Bardzo bardzo dziwna teoria ;) nike vomero

Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Fajna pasja. :)
No i jako taka maniaczka - zwracasz uwagę na estetykę buta czy tylko na te wszystkie super patenty?
No bo jednak dziewczyny buty kupują w dużej mierze dla ich urody.
PKO
kaaamcia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Uroda butow biegowych jest pojecie wzglednym... OK, buty biegowe nie maja urody. W ogole "uroda" chyba nie jest odpowiednim slowem okreslajacym wlasciwosci buta.. nieistotne :)

Buty do biegania maja w sobie to cos. Cos co przyciaga i sprawia, ze karta kredytowa mowi wtedy "tak" i... po prostu sa :) i niewazne czy jest to para dziesiata, czy sto dziesiata... kazde sa inne i to w jakis sposob jest.. urocze :)
to tak z punktu widzenia kobiety.
z punktu widzenia biegacza /-ki/. Kazda para butow to nowe doswiadczenie. kurcze nikt mi nie wierzyl, ze brzuch boli mnie od nieprawidlowo dobranych butow... bo to faktycznie brzmi kuriozalnie, nieprawdopodobnie... a jednak :)
no ale na tym polega cala przyjemnosc... :) kladziesz sie spac z mysla, ze jutro rano wstaniesz z ogromnym bolem w prawym srodstopiu a mimo to zalozysz swoje kochane buty i wyruszysz w teren wsluchujac sie w nowa playliste ktora ty razem nie ma konca... mimo deszczu wiatru i wielkich kaluz :) ehhh to chyba naprawde nalog :)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Dla mnie buty biegowe mają urodę. :)
Choćby to, nie? http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=45&id=986

Dla mnie uroda jest ważna. Oczywiście funkcjonalność także ale z dwóch butów teoretycznie tych samych parametrach wybiorę wg mnie ten, który jest bardziej interesujący wizualnie.
To znaczy kształt, sportowy duch, charakter - to po bucie widać, czy to ciężarówka czy limuzyna, czy zwinny sportowy wóz czy wyścigówka.

Martwią mnie czasami niektóre przekwalifikowania których dopuszczają się producenci - np jakaś firma robi limuzynę a w następnej wersji już się robi z tego ciężarówka, lub przynajmniej pickup.
kaaamcia
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

UUUUUUUUU ja sie zapoznalam z bardzo podobnym modelem pumy ale w kolorze rozowo-szarym. Piekny.
Ale to Puma. But mi nie lezy, totalnie, kompletnie mi nie lezy. Wygoda ok.
Jesli chodzi o buty trailowe- wizualnie wygrywa adidas kanadia II ewentualnie I ale w tym limonkowo czerwonym kolorze wylacznie :) uroda buta biegowego :) hehe tak. uroda :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ