Seria ubrań biegowych w sieci LIDL

Martins
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

I jeszcze jedno zeby juz zakonczyc ten temat butow. W Polsce niektore marki a nawet pojedyncze modele sa znacznie drozsze od tych samych butow na Zachodzie Europy nie mowiac o USA.
PKO
domurst
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Burza w szklance wody i tyle... Uważasz, że ubrania z Lidla się nie nadają? Nie kupuj i tyle. Dla mnie, jako początkującego biegacza pokonującego 20-30km tygodniowo, nie ma wielkiego sensu płacenie za koszulkę biegową 150zł skoro mogę mieć inną, nie wiem czy tak samo dobrą, ale SPEŁNIAJĄCĄ SWOJĄ PODSTAWOWĄ FUNKCJĘ, za 5x mniej. Mam koszulki i spodenki z Lidla (wersje i długie, i krótkie) i uważam, że są znakomite. Niebieską linię z Deca biją, imho, na głowę. Buty też mam z Lidla i po 5 miesiącach biegania kontuzji nie odniosłem - czy powinienem dać na mszę za cud, którego jestem beneficjentem???

Nie chcę się wymądrzać, bo nie mam w dziedzinie biegania ani kwalifikacji, ani wielkiego doświadczenia, ale powtórzę - do biegania czysto AMATORSKIEGO, jakie uprawiam, rzeczy nadają się w 100% - spełniają swoją funkcję nie powodując zauważalnych efektów ubocznych.
Obrazek
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

piotrek, bardzo ładne te twoje "kill Kenny", nie wiedziałem, że są buty biegowe z South Parku :) wierzę, że wkładają crivitom 10 minut na dychę.

ale właściwie powinienem się zamknąć na amen bo od ponad dwóch tygodni już biegam li i jedynie w ZENkach - nawet tych 5 dych za nie nie zapłaciłem...
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiatrówka z Aldi okazuje się być całkiem ciepła - Ania ostatnio to zauważyła, ciekawe czy wystarczy zimą, bo wcale nie jest z "zimowej" kolekcji.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Astartaa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze: ale właściwie powinienem się zamknąć na amen bo od ponad dwóch tygodni już biegam li i jedynie w ZENkach - nawet tych 5 dych za nie nie zapłaciłem...
Człowieku cały czas się podniecasz ceną tych butów, ale to że można w nich nogę skręcić to już nie napiszesz bo i po co. Ja skręciłam i nie kupię więcej tanich butów z Lidla, Biedronki czy innej podobnej sieciówki.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po pierwsze, ZENki to Kalenji.

Po drugie, skręcić noge można w każdych butach. Skąd wiesz, że to wina butów?

Po trzecie, porównywanie Biedronki i Lidla jest nieuzasadnione, a jezeli uważasz, że jest inaczej, podaj argumenty.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Astartaa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Chyba wiem dobrze gdzie kupiłam buty i w czym skręciłam nogę. Po co miałabym to wymyślać, dla oklasku tego nie robię. To samo tyczy się butów z Decatlona za przysłowiowe 50 zł w tych z kolei zapadła się podeszwa a ja do ciężkich nie należę :hej: To był najtańszy model Kalenji.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Wywaliłem trochę postów. Trochę musicie wyluzować.

Do miłośników Lidla - to że biega się wam dobrze w Lidlach (Quba jest lekki i jednak wybiegany, Kulawy mocny i jeszcze bardziej wybiegany - więc wasze ciało zniesie więcej) to nie znaczy, że to będzie równie dobre dla innych. Są tacy którzy biegają boso ale nie każdy da radę.

Dla przeciwników Lidla - Lidl przysł mi koszulkę, jakieś skarpetki. Koszulka jest w porządku, materiał nie odbiega od większości topowych producentów. Teraz można kupić tanie koszulki "no name" z dobrego jakościowo materiału i je ologować wg własnych potrzeb.
Martins
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witaj Adamie to samo próbuję napisać Qubie ale do niego to nie dociera, skoro jest lekki to niech biega bo krzywdy sobie nie zrobi w tego typu butach, dla innych niestety nie jest to odpowiednie obuwie w tym dla mnie. Co do koszulek i legginsów z Lidla firmy Crivit są super bo nie odbiegają jakością więc je kupuję i polecam innym :-)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Przeniosłem dyskusję o bieganiu w butach niskoprofilowych do innego miejsca:

http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=38&t=24555
Awatar użytkownika
pine
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

w tchibo od 4 października ubrania dla biegaczy http://www.tchibo.pl/-t400003147.html
Sh4k3it
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przepraszam za lekki offtopic, ale czy może mi ktoś powiedzieć czy w sklepie stacjonarnym Tchibo ciuchy są popakowane jak w Lidlu i trzeba kupować na oko albo się pomierzyć czy jest możliwość przymiarki?
Pozdrawiam
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja zarówno w Lidlu jak i Tchibo rozpakowuję i co najmniej oglądam.
w Tchibo obsługa jest na najwyższym poziomie i jak najbardziej można przymierzyć ciuchy.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Vick
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W Lidlu można wyjąć z paczki i obejrzeć.
Przymierzyć - przymierzalni nie ma.
Kurtkę można przymierzyć, getry - raczej nie.
Obrazek
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a propos Lidla - dzisiaj kupiliśmy malej kurtkę na zimę i kozaki. Zaoszczędziliśmy jakieś 150-200 żłotych.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ