Zadania na linach
- saint
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja bylbym jednak za zespolami mieszanymi, moze z jakimis profitami dla takowych na zachete, atmosfera bylaby dzieki temu zupelnie inna a i rajd by sie wyroznial sposrod innych
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zobaczymy ile druzyn mieszanych będzie na AT 2003? Może 7-9, i dla tylu druzyn organizowac rajd? Jak masz sponsora na taką imprezę to podaj ich namiary.
WiechoR
- Adan
- Wyga
Dla mnie rajdy przygodowe, czy też, ekstremalne polegają na "męczeniu samego siebie":bum:.
Jeśli na mecie nie jestem padnięty, to znaczy, że impreza nie była udana. Ja po to jade na rajd, żeby wracając do domu mieć poczucie (że zacytuję za szanownym Kiełbasą) "dobrze zrobionej, nikomu nie potrzebnej roboty" .
Ale nie bronie ci kożystać z rajdów w inny sposób. Nie bronie ci przeżywania swojej przygody np. podczas zjazdów na linie. I nie będę ci sugerował żebyć "szukał tego gdzieś indziej".
WiechoR zdecyduj się mówisz, że za mało ludzi startuje, a do tego jeszcze próbujesz ich przepędzać. Spokojnie. Miejsca starczy dla wszystkich:hejhej:.
A konie nie tylko gryzą, ale i kopią
Jeśli na mecie nie jestem padnięty, to znaczy, że impreza nie była udana. Ja po to jade na rajd, żeby wracając do domu mieć poczucie (że zacytuję za szanownym Kiełbasą) "dobrze zrobionej, nikomu nie potrzebnej roboty" .
Ale nie bronie ci kożystać z rajdów w inny sposób. Nie bronie ci przeżywania swojej przygody np. podczas zjazdów na linie. I nie będę ci sugerował żebyć "szukał tego gdzieś indziej".
WiechoR zdecyduj się mówisz, że za mało ludzi startuje, a do tego jeszcze próbujesz ich przepędzać. Spokojnie. Miejsca starczy dla wszystkich:hejhej:.
A konie nie tylko gryzą, ale i kopią