new balance, czy asics

007
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam zamiar kupić nowe buty bo poprzednie się rozleciały :)
W związku z tym mam pytanie co jest powodem ze wszystkie buty jakie miałem ze wstawkami siatkowymi przecierałem po niedługim czasie od strony wewnętrznej buta na wysokości łączenia się dużego palca ze stopą :)
Miałem adidasy galaxy, które nawet nie wytrzymały 3 miesięcy a nawet w nich nie biegałem.
PKO
tomasz

Nieprzeczytany post

A to cudo?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

007 - pojęcia nie mam dlaczego tak się dzieje - do głowy przychodzi mi tylko kwestia nieprawidłowego rozmiaru (że za duże) ale przecież nie kupowałbyś zawse za dużych butów.

Kinsei - to narazie zagadka. Każda firma co jakiś czas próbuje wypuszczać nową, technologicznie zaawansowaną linię i często są to porażki (mówię o stricte biegowych zastosowaniach a nie z punktu widzenia mody): adidas juz któryś rok z rzędu próbuje wypromować kolejną wersję linii a3, Nike ma podobnie z linią Shox, Free czy nawwet Air 180/360 . Adidasowi udała się linia adiStar ale o tym bucie o elektronicznie sterowanej twardości stabilizacji (zapomniałem nazwy, był widoczny w niektórych sklepach w zeszłym roku) - cisza, ale może to był tylko test.
Ale jakie będą dalsze losy Kinsei - zobaczymy.
007
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Fredzio
na ślad co może być przyczyna przecierania się siatki naprowadziła mnie strona NB.
Mają tam pomiar między innymi szerokości stopy.
Rzeczoznawca w przypadku adidasów galaxy napisał mi zdawkowo " obuwie źle dopasowane" jakby była inna alternatywa u adidasa skoro na długość pasują.
Mam prośbę jakbyś zerknął w ten temat http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=9325
i cokolwiek mi doradził byłbym ogromnie wdzięczny.
Chyba mnie to bieganie wciąga :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ