Koniec mojej przygody z (pol)maratonami w Warszawie

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
glootech
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kubako83 pisze: Zgadzam się z Jumperem (i resztą Was), że za ceną powinna iść jakość. Ale to my - biegacze musimy wymuszać tę jakość. Nie może być tak, że jak nie ma toitoi to w dniu biegu o tym gadamy a następnego dnia się już o tym zapomina. Trzeba gadać cały czas, ale nie między sobą na forach ale z organizatorami. Niech poczują presję to coś zmienią (mam nadzieję)...

To tyle - pozdrawiam!
Wcale nie trzeba gadać. Można też zagłosować portfelem. Ja akurat nawet nie rozważałem udziału w Warszawskiej połówce, więc na cenę nie będę narzekał (aczkolwiek zauważmy, że ilość wątków dotyczących tego tematu nie wzięła się znikąd), ale jeśli komuś nie będzie odpowiadała jakość organizacji, to po prostu nie pobiegnie w następnej edycji. A jeśli tych osób zbierze się odpowiednio dużo, to organizatorzy na pewno zrozumieją, że chyba coś jest nie tak.
Inna sprawa, że chociaż gadać nie trzeba, to jednak warto ;)
PKO
Marek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kubako83 pisze:Coz.. odwolujac sie do mojego mlodego wieku to jednak Ty siegasz po slabe argumenty. Jedyne co napisac moge to to, ze moj dziadek biegal kiedy Twoich rodzicow na swiecie nie bylo, ale to podobnie jak Twoje argumenty, nie wnosi niczego do dyskusji.
Masz prawo byc niezadowolonym z podwyzki i zgadzam sie, ze jest ona nieuzasadniona. Ja jedynie podkreslam, ze Fundacja moze dowolnie ksztaltowac ceny i ich weryfikatorem jest rynek.
Wybacz, ze posadzilem Cie o zwiazki z wczesniejszym watkiem.
Pozdrawiam

kubako nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? Zabraniasz ludziom wypowiadać swoje opinie na publicznym forum?
Powinni z pokorą i w ciszy zaakceptować podwyżkę?

Po to jest to forum by móc publicznie wyrazić swoje opinie na frapujący temat bez względu jakie one są.

Ja też nie startuję w Warszawskiej połówce w tym roku, chociaż wstępnie taki był plan. Zniechęciła mnie bardzo wysoka cena, o czym już zresztą pisałem. Jeśli cena za maraton tez będzie taka wysoka to pobiegnę sobie w Poznaniu.

Swoją drogą skoro imprezę organizuje fundacja a nie spółka mająca na celu wyłącznie zysk, to chyba dochód nie powinien być najważniejszy. Priorytetem powinno być zgromadzenie jak największej ilości entuzjastów biegania na starcie.
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zapewne bez najmniejszego problemu wskazesz w mojej wypowiedzi fragment, w ktorym zakazwyalem wypowiedzi, prawda? Badz tak uprzejmy i to uczyn.

Irytuje mnie zakladanie kolejnego watku na ten sam temat. Tak samo jak 3 miliony watkow pt. "co mam zalozyc zima".

Kazda organizacja ma swoje cele i ludzie w nich zatrudnieni opracowuja drogi do ich osiagniecia. Jak juz pisalem-pogadamy 28 lub 29 marca, kiedy dowiemy sie jaka byla frekwencja. Moze paradoksalnie podwyzka wplynie pozytywnie na ilosc osob - co wtedy? Przyznacie racje, ze byl to dobry krok?
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

PANOWIE! poczekajmy do dnia biegu, możliwe, że będzie tak wspaniale, że te 80/120 zł uznamy za dobrze wydane. Nie ma co gadać o biegu, który się nie odbył :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ