Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szpilek nie noszę niemniej to nie ja wyskakuję z argumentem 'mniej powinno kosztować mniej' przy każdej dyskusji co o temat butów mini zahaczy. 

- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Mimik, na spartoo.pl są moje GORuny (red) za 191 zł, ale max rozmiarówka do 41..
Do mnie jadą zielone
Do mnie jadą zielone

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Fajne są i cena fajna. Ale z recenzji nie przekonują mnie do końca. Nie są stricte minimalne, ja szukam czegoś na parę naście kilometrów, co przypomina najbliżej bosaka, zero amortyzacji, tak żeby stopa pracowała bardziej samodzielnie, a but to ma jedynie ochrona przed chropowatością asfaltu..Gife pisze:Mimik, na spartoo.pl są moje GORuny (red) za 191 zł, ale max rozmiarówka do 41..
Do mnie jadą zielone

Druga rzecz nawet gdyby chciał przeznaczyć je do regularnego biegania to pojawia się problem tej ściętej pięty i tego środkowego wybrzuszenia. Ja nie jestem na tyle wprawionym żeby pociągnąć większa ilość kilometrów ze śródstopia, a tu ponoć pojawia się problem jak pięta zaczyna opadać w dół.. Także główna korzyść, biegać parę kilometrów żeby poprawić bieganie ze śródstopia jest zachowana, ale zarazem sporo amortyzacji i te środkowe wybrzuszenie jest dla mnie pytaniem. Jeszcze pomyślę, ewentualnie wezmę je tak z ciekawości..
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Rozumiem, więc te Inovy jak znalazł. Sam mam na nie ochotę
ale to w swoim czasie się w nie zaopatrzę 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
To wypisz wymaluj opis Vivobarefoot Evo, tam po wyjęciu wkładki jest zero amortyzacji. Z drugiej stronie, żeb stropa pracowała bardziej naturalnie to przy dużej elastyczności odrobina amortyzacji nie przeszkadza - Zenki z pozostałą wartswą pianki siłą rzeczy trochę jej mają ale niczego nienaturalnego na stopie nie wymuszają. Zatem obie (czy nawet obie trzy wliczając inovy) opcje dobre, wybór już wedle Twojego gustu. Lekka przewaga Evo nad Zenkami to trakcja, nikt nie ukrywa, że Zenki na błocie to niezły odjazd.mimik pisze: ja szukam czegoś na parę naście kilometrów, co przypomina najbliżej bosaka, zero amortyzacji, tak żeby stopa pracowała bardziej samodzielnie, a but to ma jedynie ochrona przed chropowatością asfaltu..![]()

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
...Ewo to jak sama nazwa wskazuje but dla bab... dla prawdziwych mężczyzn to tylko NB MR00 albo te no... Merrellki glove... true, pace etc. 

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Pace glove to model damski.

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Te podstępne feministyczne świnie znów podstawiły mi świnie... karambastrasb pisze:Pace glove to model damski.![]()

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
troloblog
Hurra... znowu mogę biegać !! Użycie Merrellków wyeliminowało mnie z biegania tylko na 2 tygodnie... jak widać co ma wisieć nie utonie
Hurra... znowu mogę biegać !! Użycie Merrellków wyeliminowało mnie z biegania tylko na 2 tygodnie... jak widać co ma wisieć nie utonie

- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Kapcie, do założenia przy oglądaniu telewizji zamiast wyjścia na trening.Wariatkm pisze:Jakie są tanie męskie buty, neutralizujące ból piszczeliszczególnie lewej nogi

Wariatkm, nie wiem, czy są buty, które zneutralizują ból. Nie wiem, co Ci dolega. Być może jakieś buty, który by Cię zmusiły do zmian w sposobie biegu, coś by zmieniły w temacie, ale niekoniecznie. Możesz przetestować, czy na boso nie boli/mniej boli czy wręcz przeciwnie i wtedy można coś myśleć (minimale z decathlonu, minimale 4F). Ale to niekoniecznie musi być rozwiązanie. A jeśli, to niekoniecznie szybkie. Z mini trzeba powoli, a nie na wariata.

- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Forma nawet niezła, no przynajmniej duch ochoczy. Nie mogę się doczekać tygodnia tylko na bieganie (no i na okołobiegową integrację). Jak tylko uda mi sie dojechać do Szklarskiej, po skonsultowaniu rozkładów pkp/pks przeżywam szok kulturowy, a będę bez auta w Polsce.Aniad1312 pisze:Jak forma przedobozowa?