SBBP
- madach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bojowego jeszcze nie było, ale już chodziłem po ciemku po sali konferencyjnej w firmie
Nawet działa!!!
Nawet działa!!!
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
-
- Zaprawiony W Bojach
Doszli¶my dzi¶ do wniosku, ¿e £osiowe B³ota kurcz± siê. Z dnia na dzieñ. To straszne. Nied³ugo trzeba bêdzie robiæ po dwie pêtle, i co wtedy?
Dzi¶ biegali¶my w sk³adzie: Leszek, Kociemba, Madach (z now± czo³ówk±), Marsjan i nowy kolega - nie wiem, czy z forum - Darek. Darek chyba pojawi siê wkrótce na SBBP. Aha, no i joycat te¿ bieg³a.
Dzi¶ biegali¶my w sk³adzie: Leszek, Kociemba, Madach (z now± czo³ówk±), Marsjan i nowy kolega - nie wiem, czy z forum - Darek. Darek chyba pojawi siê wkrótce na SBBP. Aha, no i joycat te¿ bieg³a.
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
I jeszcze było błotko, które ciągnęło się za mną podstępnie wchodząc mi pod nogi. A na stadionie był lód. A mimo to biegło się kapitalnie. Koniecznie muszę się jakoś wyrobić na jutro. I faktycznie ta godzinka biegu minęła dziś jakoś tak szybko.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Łosiowe Błota (przynajmniej cały ten Las za stadionem ja tak nazywam) są chyba mniej więcej tej samej wielkości co Lasek Bielański. A jednak - ilekrośc tam byłem - tylko dwa razy - to zawsze miałem wrażenie, że są strasznie małe.
Joycat - moze to mój lokalny patriotyzm - ale wydaje mi się, ze mimo swych niewielkich rozmiarów - Las Bielański jest najlepszym Lasem/Parkiem do biegania w Warszawie.
Ja sobie na razie siedze w domu i tylko obmyślam strategie na najbliższe miesiące (abstrahując od strategii zaproponowanej przez Jurka Skarżyńskiego).
Nawet w ramach obmyślania strategii kupiłem dziś nowe buty i dzięki nim stałem sie już myślowo tak świetnym biegaczem, że ho ho
Też mam czołówkę i być może wrócę do myśli biegania z nią- Choć biega mi sie z nią wolno - ale Jurek Skarżyński karze mi wolno biegać - więc niech będzie wolno.
A jaką Madach ma czołówkę - jakąś z ATOMOWYM światłem czy słabą ?
Joycat - moze to mój lokalny patriotyzm - ale wydaje mi się, ze mimo swych niewielkich rozmiarów - Las Bielański jest najlepszym Lasem/Parkiem do biegania w Warszawie.
Ja sobie na razie siedze w domu i tylko obmyślam strategie na najbliższe miesiące (abstrahując od strategii zaproponowanej przez Jurka Skarżyńskiego).
Nawet w ramach obmyślania strategii kupiłem dziś nowe buty i dzięki nim stałem sie już myślowo tak świetnym biegaczem, że ho ho
Też mam czołówkę i być może wrócę do myśli biegania z nią- Choć biega mi sie z nią wolno - ale Jurek Skarżyński karze mi wolno biegać - więc niech będzie wolno.
A jaką Madach ma czołówkę - jakąś z ATOMOWYM światłem czy słabą ?
-
- Zaprawiony W Bojach
FREDZIO, ja te¿ bardzo lubiê Lasek Bielañski. Uwa¿am, ¿e jest piêkny i trasy bardzo ciekawe. Ale £osiowe B³ota mam blisko domu. Z Jelonek na Bielany jadê 20 minut samochodem, a na WAT - zaledwie 4 minuty.
£osiowe B³ota mnie jako¶ fascynuj±. Ten las jest bardzo tajemniczy. Sama ¶cie¿ka dooko³a rezerwatu to rzeczywi¶cie zaledwie 3-4 km, ale s± jeszcze tory kolejowe, po których przeje¿d¿a poci±g-widmo (ostatnio siê na nim przejecha³am ), a tak¿e ukryty w lesie opuszczony poligon.
Muszê koñczyæ, bo bêd± siê teraz znêcaæ nad moim krêgos³upem.
£osiowe B³ota mnie jako¶ fascynuj±. Ten las jest bardzo tajemniczy. Sama ¶cie¿ka dooko³a rezerwatu to rzeczywi¶cie zaledwie 3-4 km, ale s± jeszcze tory kolejowe, po których przeje¿d¿a poci±g-widmo (ostatnio siê na nim przejecha³am ), a tak¿e ukryty w lesie opuszczony poligon.
Muszê koñczyæ, bo bêd± siê teraz znêcaæ nad moim krêgos³upem.
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
FREDZIU - a jakie sobie buciki kupiłeś ?
Moje się powoli kończą i czeka mnie zakup, a Ty w tym temacie jesteś ekspertem. Może jak sobie też takie kupie to będę szybciej biegał - nie martw się, nie od razu tak szybko jak TY.
Leszek
Moje się powoli kończą i czeka mnie zakup, a Ty w tym temacie jesteś ekspertem. Może jak sobie też takie kupie to będę szybciej biegał - nie martw się, nie od razu tak szybko jak TY.
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Etam, żadnym ekspertem nie jestem
Kupiłam raczej tak z ciekawości - eksperymentatorsko NIKE Storm Shear - bardzo mocno czerwonawo odblaskowe. Głównie do biegania na mokrym, może po śniegu. Nawet nie wiem co mógłbym poradzić.
Kupiłam raczej tak z ciekawości - eksperymentatorsko NIKE Storm Shear - bardzo mocno czerwonawo odblaskowe. Głównie do biegania na mokrym, może po śniegu. Nawet nie wiem co mógłbym poradzić.
-
- Zaprawiony W Bojach
No FREDZIO, moja podgrupa (z grupy rywalizującej) zaczyna sezon przygotowawczy 13 grudnia.... zdradzisz swoje przygotowania? Ja już plan stworzyłem i z Barciorem zaczynamy OSTRE przygotowania na przyszły rok
Ibex
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Czołem, dzieki jeszcze raz za światło i za wspólny wczorajszy bieg. Czy planujecie może powtórkę dzisiaj??? Darek (dargch)
(Edited by dargch at 12:00 pm on Dec. 10, 2003)
(Edited by dargch at 12:00 pm on Dec. 10, 2003)
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Ale to wcale nie jest powód do śmiechu! Gratulacje! Tak trzymaj
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola