Mistrzostwa Świata w Lekkiej Atletyce Oregon 2022

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

yacool pisze: 26 lip 2022, 12:05 tak też myślałem, że nie masz przyjaciół :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Śmiały wniosek no ale tak mówi ktoś komu właśnie to dolega.

Przyjaciół ma się kilku bo to różnica znajomy a przyjaciel. A na szczęście mam prawdziwych przyjaciół ,których znam nieprzerwanie ponad 30 lat.

A w pięknych miejscach lubię przebywać z moją drugą połówką. Na Hawajach też było fajnie, tak we dwoje romantycznie...

Widzisz....fajni ludzie mają tak fajnie. Co dajesz światu, świat oddaje tobie.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nudzisz już yacool, jak potrzebujesz pocieszenia i przytulenia oraz pogłaskania to znajdź sobie jakiś obiekt żeński bo szkoda mi czasu aby niańczyć. Napisz sobie jakiś wzór czy przepis na szczęście i może za 20 lat się sprawdzi.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeżeli tak się bawią funkcyjni, to łatwiej jest zrozumieć dlaczego nie ma kasy na szkolenia dla zawodników. Trzeba było tak od razu. :hahaha:
Majami.... mmmm, zazdroszczę
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

o kurde, to ja nie wiedziałem, że ty taki światowy jesteś. I do tego hetero. Szacun
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

yacool pisze: 26 lip 2022, 12:15 Jeżeli tak się bawią funkcyjni, to łatwiej jest zrozumieć dlaczego nie ma kasy na szkolenia dla zawodników. Trzeba było tak od razu. :hahaha:
Majami.... mmmm, zazdroszczę
Gratuluję braku wiedzy,. Przez kilka lat ani złotówki nie otrzymałem bo taka funkcja jest nieodpłatna, wszystko robiłem charytatywnie, wolontariacko, z pasji do lekkiej .

Stać Cię na taki gest?
Poświęciłem 6 lat na rzecz lekkiej za friko i nie żałuję bo jest czas i miejsce kiedy pieniądze to nie wszystko.

ps. tak właśnie yacool manipuluje....
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

...a ja taki niedobry byłem dla ciebie. Na usprawiedliwienie mam tylko to, że po prostu nie wiedziałem jaki jesteś wspaniały i jak bardzo się poświęcasz.
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

yacool pisze: 26 lip 2022, 12:30 ...a ja taki niedobry byłem dla ciebie. Na usprawiedliwienie mam tylko to, że po prostu nie wiedziałem jaki jesteś wspaniały i jak bardzo się poświęcasz.
przywróć yacool filtry - wiesz jak to fajnie działa? :) idź lepiej na trening - dziś pada to może na halę na Golęcinie?
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I kolejny temat Arti + Yacool zaorali we dwóch.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gokish pisze: 26 lip 2022, 12:35 I kolejny temat Arti + Yacool zaorali we dwóch.
Już po mistrzostwach, wątek zaraz przestanie być aktualny. Szkoda,że gasper znowu się naśmiewa po tym jak nie uszanował ciszy nad zmarłym działaczem ,który miał bardzo duże zasługi by hala w Poznaniu powstała.

A przypomnę ,że to grupa chcąca ugrać swoje układy i interesiki zablokowała powstanie hali ;/
Gasper się z tego cieszy i to pokazuje jakie osoby i czarne owce mieszają w środowisku lekkoatletycznym. Jak można się z tego cieszyć.....
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wracam do ustawień filtra, choć teraz mam trochę wątpliwości. Arti to jednak złoty człowiek i duch polskiej LA.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gasper pisze: 26 lip 2022, 12:35
yacool pisze: 26 lip 2022, 12:30 ...a ja taki niedobry byłem dla ciebie. Na usprawiedliwienie mam tylko to, że po prostu nie wiedziałem jaki jesteś wspaniały i jak bardzo się poświęcasz.
przywróć yacool filtry - wiesz jak to fajnie działa? :) idź lepiej na trening - dziś pada to może na halę na Golęcinie?
Przykład tych ,którzy cieszą się,że hala nie powstała, druga grupa to ci którzy tą budowę przyblokowali. Tak rzucają kłody ciesząc się po kątach na szkodę środowiska lekkoatletycznego w naszym regionie.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W Eugene na 800 m reprezentowała nasze panie tylko mistrzyni Polski, Anna Wielgosz. Angelika Sarna choć nie wypełniła wskaźnika (1:59.50) miała w kieszeni kwalifikację z rankingu. Polski Związek Lekkiej Atletyki nie był jednak zainteresowany wysłaniem zawodniczki.
Ciekawe czy w Holandii byłoby jej lepiej. Już nie mówiąc o Hawajach. No ale to już nieważne przecież. Pora zakładać wątek ME.
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

yacool pisze: 26 lip 2022, 14:07
W Eugene na 800 m reprezentowała nasze panie tylko mistrzyni Polski, Anna Wielgosz. Angelika Sarna choć nie wypełniła wskaźnika (1:59.50) miała w kieszeni kwalifikację z rankingu. Polski Związek Lekkiej Atletyki nie był jednak zainteresowany wysłaniem zawodniczki.
Ciekawe czy w Holandii byłoby jej lepiej. Już nie mówiąc o Hawajach. No ale to już nieważne przecież. Pora zakładać wątek ME.
ważne, że działacze pojechali
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No to jak pojechali, to może by tam już zostali...
Tak przy okazji, w sobotę chciałbym podłożyć kilka kłód na Golęcinie. Przyłączysz się?
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gasper pisze: 26 lip 2022, 14:40
yacool pisze: 26 lip 2022, 14:07
ważne, że działacze pojechali
Jakim trzeba być laikiem. Na 72 osobowy skład na Eugene działaczy było.....3.

Brawo gasper, zaorałeś się na dobre.
ODPOWIEDZ