![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Parę osób mijałem, ciekawe, czy kogoś od nas? Mijał ktoś gościa około czterdziestki, w niebieskiej koszulce "Biegnij Warszawo", obcisłych i z dwoma czarnymi kundlami?
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
No to dziś w lesie już mniej lata... Maryśka powitała mnie chłodno - 9 st.C. Pierwsze bieganie w wiatrówce... Eh, idzie jesień...darek284 pisze:Byliśmy (...) pobiegaliśmy żwawą piątkę. Lodu nie stwierdziliśmy, w lesie jeszcze lato
O maszszsz!!! Grubo!Yogi! pisze:A wiecie jak to jest, nastawić się i przygotować na bieganie w urokliwym krajobrazie Suwalszczyzny i po przyjeździe na miejsce skonstatować, że jest się rzeczywiście gotowym tylko butów brak?
Nie to, żebym się licytował na sportowe nieszczęścia, ale dwa tygodnie temu zapakowaliśmy na bagażnik rowerki na mazurski trzydniowy weekend plus rowerowy fotelik dla malucha. Pedały SPD w obu bicyklach. Po przejechaniu dziesięciu minut:Gerard pisze:Mam kolegę, który pojechał z W-wy do Szklarskiej na tygodniowy wypad rowerowy. Jak rano się ubierał na miejscu w rowerowe ciuchy zauważył, że mu butów brakuje (pedały oczywiście zatrzaskowe)