SBBP

deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a jaką metode glosowania proponujesz? ;) ja glosuje za metodą "kulkami"
SBBP.WAW.PL
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Metoda przez podniesienie ręki i wciśniecie guzika.

Ja i tak sie już trochę za bardzo arbitralnie czuje w kwestii strony www.
Z drugiej strony jeśli nie ma poważniejszych sprzeciwów wobez tego jak jest prowadzona (zdarzają się czasem jakies protesty - ostatnio Piro przysłał mi pretensje, że uważa, że jest za mało eksponowany a Kociemba, że jest eksponowany w niekorzystnym świetle) to się cieszę.
Mam nadzieję, że jakieś zastepstwo jednak będzie jak pojadę na przykład na 3-tygodniowe wakacje. :)

Marzy mi sie wyjazd w maju.
Joycat napisała, że chciała by wystartować w półmaratonie w Łodzi.

Pit startuje w biegu 24h chyba 29 maja, tak?

Cały czas po głowie mi chodzi ten piknik SBBP połaczony z zamkniętymi mistrzostwami SBBP na 10 km (3 petle na Młocinach, myślę, że moglibyśmy pobiec odwrotnie do ruchu wskazówek zegara czyli tak jak biegamy normalnie, start przy szlabanie a meta przy drugim szlabanie - to powinna być dycha).

Pisze to juz teraz bo widzę, że niektórzy mają dalekosiężne plany i żebysmy to wszystko jakoś ułożyli.
Wydaje mi się, że chcąc aby Pit biegł w dobrze i nie ściemniał potem, ze przegrał z Deckiem bo....;) to powinno byc albo 22 maja (i wtedy joycat pewnie namawiałbym joycat do niebiegnięcia w Łodzi, chociaz z drugiej strony ona jest już tak rozbiegana ze 10K w sobotę a 21K w niedziele to już chyba dla niej pestka) albo nie wcześniej niz 12-go a moze nawet 19-tego - po 24 -echgodzinach chyba tak szybko się do formy nie dochodzi.
No a w kwietniu - rzeźnicy będa zarżnięci po Dębnie, ja na peno jeszcze nie będę w stanie pobiec tak, żebym stanowil zagrożenie dla żeźników.........no i tyle mojej przydługiej gadki.
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niestety nie widzę FREDZIO chętnych do głosowania.... poddałeś konkurs teraz SAM musisz go rozwiązać i nie zrzucaj na innych :).

Co do terminów imprez to ja już się kiedyś wypowiedziałem. W maju chciałbym (przy pomocy Leszka) zrobić taki piknik z Biegiem na orientacje, on mógłby się odbyć na początku maja....w długi choć w tym roku krótki weekend?? Ale to by była luźna impreza a później właśnie jakoś pod koniec maja albo lepiej i czerwca, gdy nasza grupa rzeźników będzie już w pełni sezosu przygotowywczego do Berlina. Możemy zrobić "dyszkę" czyli mistrzostwa SBBP. Ale sądze, że taką dyskusje z dokładnym planem powinniśmy przeprowadzić na którymś z SBBP.

Mam jeszcze jedną propzycje o której ostatnio wspominałem. Może tak w poniedziałek wielkanocny jak będzie ładna pogoda zrobimy takie wiosenne luźne spotkanie połączone z grilem. Będzie to idealny moment na wymianę doświadczeń po Zurichu, Dębnie i innych ciekawych biegach 4 kwietnia :)
Ibex    
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from FREDZIO on 11:01 pm on Mar. 22, 2004
[..](zdarzają się czasem jakies protesty - ostatnio Piro przysłał mi pretensje, że uważa, że jest za mało eksponowany [..]
Ale FREDZIO kim Ty się przejmujesz!! Przecież Piro i tak nie ma co eksponowac to po co go umieszczać :hahaha:
Ibex    
Awatar użytkownika
Deck
Ekspert/Fizjologia

Nieprzeczytany post

mam nadzieje ze nie za pozno na propozycje dymkowe, a oto jak ja widze ten temat:

Ibex: Za duzo cukru powiadasz?!
Kociemba: Staaary, nie ma nic gorszego jak przelukrowac zacier!!

Ibex: Kurde, lece moze troche towaru uda sie uratowac.
Pit: Hej, nie dasz rady! Dodaj jablek to chociaz winko bedzie.

Leszek: Ech, Ibex jeszcze malo wie o zyciu.
Joycat: Mnie tez pierwszy zacier nie wyszedl, nauczy sie.

Nobbie: No i jednak dobre wyszlo, troche kwaskowe.
Ibex: No wiesz, nie po to byle biegam, zebym slabo pedzil.
Piro (gorna chmurka): Po co mu Pit o tych jablkach mowil!
Piro (dolna chmurka): Nie ma to jak praca zespolowa!
kto biega ten nie lebiega
ENTRE.PL Team
SBBP.waw.pl
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Je¿eli o mnie chodzi, to nie muszê biec w £odzi i dostosujê siê do ka¿dego terminu majowego, który ustalimy. A nawet wiêcej powiem: na pewno nie pobiegnê w £odzi, bo teraz sobie u¶wiadomi³am po spojrzeniu w kalendarz, ze ten pó³maraton koliduje mi z pewnym rodzinnym wydarzeniem, które bêdzie ¶wiêtowane w weekend 22-23 maja.
A co powiecie na sobotê 15 maja?

Bardzo mi siê podoba pomys³ Ibexa spotkania grillowego w Lany Poniedzia³ek 12 kwietnia w celu uczczenia naszych poczynañ w Dêbnie i Zurichu. Pogoda na pewno bêdzie piêkna.

Natomiast 10 kwietnia odbêdzie siê wielkanocne SBBP, proszê o tym ju¿ zawczasu pamiêtaæ. Proponujê, aby¶my przebrali siê za króliczki wielkanocne (nie myliæ z króliczkami Playboya).

A wracaj±c do tera¼niejszo¶ci: mamy wtorek 23 kwietnia, pogoda ³adna, ale zapowiadane opady deszczu. Wieczorem biegamy na Moczydle. Zbiórka na ul. Czorsztyñskiej pod górk± o godz. 18:00.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Deck on 8:30 am on Mar. 23, 2004
mam nadzieje ze nie za pozno na propozycje dymkowe, a oto jak ja widze ten temat:
:hahaha: :hahaha: !!!
Wszystkie propozycje s± extra, ale Decka chyba najlepsza! :hahaha:
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Joy, 15 maja rozumiem proponujesz grilla połączonego z mistrzostwami SBBP na 3 pętle młocińskie?? Jeżeli tak to jestem za.
W sobotę 10 kwietnia jako króliczki...... z ogonkami.... hmmmm ciekawe jak Piro z ogonkiem i uszkami będzie wyglądał ;)
Ibex    
Awatar użytkownika
Leszek Gwiazdowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from joycat on 8:31 am on Mar. 23, 2004
... półmaraton koliduje mi z pewnym rodzinnym wydarzeniem, które będzie świętowane w weekend 22-23 maja.
A co powiecie na sobotę 15 maja?

Bardzo mi się podoba pomysł Ibexa spotkania grillowego w Lany Poniedziałek 12 kwietnia w celu uczczenia naszych poczynań w Dębnie i Zurichu.
Pogoda na pewno będzie piękna.

Natomiast 10 kwietnia odbędzie się wielkanocne SBBP, proszę o tym już zawczasu pamiętać. Proponuję, abyśmy przebrali się za króliczki wielkanocne (nie mylić z króliczkami Playboya).

A wracając do teraźniejszości: mamy wtorek 23 kwietnia, pogoda ładna, ale zapowiadane opady deszczu. Wieczorem biegamy na Moczydle. Zbiórka na ul. Czorsztyńskiej pod górką o godz. 18:00.
A ja wiem co to za święto i pamiętam choć będę w szkole. :)

Pozostałe terminy, które proponujecie mi odpowiadają. No może pomysł, żebym się przebrał za króliczka jest taki sobie - jak ja bym wyglądał ?! :o

Na Moczydle będę bez względu na pogodę. :)

Pozdrawiam
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
Deck
Ekspert/Fizjologia

Nieprzeczytany post

ale sie dzieje, impreza goni impreze, chyba zaloze jakis terminarzyk biegowy bo spamietac nie idzie.

Kusi mnie Lodz, planuje na razie co prawda Krakow, ale Lodz i blizej (wiec taniej) i wogole. Ciezki wybor.

Joycat, dzieki za uznanie :)
kto biega ten nie lebiega
ENTRE.PL Team
SBBP.waw.pl
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tyle propozycji ze trudno się połapać.
Najprawdopodobniej faktycznie biegnę 24h 29-30 maja. Nie mam pewności bo do tej pory po za zapowiedzią z 6 lutego, zadnych dalszych szczegółow imprezy nie ma więc z kazdym dniem staje sie ona coraz bardziej watpliwa. Jesli ten bieg wypali to po nim  w czerwcu pewnie raczej cieżko bedzie mi wykazać się dobrą formą a najprawdopodobniej 26 czerwca mam występ taneczny w teatrze i zaraz potem będe chciał wylatywać do Chin.
Maj mi odpowiada. Co prawda mam ochotę przetruchtac się maraton w Łodzi więc jakby 22 był wolny to by było OK. W ogóle myślę, że te zawody możemy zrobić nawet w dzień powszedni. Może gdyby 15 maja nie pasował (dla mnie OK) bo np FREDZIO chce być w górach, to mozna się poscigać 21 maja w piątek a po biegu rozpalić ognisko ... i przebalować do SBBP:) {Serio nawet namiot można postawić}
Tylko proszę ustalmy coś zanim będę miał zaklepany grafik w pracy na maj czyli najlepiej do połowy kwietnia
Trochę mam gorzej z kwietniowym grillem bo w poniedziałek wielkanocny pracuję:( Moze jak ten grill nie bedzie poranny tylko bardziej popołudniowy to się wyrobię jeszcze.
I na koniec co do głosowania to zdecydowanie oddaję głos na Św Annę, wśród innych propozycji poziom wysoki i trudno sie zdecydować.

(Edited by Pit at 10:03 am on Mar. 23, 2004)
biec goniąc marzenia
deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

frakacja leniwców głosuje na decka :hahaha:
"Staaary, nie ma nic gorszego jak przelukrowac zacier!!"
SBBP.WAW.PL
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeszcze jeden opis (rzutem na taśmę) do komiksu apropos króliczków ;):
Joycat: - ... a tamtego króliczka łapiemy czy tylko go gonimy?
Leszek: - Hmmm ... dobre pytanie...
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Pit - chcesz biec maraton na tydzień przed 24-o godzinnym biegiem i mówisz, że masz ambicje powalczyc o dobry wynik w Zamościu?

Wiem, że ten 15 maja byłby niezłym terminem.
Problem jest ze mną.
Jeszcze to nie jest pewne czy mi się uda ale mam ogromną ochotę załatwic sobie aż trzy tygodniowy wyjazd w góry.
Z drugiej strony jeśli większość che 15-go to czuję sie niezręcznie że tylko mi nie pasuje.

Porpozycja na lany poniedziałek dla mnie jest jak najbardziej OK.
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja bym ten maraton biegł w czasie 4.30-5 godzin a może i wolniej zupełnie jako taki krótszy:usmiech: trening.
A ten 21 piatek maja się wam nie podoba? To nie powinno kolidować z niczym. Warunki do zawodów dobre i naprawdę można potem chwile przy ogniu posiedzieć i pogadać.
biec goniąc marzenia
ODPOWIEDZ