Robert - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
pff... ale, że darłam japę dopingując Cię najgłośniej ze wszystkich zgromadzonych na Rynku, to już nie wspomniałeś
Pięknie było!!!
Pięknie było!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Moje gratulacje, trasa była naprawdę trudna!
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję, będzie tylko lepiej!
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Nie wspomniałem, bo nie słyszałem jak się drzesz, miałem przecież na uszach słuchawki , Tak sobie myślę, że jesteś moim biegowym alter ego, więc już nie długo potruchtamy sobie taki półmaratonik obok siebiefrelka pisze:pff... ale, że darłam japę dopingując Cię najgłośniej ze wszystkich zgromadzonych na Rynku, to już nie wspomniałeś
Pięknie było!!!
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki, to ja gratuluję, super debiut. Koniecznie musimy się jakoś zgadać na kolejną biegową imprezę, myślę, że z bratnią duszą u boku pobiegłbym trochę lepiejmajak pisze:Moje gratulacje, trasa była naprawdę trudna!
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Marek, mam nadzieję, że nie sugerujesz, że gorzej już być nie mogłomclakiewicz pisze:Gratuluję, będzie tylko lepiej!
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Witaj Robert.
Qrcze, dawno mnie tu nie było, zacznę więc, tak - gratuluję
Pięknie ukończona połówka. Świetny czas, mam nadzieję, że Tomek, dzwoniąc wspomniał, że ja też "czymam palce i życzę powodzenia"
Kiedyś już pisałam, ale napiszę raz jeszcze - lubię Cię czytać, i stęskniłam się, dawno mnie nie było, ale najpierw kontuzja, potem upalne lato, masa zajęć...i wyszło jak wyszło. Dobrze, że obracam się w biegającym towarzystwie, bo mniej więcej jestem na bieżąco z terminologią biegową i wiem co robisz na treningach
Postaram się bardziej systematycznie zaglądać.
Pozdrawiam i wciąż czekam na jakiś wspólny bieg
Qrcze, dawno mnie tu nie było, zacznę więc, tak - gratuluję
Pięknie ukończona połówka. Świetny czas, mam nadzieję, że Tomek, dzwoniąc wspomniał, że ja też "czymam palce i życzę powodzenia"
Kiedyś już pisałam, ale napiszę raz jeszcze - lubię Cię czytać, i stęskniłam się, dawno mnie nie było, ale najpierw kontuzja, potem upalne lato, masa zajęć...i wyszło jak wyszło. Dobrze, że obracam się w biegającym towarzystwie, bo mniej więcej jestem na bieżąco z terminologią biegową i wiem co robisz na treningach
Postaram się bardziej systematycznie zaglądać.
Pozdrawiam i wciąż czekam na jakiś wspólny bieg
-
- Zaprawiony W Bojach
No ba ! powiedz tylko kiedy i gdzie, świetnie byłoby razem pobiecroberturbanski pisze:Dzięki, to ja gratuluję, super debiut. Koniecznie musimy się jakoś zgadać na kolejną biegową imprezę, myślę, że z bratnią duszą u boku pobiegłbym trochę lepiejmajak pisze:Moje gratulacje, trasa była naprawdę trudna!
-
- Zaprawiony W Bojach
Pewnie nie uwierzysz, ale nie zauważyłam, że masz słuchawkiroberturbanski pisze:Nie wspomniałem, bo nie słyszałem jak się drzesz, miałem przecież na uszach słuchawki , Tak sobie myślę, że jesteś moim biegowym alter ego, więc już nie długo potruchtamy sobie taki półmaratonik obok siebie
Co do półmaratonu - z Tobą - zawsze Na razie jednak może pobiegnę jakąś dyszkę... daleko, daleko za Tobą
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
świetna relacja. Jeszcze raz gratulacje. Ten hak za 2h kazał się małym haczykiem i niewiele brakowało. Ale nie mogę się powstrzymać przed: "A nie mówiłem"
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Nie, absolutnie nie miałem tego na myśli.roberturbanski pisze:Dzięki Marek, mam nadzieję, że nie sugerujesz, że gorzej już być nie mogłomclakiewicz pisze:Gratuluję, będzie tylko lepiej!
-
- Zaprawiony W Bojach
Prosz, prosz, Kolega pokazuje swoje prawdziwe oblicze... Tyś dziś wyrobił 300% normy A ja... potrzebuję porady, czy rzutu monetą z tą 'moją' dychą. Chyba zadzwonię do wróżbity Macieja
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
W odpowiedzi przytoczę cytat z profilu Kolegi Tomka :
„...czasami trzeba się cofnąć, żeby móc ruszyć naprzód. Żeby móc ruszyć dokądkolwiek.”
„...czasami trzeba się cofnąć, żeby móc ruszyć naprzód. Żeby móc ruszyć dokądkolwiek.”
-
- Zaprawiony W Bojach
A może by tak Szanowny Kolega coś napisał... Mówi, że biega, a przeczytać to już nie pozwoli