Zazdraszczam. Mi właśnie zaczyna się nie chciećRozpoczęło się wyczekiwanie na start. Im bliżej, tym bardziej się chce, żeby to było już
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: infernal
Krzychu M pisze:Powodzenia!Obyś nabiegał te 3:10...może zmotywujesz mnie do pobicia Twojej życiówki.
tak sobie myśle panowie czy wiecie co piszeciesosik pisze:Też myślę, że 3:10 jest realne jak będzie dobra pogoda. Więc powodzenia i niech moc będzie z Tobą.
Od razu widać,że pisze osoba która przeżyła nie jeden maraton.panucci10 pisze:tak sobie myśle panowie czy wiecie co piszecie? 3:10 to juz jest naprawde bardzo ale to bardzo wartościowy wynik! Trzeba mieć sporo w nogach i mieć troche doświadczenia biegnąc na taki wynik, tym bardziej że to bedzie debiut! No jeśli w debiucie trzaśnie 3:15-3:20 to naprawde bedzie należał sie wielki szacunek i ogomne brawa! Ale obiektywnie patrzac 3:10 to póki co za wysokie progi!
Popatrzcie i porównajcie treningi mihumora jak biegł 3:15 w Poznaniu albo łamał 3:10 we Wiedniu
przeżyła to dobre słowo w moim przypadkuKrzychu M pisze:Od razu widać,że pisze osoba która przeżyła nie jeden maraton.![]()
śmignęli pewnie w takim stylu jak jakachita pisze:... Bo czołówka to tylko śmignęła i tyle ją widzieli