GRUDZIĄDZ BIEGA
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35min
- Życiówka w maratonie: 2h45min
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 gs
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Polecam kolejne zawody na które można by wyjechać całą grupą w sposób zorganizowany. Jest to bieg na 10 km- "10 km Run Toruń " ,które odbedą się 28 kwietnia 2013 r (niedziela) i w poprzednim roku cieszył się dużą frekfencją.Medal na tą edycję bardzo ładny a wpisowe do 28 lutego 40 zł .Musimy to przedyskutować.
http://runtorun.pl/
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję wszystkim za dzisiejszy wspólny trening :uuusmiech: .Pomimo mrozu przed plażą miejską wstawiła się spora grupka w tym dwa rodzynki Hania i Alicja Team Bąkowo .Trasa standardowa 8 km po lesie rudnickim z rozgrzewką na 2 kilometrze.Szkoda tylko że nie miałem komu tak konkretnie dogryzać bo zabrakło mi Marcina i Sebastiana a Zbyszka nie mogłem doścignąć bo plan kazał mu dzisiaj biegnąć na przedzie .Jednak dzięki planowi Zbyszka to Rafał przybiegł z nim dzisiaj na czas .Tempo dzisiejszego treningu w sam raz bo zabrakło Irka ,który dzisiaj zaplanował morsowanie o 12.00 z kolegami jako odpoczynek po ostatnim wielkim bieganiu.
Podczas dzisiejszego biegania wstępnie dałem propozycję założenia przez nas Stowarzyszenia ,na początek musi być nas 15 osób .Jako że mam troszeczkę czasu to jestem w stanie to jakoś ogarnąć i przygotować oraz prowadzić przy waszym udziale .Bedziemy jeszcze o tym rozmawiać na wspólnych treningach i imprezach integracyjnych .
Mam nadzieje że okazja już nie długo ale niech Marcin oficjalnie potwierdzi bo coś mi dzisiaj Janusz powiedział że niby jakieś dzieci czy cuś...
Jeżeli chodzi o jutrzejszy dzień to Ja oraz Irek,Dawid ,Janusz i jeszcze wielu innych jedziemy z rana nad nasze ciepłe polskie morze do Sopotu wraz z innymi grudziądzkimi morsami.Z tego co wiem są jeszcze wolne miejsca w autokarze.Wyjazd o 08.30 z ul.Kwiatowej. Po kapieli w morzu idziemy do aquaparku popluskać się i wypocić na saunach oraz mam nadzieje popatrzyć na piękne ciała
Informacja dla tych ,którzy dzisiaj jeszcze nie biegali poniżej
Podczas dzisiejszego biegania wstępnie dałem propozycję założenia przez nas Stowarzyszenia ,na początek musi być nas 15 osób .Jako że mam troszeczkę czasu to jestem w stanie to jakoś ogarnąć i przygotować oraz prowadzić przy waszym udziale .Bedziemy jeszcze o tym rozmawiać na wspólnych treningach i imprezach integracyjnych .
Mam nadzieje że okazja już nie długo ale niech Marcin oficjalnie potwierdzi bo coś mi dzisiaj Janusz powiedział że niby jakieś dzieci czy cuś...
Jeżeli chodzi o jutrzejszy dzień to Ja oraz Irek,Dawid ,Janusz i jeszcze wielu innych jedziemy z rana nad nasze ciepłe polskie morze do Sopotu wraz z innymi grudziądzkimi morsami.Z tego co wiem są jeszcze wolne miejsca w autokarze.Wyjazd o 08.30 z ul.Kwiatowej. Po kapieli w morzu idziemy do aquaparku popluskać się i wypocić na saunach oraz mam nadzieje popatrzyć na piękne ciała
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Pamiętacie te dzieciaki, bo one nas tak. Akademia Biegania otrzymała oficjalne zaproszenie od dyrekcji do Domu Dziecka w Bąkowie . W dniu 02 lutego chcą oni nas serdecznie ugościć i wystawić świąteczne przedstawienie. Jeżeli macie jakiś upominki dla maluchów to zabierzcie je z sobą. Sami widzieliście jak bardzo się cieszyły podczas naszej poprzedniej wizyty.Wyjazd w ramach sobotniego treningu.Szczeguły na forum na bieżąco.
- Icenty
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W ubiegłym roku uczestniczyłem. Był to pierwszy mój bieg uliczny i muszę przyznać, że pomimo upału wspominam go z sentymentem. Bieg kończył się na starówce przy kilkukilometrowym dopingu kibiców. Polecam i chętnie wezmę w nim udział.maratończyk pisze:Polecam kolejne zawody na które można by wyjechać całą grupą w sposób zorganizowany. Jest to bieg na 10 km- "10 km Run Toruń " ,które odbedą się 28 kwietnia 2013 r (niedziela) i w poprzednim roku cieszył się dużą frekfencją.Medal na tą edycję bardzo ładny a wpisowe do 28 lutego 40 zł .Musimy to przedyskutować.
- Icenty
- Stary Wyga
Dzięki Andrzej za przypomnienie. Mam teraz sporo wyjazdów i ciężko mi się z Wami spotkać, ale cieszę się, że przejąłeś inicjatywę.maratończyk pisze:Pamiętacie te dzieciaki, bo one nas tak. Akademia Biegania otrzymała oficjalne zaproszenie od dyrekcji do Domu Dziecka w Bąkowie . W dniu 02 lutego chcą oni nas serdecznie ugościć i wystawić świąteczne przedstawienie. Jeżeli macie jakiś upominki dla maluchów to zabierzcie je z sobą. Sami widzieliście jak bardzo się cieszyły podczas naszej poprzedniej wizyty.Wyjazd w ramach sobotniego treningu.Szczeguły na forum na bieżąco.
Proponuję, aby wszyscy, którzy mogą coś podarować dzieciom zgłaszali się jak najszybciej. W następną sobotę na Akademii ustalimy delegację oraz oszacujemy jakie prezenty mamy.
Pamiętajcie! Spośród wszystkich darczyńców rozlosowana zostanie butelka afrykańskiej Amaruli.
- maciek75
- Stary Wyga
Czy znajdą się w takim razie chętni na jutrzejsze poranne wybieganie?maratończyk pisze:
Jeżeli chodzi o jutrzejszy dzień to Ja oraz Irek,Dawid ,Janusz i jeszcze wielu innych jedziemy z rana nad nasze ciepłe polskie morze do Sopotu wraz z innymi grudziądzkimi morsami.
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Do wspólnego wypicia na spotkaniu integracyjnymIcenty pisze:maratończyk pisze:
Pamiętajcie! Spośród wszystkich darczyńców rozlosowana zostanie butelka afrykańskiej Amaruli.
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Cześć wszystkim :uuusmiech: .Nie wiem jak wy ale ja dzisiaj po raz pierwszy w tym roku wykąpię się w morzu .Pewnie niektorzy z was rownież to zrobią ale dopiero latem .Szkoda tylko ze nie mogę być rownocześnie na wspólnym niedzielnym bieganiu w Rudniku ale taki wyjazd nad Bałtyk z ekipą morsów nie zdarza się co dzień .Przypuszczam że Marcin będzie zadowolony bo zaliczy pożądny trening bez erotycznego gadulstwa .Spokojnie nadrobimy to jeszcze .Relacja z wyjazdu po powrocie na forum i liczę że niedzielni biegacze też coś napiszą .Nara.
Do eleganckiej restauracji wchodzi damulka, siada przy stoliku i u
kelnera zgiętego w ukłonach zamawia kawę.A gdy ją już dostaje
kilkakrotnie podnosi do ust i krzywiąc się z niesmakiem opuszcza na dół.
W końcu woła kelnera i zniesmaczona mówi
-kelner, ta kawa cuchnie brudnym hu**jem!
ten podnosi filiżankę ze stolika, kilkakrotnie wącha i odstawia mówiąc
-pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę
Do eleganckiej restauracji wchodzi damulka, siada przy stoliku i u
kelnera zgiętego w ukłonach zamawia kawę.A gdy ją już dostaje
kilkakrotnie podnosi do ust i krzywiąc się z niesmakiem opuszcza na dół.
W końcu woła kelnera i zniesmaczona mówi
-kelner, ta kawa cuchnie brudnym hu**jem!
ten podnosi filiżankę ze stolika, kilkakrotnie wącha i odstawia mówiąc
-pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Z cyklu trening biegacza-Przystosuj buty do biegania zimą! Co warto wiedzieć żeby się nie wywrócić!
http://wbiegu24.pl/index.php?option=com ... Itemid=489
http://wbiegu24.pl/index.php?option=com ... Itemid=489
- amator76
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
Cześć. W Rudniku pojawiło się dzisiaj o 9 sześcioro biegaczy, w tym niezawodna Hania. Zrobiliśmy różne dystanse, w zależności od tego, kto ile sobie założył. Po drodze oczywiście pogadaliśmy, ale tym razem głównie o odżywianiu i popijaniu w trakcie długich biegów. Czyli o konkretach, a nie pierdołach. A jak Wasza kąpiel morskie morsy?
PS. Aha, co do konkretów, w piątek otwieram chałupę dla biegaczy i ich przyjaciół o 18. Zapraszam, tematów i tych poważnych, i tych trochę mniej na pewno nie zabraknie. Pozdrawiam.
PS. Aha, co do konkretów, w piątek otwieram chałupę dla biegaczy i ich przyjaciół o 18. Zapraszam, tematów i tych poważnych, i tych trochę mniej na pewno nie zabraknie. Pozdrawiam.
-
- Wyga