a w gwarancji napisane:
PRZYCISK LAP USZKODZONY wymiana urządzenia na nowe..
ciekawe czy go chociaż próbowali wcisnąć :P
Moderator: infernal
na pewno looknęli i od razu wysłali nowy..Raul7 pisze:No a jaki to przez co? przez delikatnie wciśnięty przycisk LAP...
a w gwarancji napisane:
PRZYCISK LAP USZKODZONY wymiana urządzenia na nowe..
ciekawe czy go chociaż próbowali wcisnąć :P
podałeś, podałeś..Raul7 pisze:Albo za 2 lata znowu wysłał na gwarancje i dostał nową 60tke :P
bo nie dodałem że nowy zegarek ma nową 2-wu letnią gwarancje?
w pewnym sensie teraz mam przerwę, ale od mocniejszego biegania.. nie czuje się aż tak, żeby całkowicierobić przerwę.. cały czas mam ochotę na jakieś wypady do lasu ect, ale na luzie i for fun.pardita pisze:Mimik,
a nie planujesz Ty czasem jakiejs przerwy biegowej? (tzw. roztrenowania, zdaje sie...)
W koncu odpoczynek cialu sie nalezy, nie
wiem, tez mnie trochę zdenerwował, ale wysłałem go na gwarancję i wczoraj mi przysłali nowiutkiego i znowu 2 lata gwarancji, więc nie ma tego złego..Dołączam do klubu ludzi wk...ych na garmina.
Chyba się schrzanił, żadne resety nie pomagają.
Szlag mnie trafia i krew zalewa![]()
![]()
Jak ochłonę, napiszę wiecej.
no coz... wyglada na to, ze i ja dostane nowego. Garmin zmarl przewczesnie, a teraz leci na Tajwan, zeby go pogrzebali (tu nie maja na rynku Fr305). Ale jestem WSCIEKLA, bo z Garminem "my mieli" wielkie plany wkrotce.mimik pisze:w pewnym sensie teraz mam przerwę, ale od mocniejszego biegania.. nie czuje się aż tak, żeby całkowicierobić przerwę.. cały czas mam ochotę na jakieś wypady do lasu ect, ale na luzie i for fun.pardita pisze:Mimik,
a nie planujesz Ty czasem jakiejs przerwy biegowej? (tzw. roztrenowania, zdaje sie...)
W koncu odpoczynek cialu sie nalezy, nie
wiem, tez mnie trochę zdenerwował, ale wysłałem go na gwarancję i wczoraj mi przysłali nowiutkiego i znowu 2 lata gwarancji, więc nie ma tego złego..Dołączam do klubu ludzi wk...ych na garmina.
Chyba się schrzanił, żadne resety nie pomagają.
Szlag mnie trafia i krew zalewa![]()
![]()
Jak ochłonę, napiszę wiecej.
rozumie, że tu ciebie sytuacja jest trochę skomplikowana, bo jesteś jeszcze w chinach, tak?
całość praktycznie wg założeń i wg tabelek, a końcówka nie tyle dająca co sprawdzającaMaurice pisze:strasznie rwany ten tempo-run
oczywiście świetny to bodziec , ale spytam co właściwie dający
pzdr