ale z drugiej strony o krzywo postawionej karetce na karowej byliśmy informowani na bieżąco

niestety mediór bezstronnych nie było i nie będzief.lamer pisze:ja tam byłem, biegłem i piłem wodę z odzysku. bywa i tak. osobiście niczego w tej sprawie po bieganiu.pl nie oczekuję
ale z drugiej strony o krzywo postawionej karetce na karowej byliśmy informowani na bieżąco
Moje prognozy pogody akurat mówiły, że będzie 6-10 stopni chłodniej niż było.Grzecho pisze:Prognozy pogody były znane. Jak komuś nie odpowiadał gorąc, to mógł nie biec.
No to widocznie nie masz farta z tym bieganiem za granicąrobin pisze:Tak, była wpadka z koszulkami - osobom narzekającym, że na Zachodzie to by było nie do pomyślenia może warto uświadomić, że rzeczywiście, bo tam nie ma koszulek w pakiecie, biegam głównie poza Polską i nie przypominam sobie, kiedy ostatnio dostałem koszulkę w ramach wpisowego bez dodatkowego płacenia za nią.
A ile wynosi w Paryżu opłata startowa?mafik pisze:No to widocznie nie masz farta z tym bieganiem za granicąrobin pisze:Tak, była wpadka z koszulkami - osobom narzekającym, że na Zachodzie to by było nie do pomyślenia może warto uświadomić, że rzeczywiście, bo tam nie ma koszulek w pakiecie, biegam głównie poza Polską i nie przypominam sobie, kiedy ostatnio dostałem koszulkę w ramach wpisowego bez dodatkowego płacenia za nią..
Albo ja mam![]()
Maraton w Paryżu w tym roku (w 2013 na pewno było tak samo) - koszulka Finisher otrzymywana mecie (techniczny Asics).
A przepraszam co to ma do rzeczy?nodrog pisze:A ile wynosi w Paryżu opłata startowa?mafik pisze:No to widocznie nie masz farta z tym bieganiem za granicąrobin pisze:Tak, była wpadka z koszulkami - osobom narzekającym, że na Zachodzie to by było nie do pomyślenia może warto uświadomić, że rzeczywiście, bo tam nie ma koszulek w pakiecie, biegam głównie poza Polską i nie przypominam sobie, kiedy ostatnio dostałem koszulkę w ramach wpisowego bez dodatkowego płacenia za nią..
Albo ja mam![]()
Maraton w Paryżu w tym roku (w 2013 na pewno było tak samo) - koszulka Finisher otrzymywana mecie (techniczny Asics).