Ej, chyba nam Bartek nie uwierzy, że my takie ultrasy jesteśmyAndyql pisze:Ja będę dopisywał do każdego przebiegniętego dystansu 100 km i damy radę
pozdr,
s.
Jednak reaguje.Andyql pisze:Ja będę dopisywał do każdego przebiegniętego dystansu 100 km i damy radęslaweko pisze:
Chociaż wiesz Andrzej, obawiam się, że Jego rocznego przebiegu to chyba nie przebijemy, no może jakbyśmy zsumowali nasze roczne dystanse ...
Szkoda tylko, że stopka nie reaguje na biegi które miały miejsce przed założeniem dziennika. Bo wprowadziłem wszystkie od marca a i tak mam zero. Ale z drugiej strony, to nawet dosyć motywujące , zaczynać coś od zera
Pozdr
To muszą tym razem zabrać ze sobą podium ze Starachowic bo te oficjalne i tak będzie w całości należało do Kielc . Ale na zdjęciach nie będzie widać różnicy :DtroLejbus pisze:w takim razie do zobaczenia huragan starchowice wystawia 3 osobowa ekipe..nie bylo sensu wiekszej bo jak powszechnie wiadomo pudlo ma 3 stopnie
A miałem nadzieję że trochę nadrobię dystansu do Ciebie...slaweko pisze:Ha, ha, ha - a właśnie, że nie!! Oto dowód: ta damAndyql pisze:A buty ... wypakujesz za 2 tygodnie
pozdr,
slawek