No - do maratonu można podejść co najmniej dwojako.
1. Jako imprezy sportowej
2. Jako imprezy turystycznej
Sport stonogi nie interesuje jak rozumiem.
No więc aspekt turystyczny - Stonoga - myśle - że możesz wszystko co najciekawsze w Warszawie zobaczyc nawet za darmo - bez 50 zł - pójscie na Rynek Starego miasta czy na Agrykole nie wymaga żadnych opłat (rozumiem, ze nie mówimy o opłatach za przejazd do Warszawy bo i tak jakoś chyba chciałes dojechać).
Ale ja rozumiem, że jestes mi wdzięczny - bo nie musisz 50 zl wydawać. Czyli wszystko jest OK.
25 Maraton Warszawski
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- stonoga
- Zaprawiony W Bojach
Drogi Fredzio !
Pisząc serio, pomysł ze zdjęciami znakomity. Jak Wam się udało uchwycić tak mały ruch uliczny ? Mieszkam w Warszawie i pewnie pobiegnę w swoim 8 MW. A z tym mózgiem to faktycznie coś musi być na rzceczy bo rok temu próbowałem razem ż córką dostać się do Mensy i z naszej dwójki byłem jedyną osobą, ktróra się nie dostała.
Pisząc serio, pomysł ze zdjęciami znakomity. Jak Wam się udało uchwycić tak mały ruch uliczny ? Mieszkam w Warszawie i pewnie pobiegnę w swoim 8 MW. A z tym mózgiem to faktycznie coś musi być na rzceczy bo rok temu próbowałem razem ż córką dostać się do Mensy i z naszej dwójki byłem jedyną osobą, ktróra się nie dostała.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Słuchajcie. Ta wiadomość rozpoczęła się wieki temu i dotyczyła oferty współpracy w organizacji maratonu w Warszawie. 181 wiadomości i 6000 wejść. Temat już dawno nie ma nic wspólnego z tym o czym pisał Fredzio. Dlatego zamykam temat, bo dla osoby, która otwiera forum imprezy i ten wątek, jest on kompletnie już nieczytelny.
Proponuję otworzyć następujące tematy:
Maraton Warszawski - trasa
Maraton Warszawski - menu na pasta party
Maraton Warszawski - nagrody dla zwycięzców
Maraton Warszawski - jaki limit czasu
Maraton Warszawski - faworyci
Maraton Warszawski - dlaczego EMTE milczy
itd. itp.
Proponuję otworzyć następujące tematy:
Maraton Warszawski - trasa
Maraton Warszawski - menu na pasta party
Maraton Warszawski - nagrody dla zwycięzców