Zobacz jak zasuwałaś (opanowałem nową opcję w gimpie :hahaha):

Jedno słowo i usuwam

Moderator: infernal
Gryźli bo to był opis odczuć pięt LadyE, po tym jak zostały na OWM zmasakrowane przez skeczersyGryzzelda pisze:LadyE, te fotki to w ogóle nie pasują to tego dramatycznego opisy końcówki tego maratonu co to go opisałaś na swoim bloguwyglądasz super, jakbyś biegła tak na 70% i miała jeszcze kupę zapasu
![]()
Ja nic o płakaniu nie pisałam, też bym się cieszyła, że meta blisko :PLadyE pisze:fotki z biegu po ktorym powinnam podobno plakac :P
Ale ja cię podziwiam i szanuję, za szlachetność twoich intencji. Chciałeś dobrze... to się liczy.gwynbleidd pisze:Zoltar, przepraszam ale weź ty się odpierdol ode mnie, co?
dziekujeGryzzelda pisze:LadyE, te fotki to w ogole nie pasuja to tego dramatycznego opisy koncowki tego maratonu co to go opisalas na swoim bloguwygladasz super, jakbys biegla tak na 70% i miala jeszcze kupe zapasu
![]()
Bede trzymala kciuki za dalsze przygotowania do B7D!
jak tylko stopa przestanie bolec wracam do treningowGife pisze:Nogi, nogi, nogi..
Nie będę dobijał więcej![]()
Dużo pracy nad nimi. Agrykolę i Tamkę powinnaś 10x w każdym treningu przebiec + dużo siły. Kulawy tak się na płaskim uczył biegać do górek + zdobywanie najwyższej góry w okolicach w zatrważających ilościach.
nie trzebaSylw3g pisze:Jedno słowo i usuwam
musze powiedziec ze pierwszy raz mam takie fajne fotki z bieguzoltar7 pisze:LadyE masz super te zdjęcia:
już tu byłam pisze:w każdym razie za B7D trzymam kciuki i będę śledzić i kibicować Twoim treningom.
dziekujeProvitamina pisze:Z uśmiechem pokonać maraton to jest toZdjęcia to dokładnie oddają
tuz przed meta jak wspomnialam zaszklily mi sie oczy ale to ze wzruszenia, pierwszy raz tyle osob mi kibicowalo, to niesamowite uczucieBeauty&Beast pisze:Ja nic o płakaniu nie pisałam, też bym się cieszyła, że meta blisko :PLadyE pisze:fotki z biegu po ktorym powinnam podobno plakac :P
ŁałLadyE pisze: a odnoszac sie do tego co jeszcze napisalas. zaraz znielubic- co najwyzej wyzwac na pojedynek
my biegacze tak powinnismy sprawy zalatwiac
jesli planujesz start w mgs z checia rzuce Ci pod nogi rekawiczke
Cwaniara, tam zazwyczaj jest gorąco :PLadyE pisze:jesli planujesz start w mgs z checia rzuce Ci pod nogi rekawiczke