Angua - komentarze
Moderator: infernal
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
Monika, poczytałem o Cyborgu, i nawet myśl mi przeszła, żeby dołączyć, daleko do Katowic nie mam.
Ale małżonka nie wypuści mnie na drugie zawody w ciągu 2 dni
Ale małżonka nie wypuści mnie na drugie zawody w ciągu 2 dni
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 57
odważna decyzja .... nawet na 24km. Powodzenia życzę oraz dobrej zabawy.Angua pisze:Zwariowałam troszkę, ale idę ciągiem biegowym i 1 stycznia lecę w VII Śląski Maraton Noworoczny Cyborg, na pewno nie całość, ale 18km albo 24km. Gdyby nie towarzystwo BBL-owych kolegów, to chyba bym się nie zdecydowała, ale tak przynajmniej wiem, że jak padnę, to ktoś mnie podniesie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Angua pisze:Będziesz miał różę w butonierce?danio25 pisze:Do zobaczenia w Stanowicach prawdopodobnie
Zwariowałam troszkę, ale idę ciągiem biegowym i 1 stycznia lecę w VII Śląski Maraton Noworoczny Cyborg, na pewno nie całość, ale 18km albo 24km. Gdyby nie towarzystwo BBL-owych kolegów, to chyba bym się nie zdecydowała, ale tak przynajmniej wiem, że jak padnę, to ktoś mnie podniesie
Heh.. nie, nie. Problem z dojazdem jeszcze sobota to tym bardziej, a by się tam dostać z mojej wsi to nie lada wyczyn będzie.
- Zaprawiony W Bojach
Monia ale Ci do twarzy w tej Mikołajowej czapce Ajaki wynik ładny! Pozdrawiam
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
grzane wino z goździkami najlepszeAngua pisze: Idę się kurować
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Monia, a czego runkiperowi brakuje?
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Polecam adidas micoach-za darmo, zasoby ma nieocenione, w tym wlasne gotowe plany treningowe na kazdy dystans w zaleznosci od stopnia zaawansowania
Dobrze prawisz, co za duzo, to niezdrowo, regeneracja wszak jest tak samo wazna jak trening, a nawet wazniejsza
Dobrze prawisz, co za duzo, to niezdrowo, regeneracja wszak jest tak samo wazna jak trening, a nawet wazniejsza
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
Wracaj do zdrowia!Angua pisze: Idę się kurować
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
1) Kup w aptece wodę z solą morską - taka w atomizerze, kilka zabiegów oczyszczających i będzie po katarze; po kaszlu pewnie też, bo kaszel to często po prostu pochodna kataru zalegającego w drogach oddechowych; nasz rodzinny pediatra zalecał w razie przeziębienia: na basen, na dwór (najlepiej bez szalika), kąpiele z solą iwonicką, często pić wodę prosto z lodówki (tu na prawdę chodziło o kilkuletnie dziecko ); efekt jest taki, że córka ma 7 lat i jeszcze nie poznała co to antybiotyk, czasem złapie przeziębienie, ale na trzeci dzień najdalej jest zdrowa; sama też jestem tzw. zimnego chowu i nie wiem co to chorować na jakieś grypy, gardłowe sprawy czy inne przeziębienia
2) Jakie masz te podbiegi? ja to się ciągle zastanawiam, jak te moje ścieżki ocenić, niby kawałkami jest pod górkę, le czy wystarczjąco, żeby mówić o takich treningowych podbiegach to nie wiem ...
Zdrowia życzę
2) Jakie masz te podbiegi? ja to się ciągle zastanawiam, jak te moje ścieżki ocenić, niby kawałkami jest pod górkę, le czy wystarczjąco, żeby mówić o takich treningowych podbiegach to nie wiem ...
Zdrowia życzę
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Kanas, zachęciłaś i mnie do przetestowania. Sama apka zdaje się wymiatać, te różne strefy, plany treningów, łatwo dostosowujesz, itp. (choć na początek multum opcji przygniotło mnie).Kanas78 pisze:Polecam adidas micoach-za darmo, zasoby ma nieocenione, w tym wlasne gotowe plany treningowe na kazdy dystans w zaleznosci od stopnia zaawansowania
Ale zarejestrowałem sobie krótką przechadzkę i widzę, że tak jak w MapMyRun, w miCoach nie możesz wyeksportować treningu do gpx czy tcx - może źle patrzyłem, ale widzę tylko możliwość wysłania na fejsa, twitter albo mailem (link treningu). Czy rzeczywiście są tacy niechętni do dzielenia się "swoimi" treningami?
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Witaj!
Poczytałam twojego bloga i masz świetne wyniki! GRATULUJĘ!
Robią na mnie wrażenie, muszę przyznać
Witać, że czerpiesz z biegu niesamowitą radość, życzę dużo motywacji, sił i samozaparcia
No i trzymam kciuki za czwartkowy oraz sobotni bieg! Fajnie, że macie takie imprezy
PS Super fotki
Robią na mnie wrażenie, muszę przyznać
Witać, że czerpiesz z biegu niesamowitą radość, życzę dużo motywacji, sił i samozaparcia
No i trzymam kciuki za czwartkowy oraz sobotni bieg! Fajnie, że macie takie imprezy
PS Super fotki
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Ciężko mi było się połapać już po biegu gdzie co i jak, babka mówi za cicho, żeby ją słyszeć, to musiałabym mieć muzykę na full, poza tym tak wolno gada, że jak już nawet się skupiłam, żeby ją słyszeć, to zanim doszła do tempa, już jej nie słuchałam, bo się rozkojarzyłamgrim80 pisze:Monia, a czego runkiperowi brakuje?
Mała ma kaszel ewidentnie z kataru, który jej zalega, jak idzie spać i wtedy ją dusi. Ja to wiem, ale w żłobku wiadomo. A lekarz dzisiaj powiedział "tak ma i tak będzie miała, taka jej uroda"... Mnie znowu dusi jak biegam. w domu praktycznie przechodzi, więc nie wiem, czy gardło nie przyzwyczajone do zimnego powietrza?rubin pisze:1) Kup w aptece wodę z solą morską - taka w atomizerze, kilka zabiegów oczyszczających i będzie po katarze; po kaszlu pewnie też, bo kaszel to często po prostu pochodna kataru zalegającego w drogach oddechowych; nasz rodzinny pediatra zalecał w razie przeziębienia: na basen, na dwór (najlepiej bez szalika), kąpiele z solą iwonicką, często pić wodę prosto z lodówki (tu na prawdę chodziło o kilkuletnie dziecko ); efekt jest taki, że córka ma 7 lat i jeszcze nie poznała co to antybiotyk, czasem złapie przeziębienie, ale na trzeci dzień najdalej jest zdrowa; sama też jestem tzw. zimnego chowu i nie wiem co to chorować na jakieś grypy, gardłowe sprawy czy inne przeziębienia
Zdrowia życzę
Podbiegi wczoraj specjalnie zmierzyliśmy, jeśli pobiegnę w najbliższym czasie w jasności, to cyknę fotki. A pomniejsze podbiegi mamy cały czas, właściwie wybierając się na trasę poza te nasze pętelkowe miejsca biegowe zaliczamy tych podbiegów sporo, o różnym nachyleniu i długości.
Dziękuję, za kciuki też, przydadzą sięconcordia pisze:Witaj!
Dzisiaj szalałam z dzieckiem, albo raczej dziecko szalało, a ja już świrowałam usiłując umyć lodówkę i wyszorować kuchnię. Znowu blogi na tym cierpią, ale co zrobić, gorący okres teraz jest.
Na szybko dla tych, z którym się nie strzasnęłam na FB - dzisiejszy efekt porządków, czyli bieganie jest zdrowe
I news dnia - zapisałam żem się na półmaraton, piniondze wpłacone, więc nie ma odwrotu
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
łożesz matko, cały półmaraton? na raz ? to szalejesz
ja tylko 1okm nic więcej
ale cienias jestem...
ja tylko 1okm nic więcej
ale cienias jestem...
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Ekstra z tym półmaratonem! Na ten majowy? :uuusmiech:
Ja mój planowany mam w kwietniu, ale chyba jeszcze zapisów nie ma
hehe z takich specyfików to ja mam na razie na szczęście tylko maść rozgrzewającą i miejmy nadzieje, że nic innego potrzebne nie będzie
Ja mój planowany mam w kwietniu, ale chyba jeszcze zapisów nie ma
hehe z takich specyfików to ja mam na razie na szczęście tylko maść rozgrzewającą i miejmy nadzieje, że nic innego potrzebne nie będzie
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach