I co Jackowi wyszło? Jak się powinno biegać? Jaka jest prawidłowa technika biegu? Myślałem, że Jackowi wyszło, że ze środstopia, a daje linka do filmu gdzie mówią, że z piętyATGO pisze:mhm...to tak jak yacool.marbej pisze:Przeprowadził tylko analizy jak biega elita i zebrał to w całość, nazywając tak, a nie inaczej.
Oczywiście wybieram praktykowanie, a nie dyskutowanie. Od dyskutowania nikt się jeszcze nie nauczył, tym bardziej, że na razie to stawiam stopę na śródstopiu i tyle z techniki Może nawet nie tyle, że stawiam, bo nie wiem czy nawet to prawidłowo robię ile po prostu ląduję na śródstopiu starając się zachować kadencję około 180-190.ATGO pisze:Masz tego mnóstwo na poprzednich stronach wątku ( także linki do bardziej "utytułowanych", np właścicieli kancelarii), pytanie co wybierasz, czyj ruch chcesz trenować i czy wolisz nad tym faktycznie pracować czy w dalszym ciągu dyskutować?marbej pisze:Fajnie by było jakby Jacek nagrał taki zestaw ćwiczeń - mnie by się bardzo przydało coś takiego Na pewno byłoby nad czym pracować.
Dupa dalej wypięta Dalej się odpycham nogami Itd. itp. Ot słaby jeszcze grzbiet i pośladki, a wi waga robi swoje też.
Duskusja też nie zaszkodzi. Toż Jacek sam zaprosił do dyskusji. Chciałem podyskutować, ale i to forum niczym się nie różni od innych jak widać