LadyE - komentarze.
Moderator: infernal
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Lady, skoro już sama wrzuciłaś fotki...
Zobacz jak zasuwałaś (opanowałem nową opcję w gimpie :hahaha):
Jedno słowo i usuwam
Zobacz jak zasuwałaś (opanowałem nową opcję w gimpie :hahaha):
Jedno słowo i usuwam
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
LadyE masz super te zdjęcia , ja mam podobno wg OWM 12, na których udało mi się siebie dostrzec na max. 3. i to z trudem (Ale biorąc pod uwagę moją fotogeniczność, to może i lepiej ).
ps. Sylwek za to zdjęcie jesteś u "złotego rycerza" na czarnej liście... strzeż się
Gryźli bo to był opis odczuć pięt LadyE, po tym jak zostały na OWM zmasakrowane przez skeczersy A podobno w tych butach nie da się biegać "na piętę"Gryzzelda pisze:LadyE, te fotki to w ogóle nie pasują to tego dramatycznego opisy końcówki tego maratonu co to go opisałaś na swoim blogu wyglądasz super, jakbyś biegła tak na 70% i miała jeszcze kupę zapasu
ps. Sylwek za to zdjęcie jesteś u "złotego rycerza" na czarnej liście... strzeż się
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Nie wiem Lady o co chodzi, że wszyscy się tak Ciebie boją Ten Twój rycerz to chyba musi być jakiś oficer GROM
powiem tylko, że nic związanego z Twoim maratonem nie wydaje mi się słabe. raczej chyba !@#$%. poza tym przez trudy do gwiazd, czy jakoś tak.
w każdym razie za B7D trzymam kciuki i będę śledzić i kibicować Twoim treningom.
ps. nie każ im kasować zdjęcia. jest super
powiem tylko, że nic związanego z Twoim maratonem nie wydaje mi się słabe. raczej chyba !@#$%. poza tym przez trudy do gwiazd, czy jakoś tak.
w każdym razie za B7D trzymam kciuki i będę śledzić i kibicować Twoim treningom.
ps. nie każ im kasować zdjęcia. jest super
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Z uśmiechem pokonać maraton to jest to Zdjęcia to dokładnie oddają
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Ja nic o płakaniu nie pisałam, też bym się cieszyła, że meta blisko :PLadyE pisze:fotki z biegu po ktorym powinnam podobno plakac :P
Poza tym po 40 km organizm wyzwala różne reakcje :P, widziałam takich co nabiegali 2:45 i pajacowali* na finiszu
*pajacowali w znaczeniu pozytywnym w tym przypadku
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Ale ja cię podziwiam i szanuję, za szlachetność twoich intencji. Chciałeś dobrze... to się liczy.gwynbleidd pisze:Zoltar, przepraszam ale weź ty się odpierdol ode mnie, co?
-
- Zaprawiony W Bojach
dziekuje ucierpialy przede wszystkim stopy, zwlaszcza srodstopie, choc nie moge powiedziec ze gdyby nie buty pobieglabym super. tak jak pisalam wczesniej nie czulam sie gotowa na ten dystansGryzzelda pisze:LadyE, te fotki to w ogole nie pasuja to tego dramatycznego opisy koncowki tego maratonu co to go opisalas na swoim blogu wygladasz super, jakbys biegla tak na 70% i miala jeszcze kupe zapasu
Bede trzymala kciuki za dalsze przygotowania do B7D!
jak tylko stopa przestanie bolec wracam do treningow chwilowo mam przymusowe roztrenowanie mozna gdzies zobaczyc zapiski Kulawego z tych przygotowan?Gife pisze:Nogi, nogi, nogi..
Nie będę dobijał więcej
Dużo pracy nad nimi. Agrykolę i Tamkę powinnaś 10x w każdym treningu przebiec + dużo siły. Kulawy tak się na płaskim uczył biegać do górek + zdobywanie najwyższej góry w okolicach w zatrważających ilościach.
nie trzeba mam nadzieje ze juz niedlugo bede mogla usunac ten dziwacznie brzmiacy wstep do blogaSylw3g pisze:Jedno słowo i usuwam
musze powiedziec ze pierwszy raz mam takie fajne fotki z biegu i to za darmo :Dzoltar7 pisze:LadyE masz super te zdjęcia :
już tu byłam pisze:w każdym razie za B7D trzymam kciuki i będę śledzić i kibicować Twoim treningom.
dziekuje bede jeszcze potrzebowala Waszego wsparciaProvitamina pisze:Z uśmiechem pokonać maraton to jest to Zdjęcia to dokładnie oddają
tuz przed meta jak wspomnialam zaszklily mi sie oczy ale to ze wzruszenia, pierwszy raz tyle osob mi kibicowalo, to niesamowite uczucieBeauty&Beast pisze:Ja nic o płakaniu nie pisałam, też bym się cieszyła, że meta blisko :PLadyE pisze:fotki z biegu po ktorym powinnam podobno plakac :P
odp jeszcze na Twoje pytanie o profil trasy Marduly. nie widzialam go jeszcze i nie jestem pewna czy chce widziec. to i tak na niewiele mi sie zda. nie biegalam jeszcze po gorach a studiowanie obrazka w niczym mi nie pomoze. ale dziekuje za troske chyba juz o tym wspominalam. powtorze raz jeszcze - Mardula ma mi pokazac jak wiele jeszcze pracy przede mna. licze na porzadne lanie
a odnoszac sie do tego co jeszcze napisalas. zaraz znielubic - co najwyzej wyzwac na pojedynek my biegacze tak powinnismy sprawy zalatwiac jesli planujesz start w mgs z checia rzuce Ci pod nogi rekawiczke
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Łał zapowiada się prawdziwa ustawkaLadyE pisze: a odnoszac sie do tego co jeszcze napisalas. zaraz znielubic - co najwyzej wyzwac na pojedynek my biegacze tak powinnismy sprawy zalatwiac jesli planujesz start w mgs z checia rzuce Ci pod nogi rekawiczke
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Lejdi, wystarczy zwyczajnie do Piotra (kulawego) napisać PW i się dowiedzieć. Pewnie podzięli się kilkoma uwagami
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Cwaniara, tam zazwyczaj jest gorąco :PLadyE pisze:jesli planujesz start w mgs z checia rzuce Ci pod nogi rekawiczke
Ale to nic, do plecaczka schowam.
Przyjęte
Liczę, że będzie mi się biegło co najmniej tak dobrze, jak rok temu
-
- Zaprawiony W Bojach
wiem wiem i tego goraca najbardziej sie obawiam. dla mnie juz jest za wysoka temperatura
postaram sie dolozyc wszelkich staran zeby do tego czasu przyzwyczaic sie do wysokich temperatur
niech zwyciezy lepszy powodzenia w przygotowaniach
postaram sie dolozyc wszelkich staran zeby do tego czasu przyzwyczaic sie do wysokich temperatur
niech zwyciezy lepszy powodzenia w przygotowaniach
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:36:33
- Życiówka w maratonie: 02:57:47
Zapowiada się ciekawy pojedynek , podejrzewam że ostateczne rozstrzygnięcie nastąpi gdzieś na Błędnych Skałach albo dopiero na ostatnich schodach na Szczelińcu
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czy ja już mogę zacząć pisać o alergii, która mi uniemożliwia trenowanie w maju :P