężary, kondycję do biegania też ma
Jak niewygodne, to chyba lepiej oddać i poszukać innych. Mam od wtorku nike free run 5 i pokochałam je od pierwszego założenia. Trochę śmiesznie wygląda ten szeroki przód, kojarzy mi się z płetwami.PaulinaJ pisze: Dostałam dzis paczkę z nike free run3 i mam dylemat. Ładne są ale niewygodne. Pochodzę po domu i zdecyduje. Chyba że bedą typowo treningowe (siłownia)
- szelma
- Zaprawiony W Bojach

Jak niewygodne, to oddaj. Tyle pięknych butów, że można znaleźć coś, bo przynajmniej na początku da nadzieję, że będzie wygodne
Oj, z chęcią bym nowy obuw kupiła, ech
Oj, z chęcią bym nowy obuw kupiła, ech
- papillon
- Zaprawiony W Bojach

Jezu Mario!!!!!!!! Stara Damo - tipsiara!!!!!! Matko Boska ja jestem od tego o lata świetlne!!! Biały kozak, złoty gold i tips na pazurze to nie moja bajka!!! Nie żebym była naturszczykiem, niestety nie wygląd zewnętrzny nie jest mi obojętny jednak tylko w dobrym guście. Choroba zawodowa jaka mi pozostała to lekkie uzależnienie od makijażu (jestem charakteryzatorem teatralno filmowym w stanie spoczynku), ale to też nie tak jak mogłoby się wydawać bo mój makijaż to makeup no makeup więc dramatu nie ma :D
Jednak odkąd mieszkam na przedmieściach, Cava wie w jakiej głuszy bo mnie raz odwiedziła :uuusmiech: i uprawiam ziemię, to szpilki wymieniłam na kalosze na zmianę z butem biegowym, olałam fryzjera i z avatara dotarłam do dzisiejszego wizerunku!
Tak Szelma ma rację niewygodnych leginsów za nic nosić nie będziesz, ja tez mam takie spodnie które sobie zostawiłam i może 2 razy je ubrałam...
Jednak odkąd mieszkam na przedmieściach, Cava wie w jakiej głuszy bo mnie raz odwiedziła :uuusmiech: i uprawiam ziemię, to szpilki wymieniłam na kalosze na zmianę z butem biegowym, olałam fryzjera i z avatara dotarłam do dzisiejszego wizerunku!
Tak Szelma ma rację niewygodnych leginsów za nic nosić nie będziesz, ja tez mam takie spodnie które sobie zostawiłam i może 2 razy je ubrałam...
- franklina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
papilonka mam nadzieje ze sie nie obraziłas,co? Chodziło mi o to ze na tym avatarku jestes taka ZROBIONa ,wypicowana a na zdjeciu z biegu: zwykła,normalna,saute
Nie segreguje ludzi bo juz nie jeden raz okazywało sie ze wypindrzona lalunia tez ma dusze i tez jest człowiekiem
Po prostu jakos tak wizerunkowo pasował i te awatar do charakteru
gryzia hmmm Twój avatarek,pytasz? babeczka
taka hmmm...z leksza świrnieta 
gryzia hmmm Twój avatarek,pytasz? babeczka
-
Stara Dama
- Zaprawiony W Bojach

Papillon, nie podejrzewam Cie o bycie tipsiarą, bo takie nie biegają, tylko chodzą po centrach handlowych
Pisałam, ze takie jest schemat myślowy. Wiem, należy z tym walczyć, bo to świadczy o wąskich horyzontach myślowych, ale gdzieś tam to w głowie tkwi.
Zaciekawiłaś mnie z uprawianiem ziemi. Hodujecie coś? Bo pisałaś niedawno o szklarniach.
Ale się do Ciebie przyczepiłyśmy.
Jedno zdjęcie a dyskusja ciągnie się przez 2 dni.
Zaciekawiłaś mnie z uprawianiem ziemi. Hodujecie coś? Bo pisałaś niedawno o szklarniach.
Ale się do Ciebie przyczepiłyśmy.