Dla mnie będzie HIT jak "Powera" na punktach żywieniowych starczy do końca biegu dla wszystkich.
26 Maraton Warszawski
- Mirkas
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dla mnie byłby HIT jakby nagrody były za miejsca w okolicach 600
.A tak moge sobie poczytac ze inni biora kaskę.
Dla mnie będzie HIT jak "Powera" na punktach żywieniowych starczy do końca biegu dla wszystkich.
Mirek K
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach

Dowcipne 
Pytam o osoby z forum, raczej na moim poziomie, czyli przed maratonem jeszcze.
Co do nagród to nawet za równorzędne miejsca płatne panie dostają mniej
(Taka karma...)
Sama sie wybieram (bynajmniej nie po nagrodę) i jest to dla mnie jeszcze dość oszałamiające (ja plus maraton
)
(Edited by Kiniak at 12:16 pm on June 22, 2004)
Pytam o osoby z forum, raczej na moim poziomie, czyli przed maratonem jeszcze.
Co do nagród to nawet za równorzędne miejsca płatne panie dostają mniej
(Taka karma...)
Sama sie wybieram (bynajmniej nie po nagrodę) i jest to dla mnie jeszcze dość oszałamiające (ja plus maraton
(Edited by Kiniak at 12:16 pm on June 22, 2004)
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)
- MiS
- Stary Wyga

- Kontakt:
czyżby zapowiadoało się na rekord frekwencji wszechczasów???;):hejhej:
www.entre.pl
MiŚ
MiŚ
-
neutrino
- Stary Wyga

Mam pytanie do kogoś bardziej zorientowanego. Jak dokładnie będzie wyglądał w tym roku ten pólmaraton? Ma on wystartować od pólmetka, więc pojawia się pytanie, czy wypuszczą nas na trasę zaraz po przebiegnięciu czołówki, czy dopiero po 3 h od startu?
Jedno i drugie rozwiązanie wydaje mi się niekorzystne. Pierwsze jest złe, dlatego iż będziemy biec przed maratończykami, którzy będą ciągnąć tyły i wypijać im płyny, których ponoć w zeszłym roku zabrakło. Wiadomo, że szczególnie w drugiej części odczuwa się dopiero ich brak. Jeśli wystartujemy po 3 h, to może to źle wpłynąc na tych którzy będą mocno z tyłu, oni ledwo zipiący, a tu ich wyprzedzają wypoczęci i biegnący ostrym tempem. Obie metody posiadają dodatkowo jeszcze jedną wadę, ktoś kto wystartował w maratonie nie będzie mógł skończyć tylko połówki, jeśli na trasie poczuje, że to wyraźnie nie jest jego dzień.
Te kilka argumentów pojawiło się w mojej głowie i stąd wzięło się moje pytanie. Jak zamierzają to organizatorzy rozwiązać?
Jedno i drugie rozwiązanie wydaje mi się niekorzystne. Pierwsze jest złe, dlatego iż będziemy biec przed maratończykami, którzy będą ciągnąć tyły i wypijać im płyny, których ponoć w zeszłym roku zabrakło. Wiadomo, że szczególnie w drugiej części odczuwa się dopiero ich brak. Jeśli wystartujemy po 3 h, to może to źle wpłynąc na tych którzy będą mocno z tyłu, oni ledwo zipiący, a tu ich wyprzedzają wypoczęci i biegnący ostrym tempem. Obie metody posiadają dodatkowo jeszcze jedną wadę, ktoś kto wystartował w maratonie nie będzie mógł skończyć tylko połówki, jeśli na trasie poczuje, że to wyraźnie nie jest jego dzień.
Te kilka argumentów pojawiło się w mojej głowie i stąd wzięło się moje pytanie. Jak zamierzają to organizatorzy rozwiązać?
-
Turecki44
- Zaprawiony W Bojach

Chyba będzie znowu powyżej 1000 uczestników, ja też. Jest strona MW: www.maratonwarszawski.pl i można się zapytać.
Turecki