Grupa Trójmiasto - bieg w sobote 18.10

Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Niestety chyba przedwcześnie zapowiedziałem się do Sopotu. Jakieś choróbsko mnie się uczepiło. Tzn. nie wiem jeszcze na 100% ale wygląda na to, że nię będę mógł biegać w tym tygodniu.  
biegowa recydywa
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Masiulis
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Olek mam nadzieje ze jednak do soboty wydobrzejesz

DaB: no to fajnie, mam tylko jeszcze jedna prosbe, nie za bardzo znam lasy kolo AWF, tzn, wiem gdzie wejsc do niego od strony ulicy Czyzewskiego
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z moja kostka juz OK. Bede z pewnoscia biegal.

Czekam na chetnych do wspolnego dojazdu w sobote 8:30 - 8:35 na stacji benzynowej BP na Morenie. Dla nieznajacych kledzika (a podobno jest kilka takich osob w Trojmiescie :) ) : granatowy ford z niemieckimi rejestracjami i psem przypominajacym duzego niedzwiedzia polarnego w bagazniku.

kledzik
krzysiekk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:49
Życiówka w maratonie: 2:59:44

Nieprzeczytany post

Ja niestety w sobotę pracuję. Kledzik, postaram się spotkać z tobą na stacji benzynowej.

Do zobaczenia.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kurcze, Olek wcinaj jakis czosnek, herbate z malinami sobie aplikuj. Jak Cie zabraknie w sobote to my w Lesie Sopockim pobladzimy jak nic. A juz jak ja poprowadze, to na 100% zamiast na AWF-ie wybiegniemy w Wielkim Kacku ;)
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Właśnie wrociłem od mojej pani doktor - dostałem jakieś leki. Czosnek wsuwam. Niewiele więcej mogę zrobić. Jutro się okaże co i jak.
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

czekamy...
:usmiech:
Awatar użytkownika
GAga
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

To w takim razie zycze wszystkim przyjemnego biegania, ja jutro, nie, wlasciwie juz dzisiaj rano jade do Osieka.............ale bede was wspierac mentalnie :), mozliwe, ze bedziemy biegac jednoczesnie ale po prostu w innych miejscach,
do zobaczenia,
Agniecha :hej:
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzisiaj pójdę trochę potruchtać - jeżeli wszystko będzie OK to spotkamy się jutro w Sopocie.
biegowa recydywa
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Masiulis - jakie konkretnie miejsce rozumiesz przez AWF?
Moim zdaniem najlepiej byłoby się spotkać na drodze wchodzącej w las na której wytyczony jest szlak rowerowy. Zaczyna się on przy takich zabytkowych  obiektach AWF - zdaje się jest tam rektorat/ ?/, biblioteka.  W każdym razie chodzi o drogę na której jest ścieżka rowerowa. O której możesz się z nami spotkać w tym miejscu?

Ja się szykuję na jutro, ale nie mam 100% pewności czy moje kłopoty zdrowotne jakoś mi nie przeszkodzą. Na 90% będę.
biegowa recydywa
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wychodzi na to, że zaczynam samodzielnie wypełniać ten wątek - chyba mi to nie pasuje.

W każdym razie biegliśmy w Sopocie: Kledzik z Bacą, Franek, DaB, Abbadon, Masiulis i Olek. Rano byl przymrozek, ale w sumie pogoda nam dopisała. Po tylu deszczowych dniach - piękne błekitne niebo, słońce i rześkie powietrze. Udało nam się trafić po Masiulisa na AWF - prawie idealnie wpasowaliśmy się w umówiony czas. Ok. 12km w umiarkowanym tempie.

Ciekawe czy Kazig wybrał się na Harpagana czy też w piątek zaliczył coś równie ekstramalnego.
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Masiulis
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jeszcze raz dzieki ze skierowaliscie sie w strone AWF,
dobrze ze skonczylem w Sopocie, czuje caly tydzien w nogach a gdybym biegl dalej moglbym przesadzic

(Edited by Masiulis at 1:25 pm on Oct. 18, 2003)
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
Abaddon
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fajnie sie biegalo chlopaki! Dzieki wielkie! Teraz gdy w koncu poznalem uroki naszych pagorkow i lasow bede czesciej biegac w tych stronach
Pozdrawiam
Krzysiek
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cześć.
Witam wszystkich serdecznie. Po raz kolejny muszę rozpocząć od przeprosin. Do g. 15 piątek byłem zdecydowany na sobotnie spotkanie z Wami. Wahałem się wcześniej nad startem w Harpaganie trasa piesza, ale pomysł zarzuciłem. Nie mniej jednak koło pięnastej w piątek coś mnie tknęło i wybrałem się do Zblewa z moim srebrnym rumakiem, który towarzyszył mi przez ponad 12 godzin na tasie. Zblewa nie zdobyłem nie mniej jedak, dałem sobie radę. Na półtorej godziny przed końcem miast skierować się po ostatnie 2 PK przy bazie pochełpiłem się na inny punkt, i nie dość, że go nie znalazłem, to zakończyło się przekroczeniem limitu i spokojnym dojazdem do bazy.
Bilans. Zdaje się, że 14PK. Przejechane 250km.
Harpagan 170 plus dzisiejszy dojazd do Gdańska 80?.
Gratuluje wszytskim, którzy podjęli walkę. Rano była ujemna temperatura. A Kazig wiadomo pełna improwizacja. Wyjechałem na trasę bez rękawiczek i czapki. Nie dało się jechać rowerem i musiałem zajechać do przemysłowego. I tak Wy biegaliście a Kazig sobie jechał rowerem w rękawiczkach ogrodniczkach za złoty trzydziści. Nigdy nie pomyślałbym, że coś tak taniego może być takim wielkim wybawieniem z opresji. Pozdrawiam. Kazig. Banzai! Do zobaczenia!
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No faktycznie Kazig-kamikadze. Jak się nie pojawiłeś w sobotę to byłem niemal pewny że startujesz w Harpaganie i tylko zastanawiałem się w jakiej wersji. W sumie ta rowerowa jest dla mnie nieco zaskakująca.
Bez rękawiczek - nieźle, a ogrodniczki jeszcze lepsze.  

(Edited by Olek at 3:48 pm on Oct. 19, 2003)
biegowa recydywa
ODPOWIEDZ