Mar_jas - komentarze
Moderator: infernal
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
O jeronie! Kolejny który chce coś z blogiem łonaczyć! Epidemia jakaś czy co?
A Ty normalnie antycypujesz moje plany longowe, ja se siedze i patrze gdzie by tu polecieć na dłuższe wybieganie i co jakąś trasę wymyślę, to za dwa dni widzę, że już ją przeleciałeś ino bez skojarzeń
Tak to jest jak się planuje a nie robi
A Ty normalnie antycypujesz moje plany longowe, ja se siedze i patrze gdzie by tu polecieć na dłuższe wybieganie i co jakąś trasę wymyślę, to za dwa dni widzę, że już ją przeleciałeś ino bez skojarzeń
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
rower nowy kupisz to będziesz miał zmianę....a jak Ci będzie mało to se kolor perełek w aparacie na zęby zmieńraSheed pisze:jesuuuu wszyscy jakieś zmiany, to może i ja coś zmienię? jakieś propozycje? :D

Ja Ty tu zaglądasz....to będę się jeszcze bardziej starałbmejsi pisze:Może uda się rzadziej za to "na bogato"? Będę dalej zaglądał.

To nie ja mam plany...to życie :uuusmiech:rubin pisze:nie wiem jakie tam masz plany - ale powodzenia w ich realizacji!
Więc napiszę Ci tak: i za to Cię bardzo lubięrubin pisze:oj, czyżby przeze mnieMar_jas pisze:Miał być Park Śląski....ale się nie udało....za to była wycieczka biegowa na trasie Piekary Śląskie - Bytom.....![]()
![]()
![]()
ps. nawet jakby to nie mam wyrzutów, taka jestem![]()
ps. 2. młoda na powitanie w domu zażyczyła sobie ..... gołąbki w sosie pomidorowym

Te gołąbki Twoje czy moje? Pewnie malizną zalatywało.....ale wiesz...dla dziecka wszystko...nawet z dostawą

Marek będe się starał...najpierw biegać...jak się da to i blogować....ale plany planami a życie swoje..byle tylko był czas na bieganie......mclakiewicz pisze:O jeronie! Kolejny który chce coś z blogiem łonaczyć! Epidemia jakaś czy co?
Możemy w jakiś weekend się razem umówić na bieganie w tamte rejony....może Zbiornik Kozłowa Góra naokoło?? hmmm

-
- Zaprawiony W Bojach
Mamy podobne numery na Orlen....1855,1839.
Zobaczymy co wytrenujemy z "guru" Danielsem.
Ja się kompletnie na wynik z góry nie nastawiam.No,może nie zupełnie,życiówka to cel minimum.
Kiedy zaczynasz II fazę?
Zobaczymy co wytrenujemy z "guru" Danielsem.

Ja się kompletnie na wynik z góry nie nastawiam.No,może nie zupełnie,życiówka to cel minimum.
Kiedy zaczynasz II fazę?
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
trzymam kciuki za NŻWS jak to witkacy pisał.

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Jak napisałem u siebie, bardzo chętnie. Tylko wiesz, ja mam w tej chwili tempo longów 6/km, żebym Cię nie spowalniałmar_jas pisze: Marek będe się starał...najpierw biegać...jak się da to i blogować....ale plany planami a życie swoje..byle tylko był czas na bieganie......
Możemy w jakiś weekend się razem umówić na bieganie w tamte rejony....może Zbiornik Kozłowa Góra naokoło?? hmmm

- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
rubin pisze:Marcin, Wilcze Gronie - 8 luty

rozumiem że jedziemy

- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Nie przesadzaj..znowu taka mała nie jesteśrubin pisze:mi po biodra, Marcinowi po kolana;
dają łopatkę w pakiecie?
Paweł - też biegłeś Wilcze?

Bieglismy obaj w zeszłym roku..Pawłowi sie tez podobało

- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Marcin...10 dni śmigania pod rząd...nie idź ta droga - znam taką jedną , co nie wyszła ma tym dobrze...

- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
3:10..to mój cel i basta...Krzychu M pisze:Mamy podobne numery na Orlen....1855,1839.
Zobaczymy co wytrenujemy z "guru" Danielsem.![]()
Kiedy zaczynasz II fazę?

25 listopada zaczynam II faze

Martynka, o tym co Ty robiłas jak złapałaś ostatnią kontuzję to już krążą prawdziwe legendyMartyna_K pisze:Marcin...10 dni śmigania pod rząd...nie idź ta droga - znam taką jedną , co nie wyszła ma tym dobrze...![]()

Na razie biegam BSy więc spokojnie, krzywdy sobie nie zrobię..... na razie walczę ze sobą bo mój organizm "chemicznie" się jakoś dziwnie buntuje.....moze za dużo makaronu żre

- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Dlatego wspominając o mojej kontuzji od razu wyprzedzam nieprzyzwoite myśli tlumaczac, co sie stało