ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

zdjecie z biegu rulez :) zupelnie inna dziewczyna :)
Obrazek
PKO
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

dzień dobry
ja już biegu :-) dwa dni wolnego sobie zrobiłam i wróciłam.
pogoda paskudna więc lecę zaraz do GoSportu po rękawiczki bo mi ręce strasznie zmarzły.

tym samym rozpoczęłam przygotowania do półmaratonu!
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

PaulinaJ gratulacje takie plany, ja na 10tce się zatrzymam póki co :D

Ja wczoraj rozmawiałam z moim biegowym "masterem", mam takiego kolegę biegacza z długim stażem i w czołówce czasami się znajduje w dużych biegach. Zapytałam go o plan dla siebie, zna mnie dość dobrze więc łatwiej mu doradzać. Powiedział, że póki co mam skupić się na ćwiczeniach nóg, brzucha i grzbietu. Biegać jak biegałam 3 razy w tygodniu wolne długie wybiegania, na 1 treningu wprowadzić przebieżki na sam koniec treningu. Przede wszystkim dać sobie czas i tak przez zimę się przekulać. Najważniejsze to wzmacniać mięśnie ud w moim wypadku!!!

Tak więc plan mam, no i kazał mi przestać się oglądać na innych tylko cieszyć ze swoich wyników,a nie że nie dociągam bo ktoś biega 2 razy szybciej :hejhej:
Jakbym nie wiedziała!!! Ale jak Wy biegacie tak szybko i pięknie to tez mi się by tak chciało! No nic grunt to motywować się do wyjść gdy zimno i ponuro.

Teraz mam przerwę, bo od ponad tygodnia mam zakwasy więc chcę się doprowadzić do stanu odprężenia i wypoczęcia! Śpię prawie 8 h dziennie :D

No i dziś z tematów nie biegowych zamknęłam sezon szklarniowy :zero: smutek i żal idzie zima!

Cava będziesz musiała poczekać na moją ogródkową eko cukinię do lata :ojoj:
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

woooow :orany:
noo to Ci powiem papilonka : ZMIEN AVATAR! :hahaha:
jestes sliczna skromna i piekna na tym zdjeciu z biegu :taktak: urocza i niewinna :bum: a awatar ? pozostawai wiele do dyskusji...ale za to pasuje do wizerunku kwękającej paniusi :spoko: bez obrazy :nienie: :oczko:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina pisze:ale za to pasuje do wizerunku kwękającej paniusi :spoko: bez obrazy :nienie: :oczko:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: ty Franki jak cos powiesz to juz powiesz
Ciekawe do czego pasuje moj avatar :niewiem:

Wszystkim dziewczynom (i chlopakom tez) gratuluje wystepow w Dniu Niepodleglosci :) piekne zakonczeniensezonu, no a nasza matka zalozycielka tego watku to juz w ogole zaszalala :taktak:
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No więc Frankie widzisz czemu mam taki avatar pasuje do mnie mentalnie ;p taka jestem wewnętrznie. Ale jak widać ulegam powolnej metamorfozie i może w końcu będę nowa w środku tak jak na zewnątrz!
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Dzień dobry
Ja dzis biegowo odpoczywam, wieczorem jedynie jakiś szybki trening zrobię.

Papillonka ludzie nie lubią platynowych blondynek- wiem coś o tym :-) wszystkim wydaje się że z nas takie panienki. Spojrzenia na siłowni innych dziewczyn (facetów też) i te komentarze... A tu zonk, twarda babka, przerzuca ciężary, kondycję do biegania też ma :-)
Zmiana koloru na bardziej naturalny- i jak ręką odjął! Tyle, że wredny charakter pozostał :hej:

Dostałam dzis paczkę z nike free run3 i mam dylemat. Ładne są ale niewygodne. Pochodzę po domu i zdecyduje. Chyba że bedą typowo treningowe (siłownia)
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja i mój wredny charakter też odpoczywamy :D Ta jesień mnie dobija chyba byłam w poprzednim wcieleniu niedźwiedziem! Bark słońca mi doskwiera a jutro raniutko na fitness śmigam :D
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przecież w Trójmieście od rana słońca pod dostatkiem :)
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

U mnie dopiero od godziny a tak nieustająca ciemność!!!!! Niestety nad zatoką pucką często są chmurzyska a np na Kwiatkowskiego czy obwodnicy świeci słońce!
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PaulinaJ pisze: Papillonka ludzie nie lubią platynowych blondynek- wiem coś o tym :-) wszystkim wydaje się że z nas takie panienki. Spojrzenia na siłowni innych dziewczyn (facetów też) i te komentarze... A tu zonk, twarda babka, przerzuca ciężary, kondycję do biegania też ma :-)
Zmiana koloru na bardziej naturalny- i jak ręką odjął! Tyle, że wredny charakter pozostał :hej:
Tu raczej nie chodzi o nielubienie, bardziej o skojarzenie - platynowa blondynka = tipsiara.
PaulinaJ pisze: Dostałam dzis paczkę z nike free run3 i mam dylemat. Ładne są ale niewygodne. Pochodzę po domu i zdecyduje. Chyba że bedą typowo treningowe (siłownia)
Jak niewygodne, to chyba lepiej oddać i poszukać innych. Mam od wtorku nike free run 5 i pokochałam je od pierwszego założenia. Trochę śmiesznie wygląda ten szeroki przód, kojarzy mi się z płetwami.
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak niewygodne, to oddaj. Tyle pięknych butów, że można znaleźć coś, bo przynajmniej na początku da nadzieję, że będzie wygodne :hej:

Oj, z chęcią bym nowy obuw kupiła, ech :echech:
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jezu Mario!!!!!!!! Stara Damo - tipsiara!!!!!! Matko Boska ja jestem od tego o lata świetlne!!! Biały kozak, złoty gold i tips na pazurze to nie moja bajka!!! Nie żebym była naturszczykiem, niestety nie wygląd zewnętrzny nie jest mi obojętny jednak tylko w dobrym guście. Choroba zawodowa jaka mi pozostała to lekkie uzależnienie od makijażu (jestem charakteryzatorem teatralno filmowym w stanie spoczynku), ale to też nie tak jak mogłoby się wydawać bo mój makijaż to makeup no makeup więc dramatu nie ma :D

Jednak odkąd mieszkam na przedmieściach, Cava wie w jakiej głuszy bo mnie raz odwiedziła :uuusmiech: i uprawiam ziemię, to szpilki wymieniłam na kalosze na zmianę z butem biegowym, olałam fryzjera i z avatara dotarłam do dzisiejszego wizerunku!

Tak Szelma ma rację niewygodnych leginsów za nic nosić nie będziesz, ja tez mam takie spodnie które sobie zostawiłam i może 2 razy je ubrałam...
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

papilonka mam nadzieje ze sie nie obraziłas,co? Chodziło mi o to ze na tym avatarku jestes taka ZROBIONa ,wypicowana a na zdjeciu z biegu: zwykła,normalna,saute :ble: Nie segreguje ludzi bo juz nie jeden raz okazywało sie ze wypindrzona lalunia tez ma dusze i tez jest człowiekiem :spoko: Po prostu jakos tak wizerunkowo pasował i te awatar do charakteru :hejhej:

gryzia hmmm Twój avatarek,pytasz? babeczka :hahaha: taka hmmm...z leksza świrnieta :ble:
Obrazek
Stara Dama
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Papillon, nie podejrzewam Cie o bycie tipsiarą, bo takie nie biegają, tylko chodzą po centrach handlowych :hahaha: Pisałam, ze takie jest schemat myślowy. Wiem, należy z tym walczyć, bo to świadczy o wąskich horyzontach myślowych, ale gdzieś tam to w głowie tkwi.
Zaciekawiłaś mnie z uprawianiem ziemi. Hodujecie coś? Bo pisałaś niedawno o szklarniach.
Ale się do Ciebie przyczepiłyśmy. :hahaha: Jedno zdjęcie a dyskusja ciągnie się przez 2 dni.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ