Dzisiaj zrobiłem na kilkustopniowym mrozie niecałe dwie godziny treningu bez pasa HR. Z 98% spadło do 87 %, to normalne ? Mam wrażenie że w suunto stało w miejscu

Wiesz co, nie zwracałem uwagi ale raczej 98% było od dłuższego czasu.maki pisze:A 98% miałeś na chwile przed startem aktywności czy chwile po. Druga sprawa. Zauważyłem to na przednich softach. Na tym nie sprawdz a lem, jak biegałem bez pasa hr ale nie wyłączyłem go w ustawieniach aktywnoaci to bateria szybciej się kończyła niz na biegu z pasem. Zegarek cały czas szukał czujnika w tle. Być może się to zmieniło z nowym softem.
maki pisze:Tyle ze f2 wydaje się być bardziej solidny. Ja używam fenixa własnie w ten sposób. W niektorych WODach zwłaszcza z kettlem przeszkadza.
xtc3 pisze:ostatnie wieści z frontu, zrobiłem próbę jadąc samochodem, dwa czujniki ant+ (tętno i tempe) 4 godziny jazdy F2 treningu nie zapisuje.
pojawia się to samo co opisywałem. plik current.gpx da się odczytać ale nie wiedzieć czemu tylko połowę i to jeszcze drugą, pokonanej trasy. po przepuszczeniu przez fit flie repair okazuje sie, że znowu odwiedziłem zatokę gwinejską.
tak więc dwa czujniki ant+plus cztery godziny danych w trybie smart dla feniksa 2 nie do pokonania. i powtórzę za innymi, to chyba nie jest wina softu.
pozdrawiam
w.