KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

jck
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Muszu pisze:Cześć,
biegłem dziś w Silesi.. 1/2, było gorąco :-).
Mimo doświadczenia w przecenianiu własnych możliwości po pierwszych km, dałem się ponieść i pierwszą 10 przebiegłem (Galloweyem) bardzo szybko, jak na siebie 56'.
Potem zaczęły się schody, moje przerwy na marsz nie synchronizowały się z punktami czerpania wody i jakoś się wszystko posypało. Rezerwa na 17 km zmusiła mnie do kolejnych przerw na marsz i ostatecznie skończyło się na 02:00:39.
Komentując imprezę (może nie powinienem, bo jakie mam doświadczenie) napiszę, że było super: punkty odżywcze nie zawiodły, a kurtyny wodne skutecznie schładzały. Jedno co rozczarowało to ostatnie km w parku - tłum spacerowiczów, który pchał się na trasę.
Pozdro,
Jaca
Ja również biegłem w Silesi 1/2 (było nas co najmniej czterech z BBL)
i rzeczywiście pogoda była idealna...
... do opalania.
Mimo wszystko udało się zakończyć debiut w półmaratonie na 02:05:50
głównie dzięki Robertowi (również z BLL chociaż się nie ujawnił ;) ) który pilnował równego tempa,
dzięki Robert.

Odnośnie organizacji, narzekanie dotyczyło głównie punktów nawadniania (moim zdaniem było OK)
oraz pogody (nad tym organizatorzy muszą jeszcze popracować) ale narzekanie to sport narodowy
który na szczęście traci pozycję na rzecz biegania.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

jck pisze: Ja również biegłem w Silesi 1/2 (było nas co najmniej czterech z BBL)
... do opalania.
głównie dzięki Robertowi (również z BLL chociaż się nie ujawnił ;) ) który pilnował równego tempa,
dzięki Robert.

Odnośnie organizacji, narzekanie dotyczyło głównie punktów nawadniania (moim zdaniem było OK)
oraz pogody (nad tym organizatorzy muszą jeszcze popracować) ale narzekanie to sport narodowy

Gra-Ty-Lu-Je!!!!!
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dla zainteresowanych Silesia Marathon Widziane Moim wzrokiem https://plus.google.com/photos/10437650 ... 5662088865
Karolcia90
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Chester04 pisze:Ja przejechałem w 3:30 z postojami i miejscami ma skróty ;) mam ponad tysiąc zdjęć, będzie ostra selekcja, kilku znajomych się spotkało ;) nawet rolkarzy też na początku ;)

Karolino, szukaliśmy Cie z xenonem, miał być masaż po biegu dla nas i co? ;) na stanowiskach Cię nie widzieliśmy, chyba ze były jeszcze jakieś inne :D
Niestety zostałam uprowadzona i siłą przetrzymywana na domkach pogoriowych :hej: majówka się trochę nieplanowanie przedłużyła no i nie dotarłam na maraton
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
Mendel pisze:
wolfi pisze:Olo, a Ty wiesz skąd się wzieła długość dystansu maratońskiego ? :)

Ten 13 maj jest bardzo ciekawy, 3 fajne biegi w okolicy, a ja wtedy powinieniem leżeć sobie do góry brzuchem i oglądać tv :)
Obecne 42 km 195m wzięło się z lenistwa pewnej królowej :hahaha:
Brawo Lekcja odrobiona:)
a Ja tylko Napiszę , zę NAsz kolega z BBL Piotr Borowik dziś w Silesia Maratonie pobiegł 4:44:02 !!!!

Gratulacje Piotrze.
Szkoda, ze wyemigrowałeś do Częstochowy z Renią, ale już w niedziele się Tam Zobaczymy i żużel zaliczymy:)
PozaTym w cze-wie też są spotkania BBL....ale niestety nie ze mną:P

A jeszcze się pochwale, zę dziś podczas mitingu w sosnowcu ustanowiłem dwa rekordy życiowe:)
100m - 12,96
300m - 39,66

Xenonie...rękawica rzucona:)
Gratulacje Piotrek, pozdrowienia dla Reni, Darek a co to za wynik, nawet pewnie się nie spociłeś ;-), ale gratuluję oczywiście. Jak być potrzebował trenera kulturystyki, aby wyglądać, jak rekordziści świata w sprincie (wyglądać nie biegać) to służę moją trenerską pomocą :-).
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jck pisze:
Muszu pisze:Cześć,
biegłem dziś w Silesi.. 1/2, było gorąco :-).
Mimo doświadczenia w przecenianiu własnych możliwości po pierwszych km, dałem się ponieść i pierwszą 10 przebiegłem (Galloweyem) bardzo szybko, jak na siebie 56'.
Potem zaczęły się schody, moje przerwy na marsz nie synchronizowały się z punktami czerpania wody i jakoś się wszystko posypało. Rezerwa na 17 km zmusiła mnie do kolejnych przerw na marsz i ostatecznie skończyło się na 02:00:39.
Komentując imprezę (może nie powinienem, bo jakie mam doświadczenie) napiszę, że było super: punkty odżywcze nie zawiodły, a kurtyny wodne skutecznie schładzały. Jedno co rozczarowało to ostatnie km w parku - tłum spacerowiczów, który pchał się na trasę.
Pozdro,
Jaca
Ja również biegłem w Silesi 1/2 (było nas co najmniej czterech z BBL)
... do opalania.
dzięki Robert.

Pogratulować!
Obrazek
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Karolcia90 pisze:Niestety zostałam uprowadzona i siłą przetrzymywana na domkach pogoriowych :hej: majówka się trochę nieplanowanie przedłużyła no i nie dotarłam na maraton
Z dobrego serca pozwolimy Ci to nadrobić :bum:
Obrazek
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Obrazek
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Karolcia i Paulina a gdzie WY ? :) kolejny trening bez Was :)
i oczywiście bez Waszych koleżanek ;)
Dzisiaj sobie potrenowaliśmy :) zdjęcia także byly :) Tylko Poczatkująca jest na Tyle Początkująca że nie wie że Zdjęcie z grupą jest najlepszym budulcem formy z jakim mozna sie spotkać na stadionie :) :)
Było gorrąco bylo 12x400
Bzium mi troche wszedl na odcisk tymi rekordami na stadionie i stąd sie pokusilem o coś szybszego :) i 4setki po 3:20 porobilem. Niech mi pójdzie w szybkośc :) Musze przejść na dietę żeby Go scignąć :)
Awatar użytkownika
paulinka88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Karolcia i Paulina a gdzie WY ? :) kolejny trening bez Was :)
Siedzę u rodziców na wsi od 30.04 do 7.05. - opalam się, grilluję, majówkuję, działkuję. :hej: Sorry Winnetou :hahaha:
Będę za tydzień chyba :taktak:
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

:jatylko:
Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czesio a gdzie Ty :niewiem:

Ja tu wracam z delegacji jednej, drugiej z uśmiecham na twarzy by pobiegać, a tu nie ma mojego kompana - SZOK!!! Dobrze że choć przez chwilkę Xenon dotrzymał mi towarzystwa:) za co bardzo dziękuję :uuusmiech:

Czesio no, no, no... Kreseczka...
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze: Dzisiaj sobie potrenowaliśmy :) zdjęcia także byly :) Tylko Poczatkująca jest na Tyle Początkująca że nie wie że Zdjęcie z grupą jest najlepszym budulcem formy z jakim mozna sie spotkać na stadionie :) :)
Racja, racja, też dlatego mój trening przerwałem :)

A dla chętnych do debiutu w triathlonie możemy zrobić jakiś wspólny trening łączony rowerowo-biegowy.
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Karolcia i Paulina a gdzie WY ? :) kolejny trening bez Was :)
i oczywiście bez Waszych koleżanek ;)
Dzisiaj sobie potrenowaliśmy :) zdjęcia także byly :) Tylko Poczatkująca jest na Tyle Początkująca że nie wie że Zdjęcie z grupą jest najlepszym budulcem formy z jakim mozna sie spotkać na stadionie :) :)
Było gorrąco bylo 12x400
Bzium mi troche wszedl na odcisk tymi rekordami na stadionie i stąd sie pokusilem o coś szybszego :) i 4setki po 3:20 porobilem. Niech mi pójdzie w szybkośc :) Musze przejść na dietę żeby Go scignąć :)
Ja dziś pojechałem w Delegacje do częstochowy na stadion...tam powyginałem Ciałko - dosłownie
I padły nowe PB...Xenoniku...teraz napisze wprost...dupe urywa

400m - 53:73
wzwyż - 160cm

eh...majóweczka..kreseczka, a Paulinka jak malinka przy grilu z odrobinką winka...

Za tydzień 2km potem 1500m
Xenie,,,,Xeno..raczej bo z XEN(on)A podrywacza zamieniłeś się w marude z brakiem finezji w podrywie...Wstyd mi za Ciebie.
Żółta kartka dla Ciebie...Poprawa mile widziana

PS2.
Czester .....TY już z Paulinką na tej wsi???
Czyli KarolCie 90 zostawiasz dla mnie????
jupiiiiiiiiiiiii

Mirrrrrko :*
Ostatnio zmieniony 05 maja 2012, 20:47 przez Bzium, łącznie zmieniany 2 razy.
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Madalein pisze:Czesio a gdzie Ty :niewiem:

Ja tu wracam z delegacji jednej, drugiej z uśmiecham na twarzy by pobiegać, a tu nie ma mojego kompana - SZOK!!! Dobrze że choć przez chwilkę Xenon dotrzymał mi towarzystwa:) za co bardzo dziękuję :uuusmiech:

Czesio no, no, no... Kreseczka...
Ile mogłem na Ciebie czekać? ja dzisiaj baluje na wsi, zaraz ide biegać ;)

Nie udawaj ze tęsknisz ;)
Obrazek
Karolcia90
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Karolcia i Paulina a gdzie WY ? :)
W pracy byłam,całe 12h na nogach,myślę, że to też można zaliczyć jako mini-trening :)
ODPOWIEDZ