wy to się lepiej fotografa czymajcieAniad1312 pisze:i tego sie czymajmy
Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
To ile cm masz bez tych długaśnych butów? 
Tak czytam, czytam, bloga Twojego i inne blogi, wszyscy ostatnio albo fajne tempowe treningi, albo przebieżki, a u mnie dopiero za tydzień taki trening
Obawiam się, że będę musiał się złamać i naruszyć plan :D
U Ciebie piszczą piszczele, a u mnie przy przysiadach skrzypią kolana, choć nie bolą ani trochę. Najwyraźniej organizm biegacza to wielka, chodząco-biegająca orkiestra
Tak czytam, czytam, bloga Twojego i inne blogi, wszyscy ostatnio albo fajne tempowe treningi, albo przebieżki, a u mnie dopiero za tydzień taki trening
U Ciebie piszczą piszczele, a u mnie przy przysiadach skrzypią kolana, choć nie bolą ani trochę. Najwyraźniej organizm biegacza to wielka, chodząco-biegająca orkiestra
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

To dzisiaj bylam prawie twojego wzrostuAniad1312 pisze:Bez butów 176 cm
Tylko ze dodalam sobie 10 cm obcasami
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

ufff przynajmniej wyższa ode mnie nie jesteś niby centymetra, a jaka różnica - a ważysz też tyle co ja ?Aniad1312 pisze:Bez butów 176 cm![]()
haha ale Cię wynalazłem na liście startowej na maniackiej, patrzyłem czy kumpel się zapisał, zapisał, zaraz pod Tobą - no chyba, ze to nie Ty, ale imię i miasto się zgadza, reszty danych nie znam
-
Aniad1312
- Zaprawiony W Bojach

Najpierw muszę wiedzieć - ile ważysz Ty...cichy70 pisze:ufff przynajmniej wyższa ode mnie nie jesteś niby centymetra, a jaka różnica - a ważysz też tyle co ja ?
haha ale Cię wynalazłem na liście startowej na maniackiej, patrzyłem czy kumpel się zapisał, zapisał, zaraz pod Tobą - no chyba, ze to nie Ty, ale imię i miasto się zgadza, reszty danych nie znam
Sprawdziłam kolegę, miasto się zgadza, więc jeśli on to on, to ja to ja
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

on to on - znaczy Ty to TyAniad1312 pisze: Najpierw muszę wiedzieć - ile ważysz Ty...
Sprawdziłam kolegę, miasto się zgadza, więc jeśli on to on, to ja to ja
76 kg aktualnie, ale liczę na 72 do wiosny
ło rany dziś nie idę biegać rano, ino dopiero o 15stej, co tu z sobotą zrobić ?
-
piotr_j
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 44:40
- Życiówka w maratonie: 03:44:07
Co do piszczeli to mam to samo po przerwie dwudniowej albo dłuższej dlatego takich unikam, więc może u Ciebie to też nie przeciążenie tylko "zastanie".
Jeśli tak to następny bieg powinien już być bez tego efektu.
Poza tym gratulacje dobrego biegu, mówiłem, że zeszły tydzień to nie wyjątek tylko standard już u Ciebie
Utrzymuj jeszcze niedzielne długie wycieczki, a na maratonie będzie niezły wynik.
Już zazdroszczę
Poza tym gratulacje dobrego biegu, mówiłem, że zeszły tydzień to nie wyjątek tylko standard już u Ciebie
Utrzymuj jeszcze niedzielne długie wycieczki, a na maratonie będzie niezły wynik.
Już zazdroszczę
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

Aniad1312 pisze:[
Dobrze, że już się Wielki Post zaczyna, można się będzie wyciszyć. Szkoda tylko, że dzień po Środzie Popielcowej są walentynki - ten trend "ajlowju-do-bólu" w połączeniu z zalewem romantycznych prezentów w postaci piżamek w serduszka i gaci w różyczki w marketach wielorakich...![]()
sam bym tego lepiej nie ujął, brawa dla Pani
- birdie
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 0:50
To mnie teraz rozbawilas, AniuEee, ja dopiero teraz zaczęłam szybciej biegać. Wcześniej całą zimę praktycznie wolno
Przy okazji, zebys wiedziala ze wiecej od Ciebie 'ściągam' muzyki na playlistę niz z tej calej Running music fejsbukowej.
A z tym wstawaj Grubsona to byly jaja, bo zaczelam podspiewywac refren z sluchawkami na uszach -po chwili przychodzi z pokoju moja 16letnia corka poplakana ze smiechu
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
Ania skąd Ty tyle siły bierzesz na takie wybiegania?
A co do Walentynek... Ja się nie pokazuję w marketach ani centrach handlowych póki ten cały serduszkowy szał się nie skończy, bo do szewskiej pasji mnie to doprowadza
A co do Walentynek... Ja się nie pokazuję w marketach ani centrach handlowych póki ten cały serduszkowy szał się nie skończy, bo do szewskiej pasji mnie to doprowadza
-
Aniad1312
- Zaprawiony W Bojach

A nie wiem. Dzisiaj to pewnie wzięlam z wczorajszego wieczornego obżarstwaconcordia pisze:Ania skąd Ty tyle siły bierzesz na takie wybiegania?![]()
Jak to możliwe, kiedy sama wyglądasz na maksymalnie 30 lat?birdie pisze:po chwili przychodzi z pokoju moja 16letnia corka poplakana ze smiechuŻaaaal
Uff, to pod tym względem bliźniakami nie jesteśmy. I na wiosnę mam nadzieję (dla siebie) też niecichy70 pisze:76 kg aktualnie, ale liczę na 72 do wiosny
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

no ładnie, ja ledwo wstałem
a Anna już po fajnym treningu 
- birdie
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 0:50
mialam w planach dzisiaj lenia, ale po twoich dzisiejszych piosenkach zmieniam zdanie. Jak tylko brzuszek zapomni o obiedzie (żurek
) ...lecę
Taką masz siłę oddziaływania!! Wrzucam oczywiscie dzisiejsze hity na playlistę. Dzięki again. A o sprawie Alien zapomnialam i jak prawdziwa blondie, myśle i myślę jaki Alien cię kusi !!
No comments