Pięknie było!!!

Moderator: infernal
Nie wspomniałem, bo nie słyszałem jak się drzesz, miałem przecież na uszach słuchawkifrelka pisze:pff... ale, że darłam japę dopingując Cię najgłośniej ze wszystkich zgromadzonych na Rynku, to już nie wspomniałeś![]()
![]()
Pięknie było!!!
Dzięki, to ja gratuluję, super debiut. Koniecznie musimy się jakoś zgadać na kolejną biegową imprezę, myślę, że z bratnią duszą u boku pobiegłbym trochę lepiejmajak pisze:Moje gratulacje, trasa była naprawdę trudna!
Dzięki Marek, mam nadzieję, że nie sugerujesz, że gorzej już być nie mogłomclakiewicz pisze:Gratuluję, będzie tylko lepiej!
No ba ! powiedz tylko kiedy i gdzie, świetnie byłoby razem pobiecroberturbanski pisze:Dzięki, to ja gratuluję, super debiut. Koniecznie musimy się jakoś zgadać na kolejną biegową imprezę, myślę, że z bratnią duszą u boku pobiegłbym trochę lepiejmajak pisze:Moje gratulacje, trasa była naprawdę trudna!
Pewnie nie uwierzysz, ale nie zauważyłam, że masz słuchawkiroberturbanski pisze:Nie wspomniałem, bo nie słyszałem jak się drzesz, miałem przecież na uszach słuchawki, Tak sobie myślę, że jesteś moim biegowym alter ego, więc już nie długo potruchtamy sobie taki półmaratonik obok siebie
roberturbanski pisze:Dzięki Marek, mam nadzieję, że nie sugerujesz, że gorzej już być nie mogłomclakiewicz pisze:Gratuluję, będzie tylko lepiej!