10.08.2010
Dzisiaj trening trochę nietypowy, taki ogólnorozwojowo-dynamiczno-biegowy heheheh. Nie wiem myślę, że można to podciągnąć pod zabawę biegową
1. Pierwsza część w domu (siłowa):
- podciąganie na drążku - 1,2,3 powtórzenia i od nowa i tak razy 5 (w sumie wychodzi 30 powtórzeń)
- clean and press (sztangą) - 1,2,3,4 powtórzenia i od nowa i tak 3 razy (w sumie wychodzi 30 powtórzeń)
W podciąganiu robiłem przerwy niecałą minutę między powtórzeniami, w clean and press około 10s
2. Część biegowa:
- 15' biegu traktowane jako forma rozgrzewki
- 1' skakanki/1' przerwa x5
- 5' biegu
- 5x5 wskoki na podwyższenie (nie wiem jaka wysokość dokładnie ale murek mi sięgał minimalnie poniżej biodra) 30s przerwy między seriami
- 5' biegu
- sprinty: 6x100m (przerwa w marszu)
- 5' biegu
- 3x6 wznosy nóg na drążku (tu już czułem brzuch i czworogłowe)
- 5' truchtu do domu
- 10' solidnego rozciągania
Uffff to się rozpisałem

. Samopoczucie po treningu bardzo dobre. Odpowiada mi taka forma treningu od czasu do czasu, myślę, że będę to powtarzał co jakiś czas. Fajna zabawa i zero nudy

New Balance 848

Śniadanie - jogurt naturalny, banan
Śniadanie2 - kanapka z serem żółtym, wędliną i sałatą, sałatka z pomidóra, ogórka i sera feta z bazylią
Śniadanie3 - te same kanapki co w śniadaniu2
Obiad - ryż z warzywami (brokuł, pędy bambusa, groszek, coś tam jeszcze nie pamiętam) i fasolą
Kolacja - morela, jabłko, kanapka z awokado, pomidorem i ogórkiem małosolnym, serek wiejski, trochę fasoli czerwonej
W międzyczasie jeszcze wpadła drożdżówka (a jakże

)
Jutro obowiązkowo pauza i może w czwartek coś pobiegam.