wy to się lepiej fotografa czymajcieAniad1312 pisze:i tego sie czymajmy

Moderator: infernal
wy to się lepiej fotografa czymajcieAniad1312 pisze:i tego sie czymajmy
To dzisiaj bylam prawie twojego wzrostuAniad1312 pisze:Bez butów 176 cm
ufff przynajmniej wyższa ode mnie nie jesteś niby centymetra, a jaka różnica - a ważysz też tyle co ja ?Aniad1312 pisze:Bez butów 176 cm![]()
Najpierw muszę wiedzieć - ile ważysz Ty...cichy70 pisze:ufff przynajmniej wyższa ode mnie nie jesteś niby centymetra, a jaka różnica - a ważysz też tyle co ja ?
haha ale Cię wynalazłem na liście startowej na maniackiej, patrzyłem czy kumpel się zapisał, zapisał, zaraz pod Tobą - no chyba, ze to nie Ty, ale imię i miasto się zgadza, reszty danych nie znam
on to on - znaczy Ty to TyAniad1312 pisze: Najpierw muszę wiedzieć - ile ważysz Ty...
Sprawdziłam kolegę, miasto się zgadza, więc jeśli on to on, to ja to ja
Aniad1312 pisze:[
Dobrze, że już się Wielki Post zaczyna, można się będzie wyciszyć. Szkoda tylko, że dzień po Środzie Popielcowej są walentynki - ten trend "ajlowju-do-bólu" w połączeniu z zalewem romantycznych prezentów w postaci piżamek w serduszka i gaci w różyczki w marketach wielorakich...![]()
To mnie teraz rozbawilas, AniuEee, ja dopiero teraz zaczęłam szybciej biegać. Wcześniej całą zimę praktycznie wolno
A nie wiem. Dzisiaj to pewnie wzięlam z wczorajszego wieczornego obżarstwaconcordia pisze:Ania skąd Ty tyle siły bierzesz na takie wybiegania?![]()
Jak to możliwe, kiedy sama wyglądasz na maksymalnie 30 lat?birdie pisze:po chwili przychodzi z pokoju moja 16letnia corka poplakana ze smiechuŻaaaal
Uff, to pod tym względem bliźniakami nie jesteśmy. I na wiosnę mam nadzieję (dla siebie) też niecichy70 pisze:76 kg aktualnie, ale liczę na 72 do wiosny