Żeby nie było: pegasusy 36 zjechałem dwie pary. Gdyby były tańsze to bym znowu kupił. Ale u mnie w nike outlet są po 340ziko.Siedlak1975 pisze:Nareszcie dotarło że pegasus to shit
Chyba trzeba altry z pudła wyjąć

Moderator: infernal
Żeby nie było: pegasusy 36 zjechałem dwie pary. Gdyby były tańsze to bym znowu kupił. Ale u mnie w nike outlet są po 340ziko.Siedlak1975 pisze:Nareszcie dotarło że pegasus to shit
Gdybym wiedział że w szafie mam vaporfly , to chyba nie mógł bym się powstrzymać żeby przynajmniej nie przetestować ich , w tych butach to miałbyś szansę zamknąć nawet ten pamiętny trening 4*1 po 3.08Przemkurius pisze:Żeby nie było: pegasusy 36 zjechałem dwie pary. Gdyby były tańsze to bym znowu kupił. Ale u mnie w nike outlet są po 340ziko.Siedlak1975 pisze:Nareszcie dotarło że pegasus to shit
Chyba trzeba altry z pudła wyjąć
E tam, to są startówki. Ja takie treningi trzeba bedzie wyjąć tempo%sebastian899 pisze: Gdybym wiedział że w szafie mam vaporfly , to chyba nie mógł bym się powstrzymać żeby przynajmniej nie przetestować ich , w tych butach to miałbyś szansę zamknąć nawet ten pamiętny trening 4*1 po 3.08
U mnie:Przemkurius pisze:Dzisiaj była moc.
W sobote i wtorek tempo%!!Przemkurius pisze:E tam, to są startówki. Ja takie treningi trzeba bedzie wyjąć tempo%sebastian899 pisze: Gdybym wiedział że w szafie mam vaporfly , to chyba nie mógł bym się powstrzymać żeby przynajmniej nie przetestować ich , w tych butach to miałbyś szansę zamknąć nawet ten pamiętny trening 4*1 po 3.08
W sobotę, że jutro? Szkoda butów na takie tempaRolli pisze: W sobote i wtorek tempo%!!
Troche musisz sie przyzwyczaić do tych butow przed testem.Przemkurius pisze:W sobotę, że jutro? Szkoda butów na takie tempaRolli pisze: W sobote i wtorek tempo%!!nawet zoom fly3 nie chciałem brać.
A wtorek chciałem w kolcach polecieć.
to w takim razie we wtorek muszę pobiec w next%, nie tempoRolli pisze:Troche musisz sie przyzwyczaić do tych butow przed testem.Przemkurius pisze:W sobotę, że jutro? Szkoda butów na takie tempaRolli pisze: W sobote i wtorek tempo%!!nawet zoom fly3 nie chciałem brać.
A wtorek chciałem w kolcach polecieć.
Mozesz przetestować oba rodzaje i zdecydować co na test. Ja nie widzę dużych różnic w wyniku, ale różnica w technice.Przemkurius pisze: to w takim razie we wtorek muszę pobiec w next%, nie tempo
biegowy. jak zaliczę mogę jechać na urlopMatiR pisze:Jaki test planujecie ?
10 km w 35 minut zgadlem ?Przemkurius pisze:biegowy. jak zaliczę mogę jechać na urlopMatiR pisze:Jaki test planujecie ?
U mnie w dziale z komentarzami już wieki nie był a tu ciągle coś pisze , nie ładnieMatiR pisze:XD