25 Maraton Warszawski

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No - do maratonu można podejść co najmniej dwojako.
1. Jako imprezy sportowej
2. Jako imprezy turystycznej

Sport stonogi nie interesuje jak rozumiem.

No więc aspekt turystyczny - Stonoga - myśle - że możesz wszystko co najciekawsze w Warszawie zobaczyc nawet za darmo - bez 50 zł - pójscie na Rynek Starego miasta czy na Agrykole nie wymaga żadnych opłat (rozumiem, ze nie mówimy o opłatach za przejazd do Warszawy bo i tak jakoś chyba chciałes dojechać).

Ale ja rozumiem, że jestes mi wdzięczny - bo nie musisz 50 zl wydawać. Czyli wszystko jest OK.
PKO
Awatar użytkownika
stonoga
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Drogi Fredzio !
Pisząc serio, pomysł ze zdjęciami znakomity. Jak Wam się udało uchwycić tak mały ruch uliczny ?  Mieszkam w Warszawie i pewnie pobiegnę w swoim 8 MW. A z tym mózgiem to faktycznie coś musi być na rzceczy bo rok temu próbowałem razem ż córką dostać się do Mensy i z naszej dwójki byłem jedyną osobą, ktróra się nie dostała.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Słuchajcie. Ta wiadomość rozpoczęła się wieki temu i dotyczyła oferty współpracy w organizacji maratonu w Warszawie. 181 wiadomości i 6000 wejść. Temat już dawno nie ma nic wspólnego z tym o czym pisał Fredzio. Dlatego zamykam temat, bo dla osoby, która otwiera forum imprezy i ten wątek, jest on kompletnie już nieczytelny.

Proponuję otworzyć następujące tematy:

Maraton Warszawski - trasa
Maraton Warszawski - menu na pasta party
Maraton Warszawski - nagrody dla zwycięzców
Maraton Warszawski - jaki limit czasu
Maraton Warszawski - faworyci
Maraton Warszawski - dlaczego EMTE milczy

itd. itp.
ENTRE.PL Team
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ