SBBP
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No - dowód jest. Jestem z was dumny - uratowaliście honor SBBP. Chociaż to nie jest najmniejszy skład biegowy w jakim SBBP się odbyło - kiedys biegał tylko Romek a ja jechałem na rowerze.
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Po pierwsze przepraszam, że tak rzadko uczestniczę w wirtualnym życiu SBBP. Jak zaglądam na forum to najczęściej wszystko co miałem do powiedzenia zostało już powiedziane, a że ostatnio wiodę żywot rencisty tęskniącego za bieganiem, to nawet nie mam punktu zaczepienia. Właściwie mogę dodawać do każdego postu , że bardzo wam zazdroszczę, że zaczynam obrastać w tłuszcz i że pięta goi się zdecydowanie za wolno, a nadzieje na MW właściwie stracone. Dopiero teraz zdałem sobie sprawę jak jestem uzależniony od biegania, od naszego kochanego SBBP, od startowych emocji i przede wszystkim od Was SBBP-owicze. Mam nadzieję, że jak szczęśliwie powrócę na bielańskie ścieżki, to będzie jeszcze ktoś za kim nadążę. Wyobrażam sobie jak daleko musieliście mi odskoczyć z formą. Tu pełne podziwu gratulacje dla Joycat. Jesteś naprawdę uparta. Miałaś już tyle okazji do zwątpienia w swoje tętno, w swoje czasy i przetrwałaś to wszystko. Nagroda musiała nadejść. Gratuluje życiówki, jeszcze bardziej poprawy parametrów HR w biegu, a najbardziej determinacji. Scarabeus, jak by co to założymy podgrupę kuśtykającą. Przy okazji życzę rychłego powrotu do zdrowia.
Gorące pozdrowienia dla wszystkich SBBP-wiczów.
Gorące pozdrowienia dla wszystkich SBBP-wiczów.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Drogi Kociembo, my Ciebie te¿ gor±co pozdrawiamy i liczymy, ¿e wkrótce do nas do³±czysz.
Tymczasem przestañ siê mazgaiæ. Za piêæ dni jubel SBBP. Przy tej okazji postaramy siê wyprostowaæ Ci morale.
U¶ciski.
Tymczasem przestañ siê mazgaiæ. Za piêæ dni jubel SBBP. Przy tej okazji postaramy siê wyprostowaæ Ci morale.
U¶ciski.
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Joycat - wcale się nie tłumaczę - sławiłem imie SBBP na Zamojskiej setce i powiem, że nie poszło najgorzej czas łączny 100 km - 9 godzin 12 minut i 59 sekund.
Kociemba - coś mi się zdaje, że razem ze Scarabeusem będziemy podziwiać OSMW jako kibice- mam naderwane ścięgna pod kolanem i może mi się nie udać zaleczyć kontuzje do 14 -tego.
Leszek
P.S. Joycat gratuluje życiówki - teraz honor SBBP w Twoich rękach (oczywiście nogach).
LG
(Edited by Leszek Gwiazdowski at 9:05 pm on Sep. 1, 2003)
Kociemba - coś mi się zdaje, że razem ze Scarabeusem będziemy podziwiać OSMW jako kibice- mam naderwane ścięgna pod kolanem i może mi się nie udać zaleczyć kontuzje do 14 -tego.
Leszek
P.S. Joycat gratuluje życiówki - teraz honor SBBP w Twoich rękach (oczywiście nogach).
LG
(Edited by Leszek Gwiazdowski at 9:05 pm on Sep. 1, 2003)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Quote: from Kociemba on 12:42 am on Sep. 2, 2003
Przecie Ty masz ścięgna z kewlaru.
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Lechu na ściegna pod kolanem to bieganie w wodzie raczej niewskazane ale Kociemba koniecznie do wody! Serio biegaj bo to i realnie daje szansę na szybki powrót do formy i w ten sposób poprawia samopoczucie.
biec goniąc marzenia
-
- Zaprawiony W Bojach
Kociemba - mój aqua jogger w s³u¿bie SBBP jest do Twojej dyspozycji.
Leszek, gratulacje!!!!!
¦ciêgna z kewlaru he he...
Kto¶ ju¿ widzia³ film Terminator 3?
Leszek, gratulacje!!!!!
¦ciêgna z kewlaru he he...
Kto¶ ju¿ widzia³ film Terminator 3?
- Scarabeus
- Wyga
Leszek GRATULACJE!!!
Mam nadzieje, ze kiedys bede mial tyle sil i samozaparcia, zeby pobiec taki dystans.
Mam rowniez nadzieje, ze do 25 MW Leszkowi i Kociebie uda sie wykurowac i wystartujemy silna ekipa w biegu.
Moja stopa juz sie "wyleczyla", natomiast nad kregoslupem pracuje. Od dwoch tygodni wzmacniam solidnie miesnie grzbietu i brzucha cwiczeniami poleconymi przez rehabilitanta (1-1.5 dziennie). Przyznam sie, ze lekarz raczej delikatnie mowiac odradzal mi start w maratonie, a tak wogole to bardzo zachecal mnie do porzucenia biegania....
Jednak jestem uparty, a moze glupi - bardzo sie wciagnalem w bieganie. To dziala jak narkotyk.
Jezeli chodzi o Jubileusz to tez bardzo chetnie bym wpadl, ale "niestety" przypadl mi zaszczyt bycia Ojcem Chrzestnym.
Mam nadzieje, ze kiedys bede mial tyle sil i samozaparcia, zeby pobiec taki dystans.
Mam rowniez nadzieje, ze do 25 MW Leszkowi i Kociebie uda sie wykurowac i wystartujemy silna ekipa w biegu.
Moja stopa juz sie "wyleczyla", natomiast nad kregoslupem pracuje. Od dwoch tygodni wzmacniam solidnie miesnie grzbietu i brzucha cwiczeniami poleconymi przez rehabilitanta (1-1.5 dziennie). Przyznam sie, ze lekarz raczej delikatnie mowiac odradzal mi start w maratonie, a tak wogole to bardzo zachecal mnie do porzucenia biegania....
Jednak jestem uparty, a moze glupi - bardzo sie wciagnalem w bieganie. To dziala jak narkotyk.
Jezeli chodzi o Jubileusz to tez bardzo chetnie bym wpadl, ale "niestety" przypadl mi zaszczyt bycia Ojcem Chrzestnym.
[url]http://www.SBBP.PL[/url]