Moderator: infernal
dołączam się, dobry wybór z tym Poznaniemmakar pisze:Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się na start w Poznaniu! Razem to raczej nie pobiegniemy, ale z wielką przyjemnością Cię poznam
Nie byłabym tego taka pewna. Po wakacyjnym małym kilometrażu nie jestem w życiowej formie. Raczej wątpię bym dała radę tak pobiec jak w Krakowie. Raczej myślę o pobiegnięciu na 4:30, więc to chyba podobny cel do Twojegomakar pisze:Razem to raczej nie pobiegniemy
jacdzi pisze:Mimo "wstretnego chorobska" 52' - SUPER.
Obiektywnie rzecz biorąc - macie rację. Szybko było. I jestem zadowolonaaktyna pisze:52 min na 10 km i jeszcze w słabszej formie? Kobieto nie wpędzaj mnie w kompleksy.
Super będzie Was poznać i razem pobiecaktyna pisze:Alexia możesz już sie cieszyć na spotkanie ze mną i z Szymonem-Szymem w kwietniu![]()
dokładnie zgadamy się na spotkaniu grupy, możemy stworzyć naszą grupową grupę na 4:30 z bieganie.plAlexia pisze:Raczej myślę o pobiegnięciu na 4:30, więc to chyba podobny cel do Twojego. Trzeba jeszcze namówić pitera82 na zającowanie i będzie fajnie
.
Fajne by to byłoaktyna pisze:no pięknie, ja myślę, że niedługo wyłowisz z tych czekających rodziców-przyszłych biegaczydzieci na karate a rodzice biegają
I ja też je uwielbiam i nie wyobrażam sobie życia bez nich. Jak wyjadą na jakiś obóz, to przez dwa dni jest fajnie, a potem pustka, aż doskwiera. Strasznie też lubię, jak jadą z nami na zawody. One też to lubią. Dlategoteż dobrze byłoby, gdyby organizatorzy różnych imprez czasem pomyśleli o takich, jak my rodzinach.jacdzi pisze:Dzieci jak kula u nogi? NIE! Dzieci w dluzszej perspektywie czasu to sama radosc. Mam dwoch lobuzow i bez nich nie wyobrazam sobie zycia.
Coś tam robię, ale dużo mniej niż na wiosnę. Czas do tego wrócić.piter82 pisze:a robisz jakieś ćwiczenia na wzmocnienie mięśni kręgosłupa??
Będę już w PoznaniuRaul7 pisze:XVI BIEG MEMORIAŁOWy IM. BOGDANA WŁOSIKA
w sobote.. wybierasz sie??