Piotrek, biegniesz setkę?!PiotrekMarysin pisze:Podczas setki pewnie ciężko mi będzie odpocząć, ale już niedługo pełna laba i 100% roztrenowanie. Cała zima przed nami
![zdziwienie :orany:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Piotrek, biegniesz setkę?!PiotrekMarysin pisze:Podczas setki pewnie ciężko mi będzie odpocząć, ale już niedługo pełna laba i 100% roztrenowanie. Cała zima przed nami
Deck pisze:Tak źle to nie było, trochę się hamowałem. W sumie i tak wyszło przyzwoicie.
No tak...henley pisze:Piotrek, biegniesz setkę?!PiotrekMarysin pisze:Podczas setki pewnie ciężko mi będzie odpocząć, ale już niedługo pełna laba i 100% roztrenowanie. Cała zima przed nami![]()
![]()
PiotrekMarysin pisze:Spokojne długie wybieganko...
Super! Chociaż w okolice Siekierkowskiego mam bliżej, to wolę biegać po lesie, niż pod kominami...darek284 pisze:Przemek, wczoraj na basenie Filip, który ponoć ma najlepsze wiadomości mówił, że jeszcze nic straconego z Grand Prix na Kabatach.
Podobno trwają rozmowy z urzędem i jest szansa, że cykl się na Kabatach odbędzie.
O! Co prawda potuptałem tam sobie rano trochę, ale może się jeszcze dziś z Wami wybiorę?darek284 pisze:Dziś o 19 biegamy, spokojne duże kółko w Marysi.
Fakt. Takie korki, że aż się przerzuciłem na tramwaj...darek284 pisze:(...) My też chcielibyśmy o 18.30, ale 19 jest bezpieczniejsza. Warszawę opanowały korki i powrót z pracy jest dłuższy.
Jak będzie Piotrek to początek biegniemy prosto, aż do samej wydmy.Przemek_Docent pisze:Biegniecie cały czas prosto czy w prawo za rezerwatem?
U mnie też przerwa, bo jestem chora, a nie mam już tego zacięcia, co kiedyś, żeby robić tempo czy inne interwały w stanie chorobowego rozbicia. Może to i dobrze.Przemek_Docent pisze:Jutro przerwa we bieganiu, chociaż wcale mi się ta idea nie podoba
Mam nadzieję, że jak odpuszczę dzień-dwa, to się uspokoidarek284 pisze:(...)Przemek, fatalnie się składa z tym kolanem. Jak boli z przodu ta ja się nie przejmuję i latam, ale jak boli z boku to już chyba poważniejsza sprawa.(...)