pomijając ewentualny droższy zwrot zagraniczny to niestety rozmiaru 43 nie mają.
Ale spokojnie, teraz swój czas będą miały tectony. Jak odpadną to pomyślimy o następnych.
pomijając ewentualny droższy zwrot zagraniczny to niestety rozmiaru 43 nie mają.
A co jeżeli będzie to bieg krótszy, np. na 20-25 km, ale też mocno techniczny?weuek pisze: ↑09 cze 2024, 20:39 Ale ja bardzo lubię trail, tylko nie mam potrzeby się w takich warunkach ścigać-wolę czerpać przyjemność z tego, że jestem poza miastem, w pięknych, niezaśmieconych (ludźmi) miejscach. Takie czerpanie jest mocno utrudnione podczas ścigania się. Wyniszczania też mi w życiu nie potrzeba.
Zobacz jak szeroki jest przód Olympusa 4 - jak wiele miejsca itdU mnie sprawa wygląda tak, że dopóki nie sprawdzę, to nie dowiem się, czy but będzie ok
To tak, jak ja. Takich jak SG to nie muszę zakładać, bo po wyglądzie widzę, że _u mnie_ nie będą działać dobrze. Tyle, że typ/rodzaj działający już znam. W takich po dobrych kilku godzinach biegu na następny dzień stopy wyglądają jakby nic nie biegły. I to jest dla mnie najważniejsze. Masochizmu nie uprawiam.