wiem, że ciężko czasem słuchać tych dobrych rad, sama taka jestem, że dopóki nie doświadczę na sobie, to nie uwierzę, ale warto..naprawdę warto
Kanas, uśmiejesz się, ale wydrukowałam sobie te słowa. To będzie od dziś moje motto i motywator! Dzięki!Kanas78 pisze: Nie sztuką jest mieć wzorowe BMI i wypasiony sprzęt i predyspozycje do biegania, sztuką jest właśnie nie mieć tego wszystkiego i biegać! I to na zawodach.
Nie ma za co, polecam się na przyszłość AlexiaAlexia pisze:Kanas, uśmiejesz się, ale wydrukowałam sobie te słowa. To będzie od dziś moje motto i motywator! Dzięki!Kanas78 pisze: Nie sztuką jest mieć wzorowe BMI i wypasiony sprzęt i predyspozycje do biegania, sztuką jest właśnie nie mieć tego wszystkiego i biegać! I to na zawodach.
Jeżeli to rozcięgno to chyba do poniedziałku Wielkanocnegojober26 pisze:no i jest kontuzja:/ od 2 dni nie mogę stanąć pełną stopą, jedynie na palcach. Jak postawię na pięcie to mnie zaczyna boleć od kostki poprzez zewnętrzną część stopy aż do palców:( Muszę do poniedziałku się wykurować..jakoś:/
Głodówka odpowiednia przeprowadzona potrafi dać dobre efekty. (choć ja stosowałem krótsze, 1-3 dniowe, z odpowiednim przygotowaniem i powrotem do normalnego trybu jedzenia - no i celem NIE był zrzut wagi.Compadre pisze:głodówka to głupota... daleko na tym nie zajedziesz a najprędzej zaszkodzisz