Seria ubrań biegowych w sieci LIDL
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Burza w szklance wody i tyle... Uważasz, że ubrania z Lidla się nie nadają? Nie kupuj i tyle. Dla mnie, jako początkującego biegacza pokonującego 20-30km tygodniowo, nie ma wielkiego sensu płacenie za koszulkę biegową 150zł skoro mogę mieć inną, nie wiem czy tak samo dobrą, ale SPEŁNIAJĄCĄ SWOJĄ PODSTAWOWĄ FUNKCJĘ, za 5x mniej. Mam koszulki i spodenki z Lidla (wersje i długie, i krótkie) i uważam, że są znakomite. Niebieską linię z Deca biją, imho, na głowę. Buty też mam z Lidla i po 5 miesiącach biegania kontuzji nie odniosłem - czy powinienem dać na mszę za cud, którego jestem beneficjentem???
Nie chcę się wymądrzać, bo nie mam w dziedzinie biegania ani kwalifikacji, ani wielkiego doświadczenia, ale powtórzę - do biegania czysto AMATORSKIEGO, jakie uprawiam, rzeczy nadają się w 100% - spełniają swoją funkcję nie powodując zauważalnych efektów ubocznych.
Nie chcę się wymądrzać, bo nie mam w dziedzinie biegania ani kwalifikacji, ani wielkiego doświadczenia, ale powtórzę - do biegania czysto AMATORSKIEGO, jakie uprawiam, rzeczy nadają się w 100% - spełniają swoją funkcję nie powodując zauważalnych efektów ubocznych.
-
- Zaprawiony W Bojach
piotrek, bardzo ładne te twoje "kill Kenny", nie wiedziałem, że są buty biegowe z South Parku
wierzę, że wkładają crivitom 10 minut na dychę.
ale właściwie powinienem się zamknąć na amen bo od ponad dwóch tygodni już biegam li i jedynie w ZENkach - nawet tych 5 dych za nie nie zapłaciłem...

ale właściwie powinienem się zamknąć na amen bo od ponad dwóch tygodni już biegam li i jedynie w ZENkach - nawet tych 5 dych za nie nie zapłaciłem...
-
- Zaprawiony W Bojach
Wiatrówka z Aldi okazuje się być całkiem ciepła - Ania ostatnio to zauważyła, ciekawe czy wystarczy zimą, bo wcale nie jest z "zimowej" kolekcji.
-
- Rozgrzewający Się
Człowieku cały czas się podniecasz ceną tych butów, ale to że można w nich nogę skręcić to już nie napiszesz bo i po co. Ja skręciłam i nie kupię więcej tanich butów z Lidla, Biedronki czy innej podobnej sieciówki.Qba Krause pisze: ale właściwie powinienem się zamknąć na amen bo od ponad dwóch tygodni już biegam li i jedynie w ZENkach - nawet tych 5 dych za nie nie zapłaciłem...
-
- Zaprawiony W Bojach
Po pierwsze, ZENki to Kalenji.
Po drugie, skręcić noge można w każdych butach. Skąd wiesz, że to wina butów?
Po trzecie, porównywanie Biedronki i Lidla jest nieuzasadnione, a jezeli uważasz, że jest inaczej, podaj argumenty.
Po drugie, skręcić noge można w każdych butach. Skąd wiesz, że to wina butów?
Po trzecie, porównywanie Biedronki i Lidla jest nieuzasadnione, a jezeli uważasz, że jest inaczej, podaj argumenty.
-
- Rozgrzewający Się
Chyba wiem dobrze gdzie kupiłam buty i w czym skręciłam nogę. Po co miałabym to wymyślać, dla oklasku tego nie robię. To samo tyczy się butów z Decatlona za przysłowiowe 50 zł w tych z kolei zapadła się podeszwa a ja do ciężkich nie należę
To był najtańszy model Kalenji.

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wywaliłem trochę postów. Trochę musicie wyluzować.
Do miłośników Lidla - to że biega się wam dobrze w Lidlach (Quba jest lekki i jednak wybiegany, Kulawy mocny i jeszcze bardziej wybiegany - więc wasze ciało zniesie więcej) to nie znaczy, że to będzie równie dobre dla innych. Są tacy którzy biegają boso ale nie każdy da radę.
Dla przeciwników Lidla - Lidl przysł mi koszulkę, jakieś skarpetki. Koszulka jest w porządku, materiał nie odbiega od większości topowych producentów. Teraz można kupić tanie koszulki "no name" z dobrego jakościowo materiału i je ologować wg własnych potrzeb.
Do miłośników Lidla - to że biega się wam dobrze w Lidlach (Quba jest lekki i jednak wybiegany, Kulawy mocny i jeszcze bardziej wybiegany - więc wasze ciało zniesie więcej) to nie znaczy, że to będzie równie dobre dla innych. Są tacy którzy biegają boso ale nie każdy da radę.
Dla przeciwników Lidla - Lidl przysł mi koszulkę, jakieś skarpetki. Koszulka jest w porządku, materiał nie odbiega od większości topowych producentów. Teraz można kupić tanie koszulki "no name" z dobrego jakościowo materiału i je ologować wg własnych potrzeb.
-
- Wyga
Witaj Adamie to samo próbuję napisać Qubie ale do niego to nie dociera, skoro jest lekki to niech biega bo krzywdy sobie nie zrobi w tego typu butach, dla innych niestety nie jest to odpowiednie obuwie w tym dla mnie. Co do koszulek i legginsów z Lidla firmy Crivit są super bo nie odbiegają jakością więc je kupuję i polecam innym
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Przeniosłem dyskusję o bieganiu w butach niskoprofilowych do innego miejsca:
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=38&t=24555
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=38&t=24555
- pine
- Wyga
w tchibo od 4 października ubrania dla biegaczy http://www.tchibo.pl/-t400003147.html
-
- Rozgrzewający Się
Przepraszam za lekki offtopic, ale czy może mi ktoś powiedzieć czy w sklepie stacjonarnym Tchibo ciuchy są popakowane jak w Lidlu i trzeba kupować na oko albo się pomierzyć czy jest możliwość przymiarki?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
ja zarówno w Lidlu jak i Tchibo rozpakowuję i co najmniej oglądam.
w Tchibo obsługa jest na najwyższym poziomie i jak najbardziej można przymierzyć ciuchy.
w Tchibo obsługa jest na najwyższym poziomie i jak najbardziej można przymierzyć ciuchy.
-
- Zaprawiony W Bojach
a propos Lidla - dzisiaj kupiliśmy malej kurtkę na zimę i kozaki. Zaoszczędziliśmy jakieś 150-200 żłotych.