Ej, chyba nam Bartek nie uwierzy, że my takie ultrasy jesteśmyAndyql pisze:Ja będę dopisywał do każdego przebiegniętego dystansu 100 km i damy radę![]()

pozdr,
s.
Jednak reaguje.Andyql pisze:Ja będę dopisywał do każdego przebiegniętego dystansu 100 km i damy radęslaweko pisze:
Chociaż wiesz Andrzej, obawiam się, że Jego rocznego przebiegu to chyba nie przebijemy, no może jakbyśmy zsumowali nasze roczne dystanse ...![]()
Szkoda tylko, że stopka nie reaguje na biegi które miały miejsce przed założeniem dziennika. Bo wprowadziłem wszystkie od marca a i tak mam zero. Ale z drugiej strony, to nawet dosyć motywujące , zaczynać coś od zera
Pozdr
To muszą tym razem zabrać ze sobą podium ze Starachowic bo te oficjalne i tak będzie w całości należało do Kielc . Ale na zdjęciach nie będzie widać różnicy :DtroLejbus pisze:w takim razie do zobaczeniahuragan starchowice wystawia 3 osobowa ekipe..nie bylo sensu wiekszej bo jak powszechnie wiadomo pudlo ma 3 stopnie
A miałem nadzieję że trochę nadrobię dystansu do Ciebie...slaweko pisze:Ha, ha, ha - a właśnie, że nie!! Oto dowód: ta damAndyql pisze:A buty ... wypakujesz za 2 tygodnie
pozdr,
slawek